Pitkä on perjantai

  • Rujokki

...ollut tähän asti. Myöhäiset unoset ja sen päälle aamiainen pitkällä kaavalla so. avoimen partsin oven luona auringossa. Nam. Siinä sitten havainto, että on ne ikkunat pestävä. Niinpä seuraavaksi oli tarjolla kaksituntinen klasiprojekti. Partsin puoli meni lämpimässä auringonpaisteessa ihan mukavasti, pohjoisen ikkunat vähän sutjakammin.

Alakerran kapakkaan oli mennyt joku koiranulkoiluttaja ja jättänyt lemmikkinsä sidottuna valotolppaan. Koiru ei tykännyt yksinolosta yhtään, ja tunnin haukkumista kuunneltuani rivautin saappaat jalkaan ja painelin ilmoittamaan, että jollei koira heti pääse kotiinsa niin soitan eläinsuojeluihmisen paikalle. Tehosi välittömästi. Olen kauhea ihminen.

Lopun päivää vain oleskelin; otin pikku nokoset, kävin saunassa ja nyt odotan illan leffan alkamista. Huomenna koetan olla aktiivinen ja päästä ulkoilmaan asti; kunpa sää olisi yhtä hieno kuin tänään. Haluaisin saada otettua joitain kuvia kevään merkeistä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus