Viikko vierähtänyt

  • Rujokki

... ja viikonloppu myös. Pientä viilaamista sisällä ja ulkona, ei mainittavaa muutosta missään. Kasvimaata saa kastella melko ahkerasti, sillä savimaa kuivaa pinnasta tosi äkkiä, ja pinnan alta ei ole tietoa. Aika kivasti näyttäisi orastavan: sipulit ovat jo pitkällä varrella, salaatit muutaman sentin taimella samoin tilli ja persilja. Härkäpavut vähän huolettavat...

Myös kukat näyttävät entisiltä. Maaperä on niin järjettömän köyhää, että mikään lisäravinne ei näytä niille riittävän. No, eihän tämä ole viimeinen paikka, sillä tonttiasia selvinnee ensi/seuraavalla viikolla. Jos ratkeaa onnellisesti, vien sinne jo valmiiksi joitain monivuotisia - suojaisaan paikkaan toki.

Kohtapuoliin ponkaisen liikkeelle: on sovittuna kuusenkerkkäreissu. Metsänomistajan rouvan kanssa, joten lupa-asia on ok. Huomenna sokerikauppaan ja sitten keittelemään yhdenlaista "korpikuusenkyyneltä", joka on varmaan paljon maittavampaa kuin mitä termillä yleensä ymmärretään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus