Viikonloppu seurusteltu...

  • Rujokki

... ja nyt saa riittää vähäksi aikaa. Lauantainen kurssitapaaminen 10 vuoden jälkeen oli tosi mukavaa, ja peräti 9 tyyppiä oli vastannut huutoon, vain kahdelle oli tullut este. Kauheaa kälätystä ensimmäinen tunti, kunnes tilanne rauhoittui ja voitiin briiffata kukin vuorollaan oma kymmenvuotisensa. Briiffauksen aikana muut olivat lähes hiljaa ja tosi kiinnostuneita kaverinsa edesottamuksista.

Illasta pistäydyin kylätansseissa, todetakseni että A) tanssijoiden keski-ikä oli about 75v B) tanssijat olivat pariskuntia C) tanssiorkesteri oli todella hyvä, vaikka keski-ikä sielläkin hipoi 75 vuotta. Seinäkukkanen poistui paikalta vähin äänin ensimmäisen setin jälkeen. Menen kyllä seuraaviinkiin tansseihin!

Tänään sunnuntaina jälleen stadiin, nyt Naisten Kympille. Sään puolesta jännitti turhaan; vaikka ukkosti ja pilveili, kymppi sujui poutaisissa ja lämpimissä merkeissä. Työporukkamme nousi viimekeväisestä seuraavaan luokkaan... Vähän pohkeissa tuntuu nyt, ja taidan pistää hetkeksi torkkujen puolelle ennen kasvimaalla käyntiä.

Naisten Kymppi ukkospilvissä 2010
Naisten Kymppi ukkospilvissä 2010

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus