Viikon aikana tapahtunutta

  • Rujokki

... ei mitään erityistä kuitenkaan. Samat säpinät (=väsymystä) töissä ja vapaa-ajan väheneminen aktiviteettien so. luottamustoimien vuoksi. Pahuksen kylmää on ollut, ja palsta alkaa olla kauden päätöksessään. Hoito on jäänyt aivan anhittomiin jatkuvan väsymyksen vuoksi. Juurekset vielä maassa ja erinäiset naatit kiskomatta kompostiin. Sitten tulisi maan kääntö talveksi... huoh.

Työterveyslekurilla tuli käytyä. Summasummarum: sain kolesterolilääkityksen, jonka syy on sukurasiteperusteinen, sillä elämäntavoissa ei todellakaan ole moitteen sijaa (kurjaa ja epäreilua). Kaulalihakset x 2 kpl ovat panssarinkovat ja tarvitsevat fysioterapiaa ennen omaehtoisen aloittamista. Vielä sain uudenuutukaisen lumediagnoosin (näin ajattelen asiasta itse) eli Tietzen oireyhtymän. Kipu on todellinen: rintalastan/solisluiden yhtymäkohdassa on laaja kosketusarka alue joka sätii kipuaan ympäriinsä niin että välillä pääsee ähkäisy...

Niinpä niin, kai se on uskottava että ikääntyy ja ikä lisääntyy samassa suhteessa kuin vaivatkin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus