Viikonlopun saldo

  • Rujokki

Kaksi hyvinkäytettyä vapaapäivää. Eilinen päivä meni kotihommissa so. lakanapyykin, mankeloinnin, ikkunapesun, verhojenvaihdon, imuroinnin, tavaroiden järkevän uudelleensijoittelun merkeissä. Illalla nautinnollinen saunominen - ansaitusti, luulen?

Tänään nukuin yllättäen puoli kymmeneen asti, sitä ei ole tapahtunut aikoihin. Hidas aamiainen ja palstalle. Keksin, kuinka nopeutan so. tehostan lapiotyöskentelyni. Vielä on puolet kääntämättä... Riivin mausteita, keräsin loput kurkut ja kehäkukkia kotiinviemisiksi. Olin juuri ehtinyt purkaa kuorman, kun ovelta kuului koputus. Naapurin 83v rouva kysyi, josko tykkäisin lampaankäävistä.

Ilomielin vastaanotin tarjotun pussillisen kauniita, valkoisia sieniä; hänelle annoin kauniita keltaisia sipuleita. Ohimennen vaihdoimme viimeisimmät kuulumiset, ihan vain rappukäytävällä seisten. Hurmaava lady. Sienistä + sipulista tein vorsmackia huomiseksi. Illemmalla sain vielä vieraan, jonka kanssa joimme iltakahvit ja päivitimme tietoja. Voi sanoa, että vkl oli koko lailla onnistunut?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus