Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.
Seuraava

Ajatus vähän fiksummasta elämästä...  5

Kuten tänään kirjoitin, kävin tosiaan baarissa ja join hyvin rehellisesti viinaa. Tai no, en itseasiassa juonut pisaraakaan viinaa, mutta alkoholipitoisia juomia kuitenkin ja humalluin. Mukavaa oli ja tänään oli siis krapula, ei paha, mutta krapula kuitenkin.

Olen tässä kuukausitolkulla pyöritellyt päässäni omaa suhdettani ihmissuhteisiin ja fyysiseen kontaktiin. Ja siis tietenkin niiden puutteeseen. Eilen illan suussa ajattelin, että painelen läpi kaikki mahdolliset baarit ja nopealla skannauksella katson läpi kaikki potentiaaliset naiset, joista voisi ehkä löytää seuraa yöksi. Niin en sitten tehnyt, miksi? Siksikö, että se on joidenkin mielestä moraalitonta? No, en ole koskaan tehnyt elämässäni yhtäkään asiaa siksi, että joku muu olisi siitä jotain mieltä, enkä aio tehdä jatkossakaan. Jos jokin asia ei jotain muuta ihmistä miellytä, niin olkoon miellyttämättä. Vai siksikö en tehnyt niin, että myöskin saatan rikkoa itseäni tilanteessa, kun aamulla on jäljellä vain haikeus, koska sitä kuitenkin toivoisi pysyvyyttä ja hetkellinen lohdutus on todellakin vain lohtu ja siis laiha sellainen, ei mikään parantava voima. Sen haihduttua saattaa koskea vain enemmän.

Mutta en minä senkään vuoksi päättänyt vain tintata päätäni täyteen ja seurustella ihmisten kanssa ja siis ohittaa kokonaan irtosuhteen hakemisen. En nyt vieläkään oikein ole saanut juonesta kiinni. Mua ei vain kiinnostanut. Ja nyt jos joku miettii, että onpas siinä itsevarma jätkä kun suunnilleen toteaa, että ei ota naista vain siksi, että ei kiinnosta, niin eihän se nyt niin mene. En minä torjutuksi tulemista pelkää ja siis sanonkin, että niinhän aina aika ajoin käy. Tulee torjutuksi. Mutta olen tässä nyt koko tämän kuluneen vuoden itseasiassa muokannut (vai olisiko se ihan vain itsestään muokkautunut) näkemystäni sen suhteen, että mikä tuo itselleni mielenrauhan. Ja tuo sana, mielenrauha, on nyt hyvin merkittävä juttu.

Aikanaan kun olin siinä parinkympin hujakoilla ja erosin ensimmäisestä suhteestani, tai tarkemmin sanoen tyttöystäväni jätti, reagoin tilanteeseen hyvin eri tavoin kuin olen reagoinut nyt kuluneen vuoden aikana. Eroa näillä tilanteilla on noin seitsemän vuotta. Silloin, kun kyseinen ero aikanaan tapahtui, olin intissä ja edessäni oli kohtapuolin yhdentoista päivän loma. Niistä yhdestätoista päivästä olin baarissa kymmenenä iltana. Ainoa asia, millä oli merkitystä, oli se, että millä tavoin mittaan oman arvoni ja ainoa mittari oli katsoa, että kelpaanko kenellekin. Viikon aikana harrastin seksiä viiden eri naisen kanssa. Mitä siitä silloin tunsin? Ylpeyttä? Kohonnutta omanarvontuntoa? En osaa sanoa. En itseasiassa edes tiedä, että helpottiko se silloin yhtään mitään. Todennäköisesti, mutta se oli silloin ja nyt on nyt. Väitänkö siis, että olen jotenkin henkisesti kasvanut? No taatusti! Onko merkki henkisestä kasvusta se, että en kaipaa mitään yksittäisiä säätöjä ja sitä, että herään jostain paikasta x aamulla ja mietin, että millähän sitä pääsisi kotiin muulla kuin taksilla? Voi olla tai voi olla olemattakin. Kuitenkin nyt niin on.

Tiedän, että on olemassa ihmisiä (myöskin naisia), joille seksipartnereiden lukumäärällä on suuri merkitys. Itselleni tämä niin sanottu sulkien hattuun kerääminen ei koskaan ole ollut mikään pointti, ei siis ollut silloinkaan. Se oli ihan puhtaasti vain oman arvonsa mittaamista. Tietynlaista pelaamistakin se tietysti oli. Silloin oma ego pönkittyi hiukan kun huomasi, että sattuipas olemaan nätti neiti tai jotain vastaavaa. No, sekin pointti nyt vain jossain vaiheessa katosi. Vähän kaikki katosi. Huomasin tuossa ajan saatossa, että se tunne, kun rinnalla oikeasti on joku ihminen, mihin voi luottaa täysin, on niin valtavan hieno asia, että jollain tapaa kaikki muu menetti merkityksensä. Minusta on vain hyvin kummallista, että jotkut julkisestikin väittävät, että hitto kun panettaa ja on vain pakko saada naista/miestä. No, sitähän en kiellä, etteikö fyysistä tarvetta aina silloin tällöin ilmene, mutta mitään suoranaista tarvetta sen hoitamiseen sillä, että lähtisin varta vasten etsimään kohdetta, jonka kanssa asian hoitaa pois päiväjärjestyksestä, ei enää ole. Onko häpeällistä tänä päivänä julkisesti sanoa, että ei vaikkapa ole harjoittanut seksuaalista aktiviteettia puoleen vuoteen? Vuoteen? Mitä hä?

Tässä tekstissä ei varmaankaan ollut mitään järkeä, mutta ei kiinnosta minua. Mä tiedän, että kun seuraavan kerran harrastan seksiä, teen sitä sellaisen ihmisen kanssa, jolle todella tahdon tehdä hyvää. Tapahtui se sitten milloin hyvänsä, vaikka vuoden päästä. Ja on muuten aivan turha sanoa, että minä nyt jeesustelen. En suoranaisesti sano, ettenkö tulevaisuudessa voisi eksyä johonkin, mitä ei enää seuraavana päivänä ole. Sanon vain, että tietoisesti sitä en enää ikinä hae.


Huomenta...  5

Kauppa aukeaa kohta, luksusta. Tein kauppalistan; Aino-jäätelöä, pussillinen juustonaksuja ja kermaviilidippiä, limpparia ja pizzaa.

Ihan hyvä ilta oli. Mä en lopulta edes jaksanut lähteä mihinkään yökerhoon. Kolmeen asti olin parissa pubissa ja vedin ihan rehellisesti vaan kännit ja juttelin parin tutun kanssa. On ihan pakko todeta, että mua ei nykyään jotenkin tunnu vaan kiinnostavan mikään säätäminen. Siis nyt tarkoitan noita lihatiskejä. Oonkohan mä tulossa vanhaksi?



Perjantaita...  4

Vihdoin kotona. Kävin shoppailemassa. Ostin kuusi paitaa, joista kaksi tosin on salipaitoja, kengät, fusionin teriä, sikahintaisia, hiusväriä ja vahaa ja tatttadaa!! Nenäkarvatrimmerin!! :D Jestas mä olen aina halunnut sellasen, eikä maksanut muuten paljon.

Koukkasin kaverin seiskalta töistä ja mentiin hakkaamaan Halo3:sta hetkeksi ja nyt siis kotona. Niin ja ostin mä sitten yhden mäyräkoiran Olvia, josta tosin tänään ei varmasti montaa pulloa uppoa, kun on ihan rättiväsynyt, saas nähdä, milloinka sitä simahtaa. Kuudelta muutamana viime aamuna kuitenkin tullut herättyä. Huomenna mä lähden radalle. On kyllä ihan ratafiiliskin. Varmaan sen jälkeen pidänkin sitten taukoa kaikenmaailman ryyppäämisistä siihen asti, kunnes tulee lähtö Lahteen tuossa kuun lopulla.

Ei muuta kuin hyvät viikonloput vain kaikille. :)


Jees...  3

Se on sitten viikon lepotauko kaikesta liikunnasta edessä huomisesta lukien. Fiilis on hyvä, joskin ihan pirun väsynyt, kun kahtena aamuna olen herännyt jo kuudelta enkä ole enää sitten unta saanut. Taitaa elimistö olla vähän ylikierroksilla. Tänäänkin duunissa kyllä olkapäät kertoivat omaa tarinaansa siitä, että ne tahtoisivat ihan toden teolla vähän aikaa pitää pekkasia. No nyt ne niitä saavat. Aikaisintaan lataan salikorttiin virtaa ensi viikon perjantaina, ehkä vasta lauantaina, katsellaan.

Välitilinpäätöksenä listasin, että mä sain tällä viikolla kyykyssä rautaa ylös sen neljä kertaa kymmenen sadalla kilolla, johon olen varsin tyytyväinen. Selkää on vähän paha mitata muutoin, mutta siksipä kokeilinkin tangolla ja sain eka neljä rinnallevetoa etuperin ja perään kymmenen leukaa, joka on nykykuntooni nähden ihan hyvä saavutus. Kyllä mä sen 15 leukaa vielä keväällä saan. Enempään tuskin rahkeita on, koska kuitenkin mä pyrin niin kokonaisvaltaisesti rakentamaan tuota kroppaa ja varsinkin jalkoihin mä tahdon lisää massaa ja tyhmempikin ymmärtää, että silloin se on pois jostain muualta. Tein äsken penkillä kymppejä ja lopputulos oli, että 62,5:llä kilolla meni se kolme sarjaa. En mä mitenkään siihen voi tyytyväinen olla, mutta toisaalta mun rintatreeni onkin kärsinyt pahiten kaikkien muiden puolesta ja toisaalta myöskin mulla oli kroppa jo valmiiksi tänään niin jumissa, että ei mikään ihme, jos ei rauta oikein nouse. Siis kokonaisuuteen olen hyvinkin tyytyväinen. Olisi piru vie tehnyt mieli räpsäistä uutukaisella kameralla yksi kuva maitohapoilla täytetystä Panusta tuossa äsken, mutta passasin nyt vielä. :D

Että eipä mulla nyt muuta, väsyttää ja selkä on jumissa, mutta ei haittaa. Huomenna mä lähden shoppailemaan uusia kuteita ja lauantaina painelen baariin, näin se on nyt vain tehtävä. Muuta en osaa vielä tähän hätään ennustaa.


Seuraava