Ärsyttää

  • avatar

Eilen illalla tajusin, että flunssa pukkaa päälle. Yöllä heräsin ensimmäisen kerran viideltä ja oli aivan karmea olo. Sain kuitenkin unta hetken sängyssä pyörittyäni.

Heräsin joskus kymmenen aikoihin ja totesin, että töihin ei ole asiaa. Mun duuni kun kuitenkin on sen verta fyysistä hommaa välillä, että ei sitä vain yksinkertaisesti voi tehdä, jos on kuumeessa. Kurkku oli niin kipeä, että hädin tuskin viitsi edes yrittää puhua. Hetken aikaa kuumaa juotuani sain kuitenkin soitettua töihin, että en tule. Pomo oli tosi tyytyväisen kuuloinen. Naama ihan näkkärillä.

Ja se muuten mua vituttaa. Olen pitkin syksyä tehnyt kaikki duunit, mitä ne vain multa ovat pyytäneet. Sitten kun kerran ilmoitan maanantaiaamuna, että olen kuumeessa, niin perusolettama kai on suunnilleen se, että jätkä on vain krapulassa.

Pitäkööt tunkkinsa. Vittu että vituttaa kiittämättömyys. Mutta pakkohan se on niellä. Ei ole paljon vaihtoehtoja, joten toivottavasti jo ylihuomenna menen töihin hymy kasvoillani ja totean, että eihän tässä mitään.

1,5 kuukautta reissuun. Helvetti minen jaksaisi odotella enää pätkääkään...

2 kommenttia

avatar

1.12.2008 13:04

Ahaa... pitää pistää harkintaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus