Miksei mua kukaan koskaan yritä iskeä?

  • avatar

Ei, en ole vaipunut itsesääliin, vaikka otsikosta moisen mielikuvan voisikin saada. Meinasin avata tämän jutun keskusteluihin, mutta koska en oikein tykkää, että keskusteluissa avattaisiin ketjua, jossa puidaan yhtä ainoaa henkilöä. Vaikka sinänsä tämän asian olisi voinutkin laajentaa koskemaan ketä hyvänsä, niin mutta siltikin tässä asiassa on sellaisia pointteja, mitkä nyt vain kuitenkin lähtisivät minusta liikkeelle ja siis siitä en pitäisi missään keskusteluissa. Siksipä nyt kirjoitan tämän tänne, koska saanhan kait täällä nyt puida itseäni ihan niin paljon kuin sielu sietää? Vaikken kyllä edes tiedä, onko tässä mitään järkeä.

Se, mistä tahdoin puhua, oli seikka, joka tuli mieleeni kun Pipit kysyi keskusteluissa, että miten pääsee eroon baariruusuista. Minä kun totesin, ettei mua kukaan koskaan tule iskemään baarissa. Näin on käynyt ehkä pari kertaa elämäni aikana.

Mistä se johtuu? Ja onko se järin yleistä miesten kohdalla? Siis tyhmempikin käsittää, että naisia isketään enemmän kuin miehiä. Naiset ovat pidättyväisempiä(vai ovatko he vain vähemmän humalassa? :P), mutta siis kyllähän nyt naisetkin miehille baarissa juttelevat.

En suoranaisesti halunnut kyllä sitten tästä merkinnästä tehdä mitään ulkonäköruotimista, koska en jaksa uskoa, että sillä on järin paljon merkitystä omalla kohdallani. Siis kun enhän ole järin ruma, mutten kait mikään peruskomeakaan. Mä olen itse varma, että olemuksessani on jotain kummallista. Koska kuitenkin kun baarissa juttelen naisille, niin ihan mielellään moni jotain vastaa, kun ymmärtävät, että puhun ihan selko suomen kieltä enkä edes tunge iholle ja siis onhan noista kohtaamisista aina aika-ajoin jotain syntynytkin, ei lapsia onneksi sentään kuitenkaan.

Mutta jos jollain on selventävä käsitys siitä, miksi mua ei koskaan kukaan yritä baarissa iskeä, niin tohtisin kuulla. Ei tämä seikka mitenkään järin paljon elämääni haittaa, koska sen verta ekstrovertti persoona olen, että osaan kyllä hoitaa jutut sitten ihan omalta puoleltani, jos alkaa homma tuntua vanhalta, mutta kieltämättä olisihan se joskus ihan mukavaa, jos kävisi toisinkin päin.

Ja haukkukaa vaan itsekeskeisyydestä, jos niin tahdotte, kuitenkin tämä pohdinta on sinänsä vain täysin analyyttiseksi mietinnäksi tarkoitettu, kuten sanoin, kyllä mä pärjäisin ihan ilman tyhjentävää tietoakin. Kuitenkin itsensä pohdiskelu on aina silloin tällöin ihan mukavaa.

15 kommenttia

Mika

25.10.2007 20:11

Sä sait puettua sanoiksi sen, mitä mäkin olen tässä miettinyt aika-ajoin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oooih

25.10.2007 20:20

Hmmm, ehkä olen väärä henkilö vastaamaan, sillä baareissa viihdyn hyvin harvoin ja silloinkin ystävien kanssa rupattelemassa. Mutta, mutta...

a) Kuinka moni nainen lähtee baariin iskeäkseen?
b) Naisten iskutaktiikka lienee useammin passiivista. Siis sellaista "asetun tähän jotta voit katsoa ja iskeä halutessasi".
c) Yksinäisiä ihmisiä on helpompi lähestyä kuin ryhmässä olevaa?
d) Kohteen humalatila vaikuttanee?

Hmmm, niin ja itse en ole koskaan muistaakseni ketään aktiivisesti iskenyt.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jaja

25.10.2007 20:31

Monet, hyvin monet naiset ei juurikaan iske miehiä baarissa. Itse oon esimerkiksi tasan kerran mennyt juttelemaan tuntemattomalle miehelle baarissa iskutarkoituksella (hehe, toimi :P). Itseasiassa tunnenkin huomattavasti enemmän vähän ujonsorttisia naisia jotka eivät mielellään jututa tuntemattomia kuin tosiaan sen tuhannen humalassa...

Rohkeat ja aloitekykyiset naiset on tietysti luku erikseen, mutta mitä jos ne on myös niin itsevarmoja että käy sitten baarin parhaimmannäköisimpien miesten kimppuun?

No, kuhan mietin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

25.10.2007 20:40

Moksutin: kiva homma. :)

Oooih: Niin no eihän läheskään kaikki sinne iskemään mene, mutta siis lähinnä nyt vain tarkoitin sanoa, että kyllä niitäkin siellä liikkuu, mutta siis sitten tosiaankin yrittävät pokata muita tyyppejä.

Ja mä käyn usein yksin baarissa, koska miltei aina törmää tuttuihin, mutta siis harvemmin tulee millään köörillä pyörittyä, että ei se siitäkään ole kiinni.

Niin ja toki mä joskus kännissä olen, mutta siis osaan kyllä dokata kohtuudella, enkä usko, että yleisesti ottaen se olisi alkoholin käytöstänikään kiinni.

Doris: No, enpä juuri, en ole koskaan oikein osannut sitä hommaa. Mulla on tapana sitten vain mennä ihan suoraan juttelemaan naisten kanssa ilman sen kummempia flirttailuja.

Jaja: No, sinä se kait sen totuuden sanoit, ilman sen suurempia kiertelyjä :D

Mutta siis tuohon ujonsorttisuuteen vielä sen verran, että kyllä ujoillakin on tapana vastata, jos niille puhuu, joten sinänsä en siis olekaan järin harmissani, mutta olishan se joskus kiva, jos kävisi toisinkin päin, mutta kait se on tyydyttävä kohtaloonsa. :D

No, oli miten oli, kunhan nyt ajattelin ja siis olihan tuo Moksutinkin sitä joskus kelannut, että ei mennyt ihan hukkaan. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

25.10.2007 21:04

Cat-I: Niin kait se menee. Kunhan nyt pohdin asiaa ja ehkä vastaus on juurikin noin yksinkertainen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

25.10.2007 21:23

Cat-I: En osaa edes itse sanoa, mikä on naiskäsitykseni, mutta voin aivan hyvin uskoa, että sinulla on siitä jonkinlainen näkemys, oli se sitten mikä ikinä. :)

Doris: Niin no, toki voisin kokeilla, eihän siinä mitään, mutta lopulta kun ei tässä ollut nyt kyse kovinkaan paljon siitä, että mä olisin jotenkin turhautunut siitä, etten saisi juttuseuraa, koska kyllä sitä yleensä löytyy. Tosiaankin vain pohdin sitä, että miksi sen pitää olla aina minä, joka tekee aloitteen. Koska kuitenkaan eivät ne naiset aina sitten vain lämpimikseen puhu, kun kerran on kommunikaatioyhteys luotu. Mutta kiitos kuitenkin. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

25.10.2007 21:47

Joo, no mä ajattelin ensin, kun tätä tekstiä aloin kirjoittamaan, että varmaan joku tarttuu nyt sitten jollain tapaa tähän, mistä juuri kirjoitit ja siis yleensäkin siihen, että jollain tapaa esim. nyt jeesustelisin ja lähinnä pohtisin jotain ulkonäöllisiä seikkoja, mutta se siis ei todellakaan ollut aikomukseni.

Ja siis nyt sanon toki heti perään, että ethän sinä nyt mitenkään mua suomikaan. Mutta siis kuitenkin sanon sen, että mun oman käsitykseni mukaan jaan ihmiset(tai siis naiset) melko kahtia sen suhteen, että pidetäänkö ulkonäöstäni vai ei.

Ylimielinen tai koppavakaan en ole ja en varsinkaan baarissa. Toki se voi olla niinkin, että en vain ole kovin lähestyttävän tuntuinen persoona, kuten jo alkuperäisessä tekstissäni ajattelin, että onko se jollain tapaa siis olemuksestani kiinni. Enpäs tiedä. Ehkä sekin jollain tapaa vaikuttaa, eli mä ehkä sitten saatan tuntua koppavalta tai jotain. Joo, ei oo taas helppoa. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Subarullaa

25.10.2007 21:57

Sä et vaan oo törmännyt muhun baarissa. ;D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

25.10.2007 22:00

Eline: Niin no, en mä kyllä sinänsä sun kommenttia kieltääkään voi. Uskon kyllä, että nk. kännimagneettina olokaan ei ole kivaa, mutta kyllähän kait jotkut miehetkin tulevat juttelemaan jopa sellaisessa kunnossa, että puheesta saa selvää?

Subarullaa: No ilmeisesti ei olla sitten oltu samassa baarissa :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

25.10.2007 22:05

Niin, no siis en usko, että oman olemuksensa muuttaminen olisi edes mahdollista. Ulkonäköään pystyy tietysti muokkaamaan tietyissä rajoissa, mutta sellainen perusolemus säilyy aina ja ikuisesti.

Ja siis kun eihän tässä nyt tosiaankaan kyse ole mistään järin suuresta asiasta, kunhan vain tuli mieleeni, kun kerta Pipit:n keskusteluavausta luin. Niin ja en mä kyllä ala ulkonäköänikään muokkaamaan sen mukaan, että miten joku musta saattaisi kiinnostua. :)

Mutta on tässä nyt kieltämättä tullut useammaltakin jotain rakentavanlaatuista kommenttia, vaikka ymmärränkin, että on tähän melko vaikea vastata tyhjentävästi. Kiitosta vain. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

25.10.2007 22:13

Jaajaa :D No, jos nyt tuosta "baariruusujen hätistelystä" nyt pitäisi joku sana sanoa, niin mulla on kyllä tapana jutella mieluusti monienkin ihmisten kanssa. Siis meinaan tällä nyt sitten vaikka sitä, että jos mulla ei olisi asiat pahasti kesken kenenkään kanssa ja joku, kuka hyvänsä, tulisi jauhamaan jollain asteella fiksua läppää baarissa, niin toki juttelisin. Siinä mielessä mulla on tapana kyllä olla kohtelias eikä se ole pelkästään edes kohteliaisuutta vaan enemmänkin sitä, että olen niin pirun puhelias, että tosiaankin juttuseura kelpaa miltei aina. :D

No, mutta se siitä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

25.10.2007 23:09

Siis on toki juu, sehän on selvä, kyllä mä sen olen aina tiedostanut. Mutta kunhan sanoin vain, että kyllä naisetkin lähestyvät miehiä oma-aloitteisesti baarissa, eivät vain minua. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

26.10.2007 18:27

Niin no lopulta kun tässäkään en ajatellut sitä, että mitä mistäkin tulee, vaan ihan puhtaasti sitä, että miksi näin on, kuten asian esitin. Vaikka tokihan se mukava aina olisi, että jostain jotain siis syntyisikin, joskaan ei siis edelleenkään niitä lapsia. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

28.10.2007 21:07

inga: No mä olen kyllä hiukan yllättynyt siitä, jos sinua ei lähestytä, mutta siis selityksesi kaksilahkeisten ympäröivästä kaveripiiristä on ihan järkeen käypä juttu. Se takuulla vaikuttaa melkoisesti.

Mutta jos nyt sallit ulkoista habitustasi sen verran ruotia, kun tuosta koppavuudesta ja ylimieliseltä näyttävästä olemuksesta sanoit, niin kuviasi katsoessa tulee fiilis, että näinkin voi olla. Ja siis tosiaankin nyt on kyse vain siitä ulkokuoresta, enhän tarkoitakaan, että persoonasi olisikaan sitä todellisuudessa. Koska kyllähän tämä seikka todennäköisesti hiukan minuakin koskettaa.

Mutta, kuten sanoin, niin onneksi aina voi itse tehdä jotain asialle, jos alkaa kyllästyttää. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus