Taas väsyttää..

  • avatar

Mutta eri syystä. Paino oli äsken salin vaa'alla 82,1, mikä on ihan positiivinen juttu. Se kun siis nykyään pysyttelee ihan reippaasti kahdeksankympin yläpuolella. Väsy on siis, kun eka töissä 8 tuntia ja sieltä suoraan salille ja tyrkkään kyykkytankoon 95 kiloa ja sillä neljä kympin sarjaa. Perään pohkeet ja sen jälkeen alkaakin riemu, kun päätin väsätä vielä selän tuohon päälle. About 1,5 tuntia meni ja olo on sen mukainen, mutta fiiliskin on kyllä hyvä. :) En nimittäin sitten millään raaskinut pistää penkkiä ja selkää samalle päivää, motiivejani ei varmaan ihan jokainen ymmärtäisi, mutta who cares?! :D

Ensi viikon töistä ei ole vielä mitään tietoa. Huomenna on, mutta vähän veikkaan, että voi olla, että tulee hiukan paussia sen suhteen. No, toisaalta en välitä, koska taloudellisesti töiden välillinen uupuminen ei konkkaan aja, joskin kyllä mä mieluummin töissä olisin, mutta minkäs teet, kun tilanne nyt on tämä. No, ainakin mulla sitten jää aikaa maalata ja kirjoittaa. Kumpaakaan en ole juurikaan ehtinyt kolmeen viikkoon tehdä, joten ne olisivat kyllä ensimmäisenä tehtävälistalla. No, mutta katsotaan nyt, mitä huominen tuo tullessaan. Nyt vaan väsyttää, ihan puhtaasti. :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus