Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2014.

Boikotti  1

Oletan että uudella tienhoitourakoitsijalla ei ole hiekoituslaitetta- oli tai ei niin näköjään ei tarvi peilijäällkään muruakaan kylvää näin viikonloppuna. Sehän maksaa ja sulaahan ne murut sinne jään sisään kuitenkin muutamassa tunnissa. Aina niitä valittajia löytyy teki sitten mitä hyvänsä.

Hiekkaa kyllä kylvin muille teille, mutta alkoi jo vähän jännittää pääseekö mäen ylös vai joutuuko kylvämään ensin hiekkaa kilpailijan reviirille. Hiekoitin päätti pitää kylvää- vai pitäisikö syyttää aurinkoa. Oli miten oli - se takahiekotin oli ekaa kertaa käytössä. Tehdasuusi tai korkeintaan esittelykäytössä ollut ja kiinnikettä lukuunottamatta hyvinkin pitkälle samanlainen kuin keulassakin keikkuva keksintö. Paska juttu vaan kun on seissyt monta vuotta varastossa. Maali oli ok, mutta pohjarullaa tiivistävä kumi oli käpristynyt ja kovettunut. Näin ollen kolmannes hiekasta valahti suoraan läpi ennen kuin käyttömoottori oli pyörähtänyt edes täyttä kierrosta.

Eikä siinä vielä kaikki. Ensimmäisen kylvötien puolivälissä syttyi öljynsuodattimien varoitusvalo, enkä millään jaksa uskoa että ne olisivat tulleen 130 tunnin ajon seurauksena paskaa täyteen, mutta se on mahdollista että uudessa koneessa, joka kylläkin tuli kantajansa mukana oli sisällään väärää öljyä. Se taas tarkoittaisi ettei kone ole tehtaan koeajon jälkeen pyörinyt kierrostakaan ja pahimmassa tapauksessa vaihdelaatikko on aamulla marjapuuromaista paskaa täyteen- voi tulla paljon muutakin häikkää kuin pelkkä varoitusvalo.

En usko puuroutumiseen tai suodatinten tukkeutumiseen, mutta uskon että kuralla, teille kylvetyllä suolalla on ja sillä ettei ihan vielä näillä keleillä ole ollut asiaa painepesurin varteen.

Päätin olla katsomatta venäjän meininkiä. Toki varmaan joudun joustamaan siinä vaiheessa jos jääkiekkojoukkueista jompikumpi kömpii finaaliin saakka.

Sen sijaan kaivoin digiboxin uumenista Pirunpeltoa. Pienellä nopeutuksella aina välillä tuli katsottua ennen hiekankylvökierrosta.


Karpalolaatikko  1

Pohdin muutama päivä sitten millä korvata tomaattimurska kinkkujuustopiirakkaa tehdessä. Päivällä sitten totesin että pakastimessa on karpaloita yli oma tarpeen ja kanneton pakkaus ensimmäisenä tulilinjalla.

Piirakkapohja ulkomuistista ja sitten kokolailla perinteinen suolainen piirakka, mutta täytteen kinkku ja tomaattimurska oli korvattu murskatuoreilla pakastekarpaloilla. Ilmeisesti Tehosekoitin on saanut aikaan että perinteisestä tehosekoittimesta käytetään muuta nimeä ettei koko naapurusto hyökkää kylään isän tai emännän huudattaessa Tehosekoitinta.


Jenni Vartiaisen keikalla kadonnut koru  1

Tänään oli kolme vaihtoehtoa mielessä, joista mieluisin olisi ollut tällä kertaa iltalenkki. Päädyin kuitenkin kuuntelemaan mitä Jennillä oli sanottavaa. Ennen keikan alkua totesin että joku onneton oli keventänt asusteitaan jo ennen narikkaa- tai sitten kenties siinä narikkaan vaatteita laittaessaan. Kadonnutta korua kannattaa kysyä HML sirkuksesta. Tuntomerkkejä vastaan- ja niitähän minä en tähän kerro vaikkei se nyt miltään vihreältä timantilta näyttänytkään. Tunnearvohan voi silti olla mittaamaton.

En usko että koru oli peräisin tähdeltä itseltään, mutta minä sen talteen noukin ja ilmeisesti vuorokalifi sen sai. Sen sijaan joku ilmeisesti yritti heittää kolikolla tähtöstä- en tiedä osuiko, mutta uutiskynnys ylittyi koska sellaisen kolikon poimin talteen sitkeästi latttialla loikoilleen naisen vierestä.

Ilmeisesti taiteilijakaan ei ollut ihan tyytyväinen äänentoistoon ja tietysti korvat taisivat olla tulpattu. Aika monta kertaa tuntui säätävän mikkinsä lähetintä tai sitten on vaan niin timmissä kunnossa ettei lähetinkään meinaa pysyä kyydissä. Vähempikin basso olisi riittänyt niin olisi saanut noista vieraammistakin sanoituksista selvää.

Olisin myös ehkä saanut jo toisella yrittämällä selvää mitä se punapaitainen nainen kysyi. En ole varma kuulinko oikein edes kolmannella kerralla, mutta ilmeisesti oli vailla kuvaustilaa- siis kuvaustilaa mistä näkyi selkä, kylki takapuoli ja aika paljon rakennuksen pystypilaria. Eipä silti varmaan moni olisi jo hyvin mustasukkainen niidenkin liiallisesta tuijottamisesta.

Kotimatkalla havaitsin että talvi on taas yllättänyt pari autoilijaa. En jälkiä nähnyt, mutta omilla auton ikäsillä kitkoilla tulin samasta paikasta ihan ongelmitta omaa kaistaa- kuitenkin MB oli yrittänyt yhtyä Opeliin saaden aikaan orastavan orgasmin ja A:n Adamin sijasta vain romua ja kaksi lievästi (lunastuskuntoon) vaurioitunutta ajoneuvoa.

Kirjoittaessani soi Jenni Vartiainen- ja paljon muutakin, mutta tietysti nyt vain hiljaisuus

Kommentoi kirjoitusta

Tekstit. 3 sivu 112  1

"Armeijassa on muutama kymmenen naista tuhatta miestä kohden."- mikäpä sen parempi paikka löytää mies. Ensinnäkin valtaosa miehistöstä on oletettavasti omaa ikäluokkaa ja niin ikään oletettavasti samassa vaatetuksessa tai ilman.

Näin ollen naisen on helpompi erottaa laumasta haluamansa jonkun muun kuin vaatetuksen perusteella.

Sen tarkemmin erittelemättä totean että varmaan kun neiti H.S aikoinaan meni saapumiseränsä mukana ampumaradalle ja saattoi tehdä erän parhaita ampumatuloksia ja oli varmaan myös älyltään ja ulkonäöltään parhaasta päästä- olisin varmaan itsekin halunnut saattaa hänet loman alkaessa jonnekin. Koskapa en kuitenkaan ollut samassa erässä tai samassa varuskunnassa niin varsin vähän oli ruokaa silmille.

Kuitenkin siirtoa voi anoa ja hetken mielijohteessa niin teinkin. Iloinen yllätys oli että siellä suhdeluku ei ollut 1/100 vaan noin 10/100 vähän laskutavasta riippuen. Minähän otan säännöt vakavasti ja "Kasarmeista lemmenpesiä" ei kuvannut minun mielestäni ainakaan tuota varuskuntaa.

Kuitenkin kun suhdeluku on tuo niin naisen ja miehen niin halutessa lopputulos on parinmuodostus ja kaipa niitä samaa sukupuoltakin olevien suhteita on syntynyt ja syntyy varmaan jatkossakin. En kuitenkaan sanoisi naiselle että mene inttiin etsimään itsellesi mies,

Sen voin kuitenkin sanoa että niiden muutamien naisten joukosta löysin kyllä omat suosikkini. Löysin, mutta ei olisi tullut mieleenkään pyrkiä kenenkään pöksyihin kotomaisessa varuskunnassa. Ehkä se jollekin sopii ja jotakuta kiihottaa, mutta en usko että "Red hot chilli pepper" olisi ollut sitä tyyppiä. Jos oli niin ainakaan minä en sitä tiennyt. Oletan että hänen vanhempansa jossain Utajärvellä olivat myönteisiä maanpuolustukselle ja "tytön" asenne oli alusta asti kohdallaan.

"Pelkovaara" - siinä sarjassahan pohdittiin myös esimies-alainen suhdetta. Ihastuminen ei katso aikaa, paikkaa eikä aina myöskään syytä/keinoa.


Niukat unet ja runsaat kilometrit  1

Vilkku- tuntuu olevan edelleenkin lisävarustelistan kallein ja vaikeimmin käytettävä laite autossa. Sen käyttämättömyyden ansiosta kolme läheltä piti tilannetta tänään.

Oletan että en saanut tänään sakkoja vaikka ajoin varmaan 120 kilometriä kameravalvotulla alueella. Jos olisin itse ollut poliisi olisin ainakin puhuttanut varalaskeutumispaikalla ohituksen tehnyttä niin ikään saksalaisen auton ratin takana istujaa. Jos kurakelillä on pakko mennä ohi ja edessä ei ole yhtään autoa ja ohituskaistaa on jäljellä 400 metriä- miksi ei käyttänyt sitä vaan mahdollisimman läheltä eteen.

Reissulla meni rahaa ihan jonkin verran. Ensimmäisessä pysähdyspaikassa ei yhtään, mutta toisessa sitten senkin edestä. Siinä vaiheessa kun maksun aika tuli oli toimistossa tasan yksi nuori nätti nainen ilmeisesti vanhoja asiakirjoja tuhoamassa. Oli ilmeisesti työharjoittelussa eikä ruvennut rahastamaan-olisin kyllä tarvinnut oppaan lounaspaikkaan, mutta oli ilmeisesti omat eväät.

Siitä sitten seuraavaan osoitteeseen vielä tyhjin vatsoin. Olen joskus ennenkin tehnyt töitä saadakseni ostettua oikean paluusuodattimen. Helppoa se ei ollut tänäänkään. Tietojärjestelmässä oli ongelmia, varaosanumerot olivat taas jälleen kerran muuttuneet, eikä edes mukana olleesta alkuperäisten numeroiden listasta ollut apua.

Tarvittiin reilu tunti aikaa ja kolme miestä, mutta poistuin kuitenkin viimein "maan viimeinen" oikea paluusuodatin takakontissa ja onnistuin välttämään vilkuttoman BMW:n keulan. Muutamaa risteystä myöhemmin noin klo 14:50 edessäni oli sinisiä vilkkuvaloja, kolaroitu BMW, tietysti poliisit, hinausauto ja nainen jääkiekkomailoineen. Ilman niitä poliiseja ja ahdasta risteystä olisin tarjonnut sille kovaonniselle naiselle mieluusti kyydin...

Seuraavassa pisteessä- terveisiä vaan oli ilmeisesti joku Cityn lukija/käyttäjä joka selvästi halusi tulla huomatuksi. En tiedä mistä oli kotoisin, mutta ilmeisesti ei ainakaan poistunut vakuutuspetosta kovaan ääneen suunnitelleiden mopoautopoikien kyydissä kuuntelemaan puhetta jossa joka kolmas sana on vittu jota kumpikaan ei puutteisesta puheesta päätellen ole vielä luonnossa nähnyt ja ihmettelen niitä naisparkoja jotka nuokin sisäänsä päästävät.

PS vaikka mopoautoon laittaisi mitkä vanteet ja mitkä stereot/valot ja karvanopat niin se on edelleen mopoauto. Tietenkin se helpottaa isä/äitiparkojen kuskausurakkaa, mutta väitän että parempia kuskeja tulee kun opettelee ensin ajamaan kahdella pyörällä tai suoraan autolla josta on suurimman osan maksanut itse.


Yötöiden puolelle  1

Piti käydä kyläkaupassa lounaalla. Tulin kuitenkin touhunneeksi selvästi lounasajan yli, joten lastasin huoltoon menevän koneen kyytiin ja ajoin kotiin. Nyt on sitten jääkaappi aika tyhjä.

Kello on näköjään yli puoli kolmen yöllä, mutta se ei tällä hetkellä haittaa. oletan että perjantain puolella edessä olisi vain roskia ja telineviidakkoa, joten ilmeisesti ajelen hakemaan huoltoon tarvittavia suodattimia- siis edellyttäen ettei niitä ole. Vaihdan moottoriin oljyt ja sitten saa hakea seuraavan vähän suurempaan huoltoon.

Varsinainen syy valvomiseen on kuitenkin ALV. Varmaan ihan hyvä keksintö, mutta sen turhaa paperityötä lisäävä vaikutus on jotain aivan kamalaa. Kuinkakohan monta kertaa meni paperi-ilmoitusten aikana vastaaviin kellonaikoihin ja sitten piti vielä aamulla käydä viemässä lappu luukulle.

Nykyään sentään sähköinen ilmoittaminen periaatteessa toimii, mutta käytännössä monta asiaa on vielä perseestä. Perse voi olla hyväki asia, mutta tässä tapauksessa veroviraston järjestelmä laahaa noin kolme vuotta jäljessä. Esimerkkinä tuo periaatteessa hyvin toimiva verotilisysteemi. Sinne syötetään kuukausittain tiedot ja sitten kuitenkin pitää täyttää vuosi- ilmoituksia. Olen keskustellut asiasta asiakaspalautetta vastaanottaneen ja lukeneen naishenkilön kanssa puhelimessa ja ihmettelin kuinka vuosi-ilmoituksen koostamista ilmoitetuista maksuista ei ole automatisoitu kun se on vaan kuitenkin yhteenlaskua. Ilmeisesti jossain palkka.fi palvelussa vuosi-ilmoitus syntyy automaattisesti, mutta se ei taas pelkästään verotiliä käyttävää paljon lohduta.

Samaa tietoa kysytään jopa viiteen kertaan- mielestäni se on turhaa, koska jo alkeellinenkin kirjanpito-ohjelma/taulukkolaskenta toimisi vaikka Commodore C64:llä kun on vain kourallinen duunareita ja korkeintaan muutamia kymmeniä rivejä laskettavaa duunaria kohti. Mihin helvettiin ne valtion tietojärjestelmien tekoon suunnatut miljoonat on oikein tuhattu ja koska turhista rinnakkaisjärjestelmistä päästään eroon?


5 % pois palkoista?  1

Sen lisäksi että Shumi on kai koomaassa ja Räikkösen manageri kuollut on taloudessa pieniä epäkohtia. Vihdoin viimein asuntolainoille ollaan laittamassa kattoa ja ehdotellaan palkkojen laskemista. Munasota ajaa kohta kananmunien tuottajia konkurssiin ja mitä syytetään- no tietysti ylituotantoa.

Tuo 5 % ja enemmänkin on leikattu maanviljelijöiden palkoista monta kertaa, eikä talous ole sillä pelastunut. On tuhottu toimiva järjestelmä jossa tuottajahinta kattoi tuotantokustannukset.

Nyt kun sitä samaa ehdotetaan muillekin palkansaajille niin siitä nousee tietysti meteli. On syytäkin nousta ja oikeastaan joka kerta kun menee kauppaan toivoisi että markka-aika palaisi ja että tavarat maksaisivat markoissa sen mitä nyt euroissa eikä päin vastoin. Olin ostamassa mehutiivistettä ja rupesin katsomaan että hetkinen- hinta oli edellisestä ostoskerrasta noussut toista euroa. Syynä siihen kaupan ahneus ja ilmeisesti joku "sokerivero".

Sitten pohditaan mitä tapahtuu asuntojen hinnoille jos tähtitieteellisiä summia ei enää anneta pankista jos ei ole tiettyä osaa jo valmiiksi säästettynä. Jossitella voi, mutta kupla on hauras ja paine sen puhkaisemiseen kova.

Miksi rakennetaan isoja taloja- no siksi että talon voi ostaa täyteen kaikkea turhaa tavaraa. Miksi rakennetaan 7,5 metriä korkeita olohuoneita- no siksi ettei nykytalossa tukehdu jos ilmanvaihtokone sattuu pysähtymään.

Miksi rakennetaan kerrostaloja- no siksi että ei olisi niin paljoa turhaa kattopinta-alaa ja että pienelle tontille mahtuu enemmän asuntoja. Näistä pienistä jutuista syntyvät kaupungit ja ruuhkat.

http://www.vastaustenmaailma.net/maantieto/suomi-numeroina/

Löysin sivulta kirjoitusvirheen. Kertooko se tämänkin sivun tarpeettomuudesta vai siitä ettei sitä ole kukaan muu huomannut.

Siis yli 338 000 neliökilometriä tilaa rakentaa valtio. Tyhjiillään olevia tiloja ja asuntoja, entisiä kyläkouluja, suljettuja tehtaita ja hei ihan kelvollisia omistusasuntoja alle 50000 € hinnalla, mutta kun valuutta muuttui niin 250000 € asuntokin menee näköjään kaupaksi vaikka onkin vain pätkä ikivanhaa rivitaloa jonka yhdestä ikkunasta näkyy rakennustyömaa, toisesta kiljuvia lapsia täynnä oleva päiväkoti (jonne mies ei saa tietenkään katsoa kun siellä on nuoria kauniita korkeasti koulutettuja lastentarhanopettajia) ja kolmannesta tehtaan seinä.

Värinä ja meteli on sellainen ettei erota onko partakone päällä vai ei. Hyviäkin puolia tietysti on eli tanssikoulu jossa toivottavasti ei ole alaikäisille epäsoveliasta tukiopetusta, kauppa ja harrastusmahdolisuudet lähellä. Siltikin se hinta tuntuu kohtuuttomalta. Siis lähes 1,5 miljoonaa markkaa näköalasta tehtaan seinään. Sitten tuon ymmärtäisi jo talo olisi uusi ja jos siinä ei olisi yhtään ikkunaa.

Lainakatolla ehkä romahdutetaan uudistuotanto, mutta jotain on syytä tehdä, koska asuntojen hintakehitys on ollut pielessä jo vuosikymmeniä puhumattakaan vapaiden markkinoiden vuokrista.


Aamunouto  1

Hieman hämmentyneenä katsomaan jäin kun teknisen tukkukaupan hyllyjen välistä hyökkäsikin nainen hanskat kädessä. Yleensä asioin rautakaupassa ja taisi itse asiassa olla tasan toinen kerta tuossa pihassa. Olin siis noutamassa 50 mm suojaputket, noudettuani jo sitä ennen etukauhan ja jotain millä peittää ne putket.

Ei mennyt montaa minuuttia lastata ja poistua. Ei myöskään kauan kestänyt että ne putket oli maan alla, maa tiivistetty ja varoitusnauhat niin ikään.

Voiton puolella ollaan siinä mielessä että kaikki mitä oli sovittu on avattu ja suurin osa myös peitetty. Näin ollen oli hyvä laittaa ylimääräiset putket kyytiin ja lähteä tekemään muutama metri hoitotietä. Seuraaville metreille vaaditaankin sitten joku rikotustyökalu.


Palautuksia  1

Päivä loppui varsinaisten töiden osalta lyhyeen. Puuttui kaksi suojaputkea ja niitähän ei tietysti ollut koko kaupungissa- tai jos oli niin ei ainakaan sellaisessa paikassa mistä minä olisin ne saanut ostettua.

Olevien kaapeleiden osalta olen voitavani tehnyt- mitä sitten vielä tulee on verkonrakentajien murhe.

Kerrankin ehti päiväsaikaan kauppaan. Sellaiseen kauppaan jonka pihalla oli menossa mielestäni ihan turha remontti ja jonka sisällä jatkuvalla syötöllä kaivattiin henkilökuntaa tai esimiestä milloin kassalla, milloin pullonpalautusautomaatilla. Niin ja tietysti kohdalle osui koulutettava kassahenkilö.

Koska siellä selvästi ole kiire en ruvennut kyselemään mistä löytäisin tomaattimurskaa, ananasmurskaa ja mieluusti pakastettuja pizzapohjia. Sen sijaan valistin edessäni kassalla sulavien pakastepatokien kanssa arpojia ostamaan esipaistettuja, koska ne säilyvät huoneenlämmössä ja ainakin minun mielestäni tasan pienet ruisruudut ovat hyviä pakasteleipiä. Lämmin ja vastapaistettu patonki on parempaa kuin kaupassa kuivunut+ niitä voi paistaa täsmäannoksen illan mittaan.

En ensimmäisellä kierroksella löytänyt kananmunia. Olin jo autolla, käännyin takaisin, löysin ananaspaloja ja yhden nuoren naisen ostoskärryssä oli kuuden kananmunan kenno- eli niitä oli oltava jossain. No olin vierestä mennyt ohi, mutta kaksi rullakkoa kun on edessä niin eipä niihin yltänyt. Kassalle sit päädyin sen naisen perään ja ennen autoon kapuamista totesin että oli aika lähellä etten kysynyt minne munat oli piilotettu. En tiedä kuka oli, mutta kaupasta seuraavat n 10 kilometriä kotitieni liittymään asti se farkkukiiallansa edessä ajoi.

Suojaputkia tilatessa kassalle tuli mieshenkilö jolla oli ongelma kuumavesivaraajansa kanssa. Ihan oli tuttu ongelma eli 300 litrainen varaaja, mutta lämmin vesi ei riittänyt kolmelle hengelle. Kun sitten kertoi mitä oli tehty siihen mennessä niin ihmettelin vaan kuinka joku voi kutsua itseään sähkömieheksi ja vieläpä omata työkokemusta.

Kuumavesivaraajahan on yksinkertainen laite: säiliö, vettä ja eristettä. Sähkömallissa lämmittävä elementti on vastus 1 tai kolmivaiheinen. Jos on kolmivaiheinen ja kaikkiin vastuksiin tulee jännite- se ei vielä takaa että vesi lämiäisi. Ei takaa koska vastus voi olla poikki, termostaatti väärin säädetty/rikki tai kuten kalkkipitoisessa vedessä ulkomailla vastuksen ympärille muodostuu lähes tiilimäisen kova lämpöä eristävä saostuma. Lisäksi turvallisuusyistä varaajaan liitetään yleensä sekoitusventtiili. Se voi tukkiutua/jumiutua. Ei mitään rakettitiedettä, mutta, vaaralliseksi varaaja tulee jos ylipaineventtiili puuttuu ja termostaatti ei katkaise lämmitystä.

Neuvoin ensin selvittämään onko se vastus rikki vai ei- koska se on suunniteltu yleensä vaihdettavaksi. Samoin termostaatin pystynee vaihtamaan, kontaktori voi olla varaajassa tai ulkoinen, sekin on vaihdettavissa, mutta jos teho on hiljalleen hiipunut on vastus likainen ja ainoa mitä se kaipaa on perusteellinen puhdistus- tarkoittaa tietenkin tyhjennystä ja vastuksen irroittamista ja jännitteettömäksi tekemistä.

Eniten kuitenkin ihmetytti kun ihminen puhui käyttökytkimestä ja kuinka se liikkuu omia aikojaan- no jos siinä on pakkolämmitysasento niin ei se voi millään lämmittää vettä täydellä teholla jatkuvasti. Jos oikein arvasin niin kytkin on tarjoitettu käytettäväksi silloin kun normaalisti käytetään yösähköä ja tuleekin esimerkiksi vieraita saunaan, suihkuun tai muu kulutuspiikki. Silloinkin termostaatin tulisi toimia ettei lämpötila ja paine varaajassa nouse liikaa.

Oikeasti ihmettelen että kuinka vähillä tiedoilla ihminen voi aikuisena asua omassa asunnossaan.


Viimeinen palanen  1

Pitkä tapahtumaketju sai alkunsa toteamuksesta että autokatoksen tulevalla paikalla on kaukolämpöputki ja vieläpä käytössä oleva. Siitä on nyt kokolailla päivälleen kaksi kuukautta.

Kuten varmaan kotomaassa oleilevat ovat huomanneet on näihin kahteen kuukauteen mahtunut lähes lumettomia paukkupakkasia. Ketjusta poistui yksi lenkki irtisanoutumisen myötä, mutta vastoinkäymisistä, odotuksista ja kaksin-kolmin-nelinkertaisesta työstä huolimatta senkin runko on jo pystyssä. Jokusen kerran erinäisiin talleihin ajaneena ja jokusen perustuksen kaivaneen, paria myös valaneena en ymmärrä mitä virkaa sillä katoksella on, koska ainakaan tuo millä tänään töissä olin ei sinne katoksen alle taivu tai jos taipuu niin ainakin yksi pyörä käy naapurin puolella.

Toki useimmissa henkilöautoissa on lyhempi akseliväli, mutta niissäkin on lisäksi kori jonka tyypillinen pituus taitaa olla 4-5 metriä.

Edellisellä autokatostyömaalla kätisyys vaihdettiin, mutta jos olisi jätetty vaihtamatta olisi tilaa ollut edelleen enemmän ja loivempi käännös sisään/ulos ajettaessa.

Näistä pienistä merkillisyyksistä huolimatta taistelua ja sulattelua, hikeä ja verta vaatinut routaeristys on viimein paikallaan. Myös siinä pienessä hiekkalaatikossa jota rajasi sähkökaapeli, sadevesilinja, pilarin antura, salaojan tarksistuskaivo ja toinen sadevesilinja. Käsittämättömän kauan aikaa tuhraantui vain muutaman eristelevyn tähden.