Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

Helppo se on nyt avautua, kun on pois Suomesta  6

http://www.iltalehti.fi/viihde/200706056195602_vi.shtml

Marija sanoo, että häntä myös kuvotti paikallisten kalpea iho, eikä euroviisuisäntien ruoassakaan ollut kehumista.

- Näin nälkää. En yksinkertaisesti pystynyt syömään muuta kuin keksejä ja hedelmiä, Marija toteaa.

No syököhän tuo täti muuta kuin keksejä kotimaassakaan? Sen näköinen tanttara on, ettei ole tainnut terveelliset ruoat kelvata. Ja mikä hiton oikeus sillä on haukkua suomalaisia kalpeeksi, kun ei itsekään ole mikään ruskeaihoinen. Mua kuvottaa tuon naisen koko olemus, ei pelkästään hänen ihonsa x)
"yhyy en tule enää ikinä Suomeen, kun siellä on niin kalpeita ihmisiä ja pahaa ruokaa"
No vittu älä tule, sua täällä kaivattaiskaan x)

Huvittava tapaus!


Kun mainoksen sanoma nauratti  4

Naureskelin tänään keskustassa Linnanmäen katumainokselle, jossa luki jotakuinkin näin "uskallatko kyytiin" mainoksella viitattiin vissiin sitä lintsin uutta hurjaa laitetta, Kirnua.

Mainoksen sanomalla on kyllä ihan uusi merkityksensä, koska se hurja uusi vempain on jo kolmatta kertaa huollossa. Voidaan tosiaan kysyä Uskaltaudutko Linnanmäen uuteen hurjaan laitteeseen!

Harmi ettei ollut kameraa mukana, oisin muuten ottanut valokuvan tuosta mainoksesta:D


Ikä on hyvä tekosyy  8

Kävin lääkärillä äsken, koska olisin halunnut nukahtamislääkkeitä. En niitä saanut, koska nukahtamislääkkeitä ei anneta mielellään nuorille ihmisille. Eikä näköjään 26v naiselle joka on viimeisen reilun kuukauden aikana nukkunut 5-2 tunnin yöunia arkisin ja viimeisen parin viikon aikana keskiarvo on laskenut entuudestaan ja nainen on ihan helvetin väsynyt eikä saa unta. Sen sijaan sain jotain muuta mömmöjä.

Aina ne vetoaa ikään.

Mä kuvittelin olevani jo ihan ikäloppu, kun huhtikuussa lääkäri sanoi, kun valittelin jalkapöydän kiputilaa hälle, että se johtuu tuosta iästä. Vihjaili siis, että olisin vanha.

Tänään taasen olen liian nuori syömään nukahtamislääkkeitä. Ja nuorempana kaikki kivut ja kiukuttelut laitettiin kasvuiän piikkiin.

Jos en nyt saa nukuttua, niin sitten valvon.


Päivän pohdinta  5

Miksi kunnioittaisin toisen toiveita, jos hän ei kunnioittanut minun?

Miksi tunnen kuitenkin huonoa omatuntoa siitä, etten tämän henkilön toiveita kunnioittanut? Pitää toivoa, että se mitä tänään tein, voisi olla vielä peruttavissa.

Pitäisi myydä omatunto pois niin ei tarvitsisi potea huonoa omatuntoa, nyt lähtis omatunto halvalla. Kuka haluais vaihtaa omatunnon omatunnottomaan ajatusmaailmaan?




Aamuista shokkihoitoa  3

Lähdetään siitä liikkeelle, että olen saanut unenpäästä kiinni tänään vasta noin klo 04, herätys tuli kuuden jälkeen ja töihin pärähdin kasiksi -melkein myöhästyin.
Rupesin käynnistämään työkonetta, odottelin hetken ja ihmettelin outoa hiljaisuutta. Kone retale ei suostunut menee päälle. Painoin virtanappia ihan vain varmuudeksi vielä noin kymmenen kertaa, vaan ei mitään - kone oli mykkä, kuin prkl krapula-aamuna.

Menin työpöytäni alle kontilleen, kaikki johdot näyttivät olevan kiinni. Painoin jälleen, ihan vain varmuuden vuoksi, virtanäppäintä eikä vieläkään värähtänyt.

Mieleeni hiipi ajatukset alkuvuonna olleesta viirushyökkäyksestä, jonka tuloksena työkoneeni oli poissa pelistä muutaman päivän atk-ensiavussa.

Menin takaisin kontilleni ja katsoin johdot jälleen kerran läpi. Siinä vaiheessa tajusin, että yksi johdoista näyttää turhan löysältä joten löysin syyllisen tähän koneen hiljaiseen mielenosoitukseen. Tästä paskasta oli irronnut virtajohto seinäpistorasiasta.

Syyllinenkin löytyi pienen painostamisen ja parin luumurtuman jälkeen. Menin työkaverilleni naureskelee, että sain taas kunnon shokkihoitoa kun luulin, ettei tietokone käynnisty ja hän paljasti käyneensä mun pöydän alla perjantaina etsimässä kännykkänsä laturia, joka oli kyllä mun jäljiltä kateissa, mutta selkäni takana olevassa pistokkeessa, ei siis työpöytäni alla.

Odotan innolla mitä päivä tuo tullessaan, kahdentunnin yöunet kun eivät tunnetusti ole minulle niitä mieltäylentäviä kokemuksia.




Väsynyttä juttua  4

Tuli messengerissä puhetta erään naispuolisen cityläisen kanssa sträppäreistä. Hän kyseli miten ihmeessä olen uskaltanut panna miestä sträppärillä. Ja annoin neuvon: Valellaan miehen peppureikä hyvin liukuvoiteella, laitetaan ensin sormi peppuun, sitten ohut dildo ja lopulta se isoin, jos mies siihen suostuun ja ei muuta ku nussimaan.

(Joo olen väsynyt ja tämäkin blogimerkintä menee luultavasti aika pian piiloon, muiden sadan piilossa olevan blogimerkinnän kanssa xD )