Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

Paskat eväät  3

Tein maanantaina elämäni ensimmäisen kerran jauhelihakeittoa. Tein sitä sitten kerralla reilumman satsin ja nyt rupee jo hiljalleen tulee keitto korvista ulos. En tiedä jaksanko, tai kykenenkö syömään neljättä päivää putkeen tuota keittoa. Tekisi mieli saada enemmän pureskeltavaa.

Haluan Subwaylta grillatun kananrinta-patongin kaikilla mausteilla.
http://www.subway.fi/fi/tuotteet/grillattu_kananrinta/
*kuolaa*


Ihmisten sinisilmäisyys  3

Tampereella tapahtui viime viikolla kaksi raiskausta, joissa tekijä huumasi ja raiskasi ravintolaillan jälkeen kotikyydin toivossa olleet uhrinsa. Asiasta kertoi Aamulehti.

Kiukuttaa tällaiset uutiset.
Käyvätkö ihmiset yksinään baareissa vai miten ihmeessä on mahdollista, että naiset lähtee tuntemattoman miehen kyytiin siinä toivossa, että saisivat siltä kyydin kotia? Tuntuu olevan enemmänkin poikkeus, kuin sääntö, että baarista pääsisi ulos omin jaloin ilman tyrmäystippoja tai vastaavia mömmöjä.
Itse olen yrittänyt aina saattaa kaverin taksille, jos olen nähnyt sen olevan huonossa jamassa. Enkä koskaan antaisi mielelläni kenenkään kaverin lähteä tuntemattoman seurassa pois kaatokännissä ravintolasta, jokaisen oma valintahan se on että mitä tekevät humalapäissään mutta jos julkisuudessakin on jatkuvasti uutisotsikoita raiskauksista/tyrmäystipoista niin miten ihmiset voi olla niin taulapäitä että lähteävät tuntemattomien matkaan?

Onneksi itse ei juurikaan viihdy ravintoloissa, kun siellä saisi olla jatkuvasti varuillaan ettei kukaan pistä mömmöjä juomaan tai piikitä jotain mömmöjä suoraan kroppaan.


Missiehdokkaiden kuumat tanssit  4

Ai kamala, että mua alkoi naurattamaan, kun katselin Iltalehden sivuilta kahden missiehdokkaan "kuumat tanssit" -videoita.
http://www.iltalehti.fi/nettitv/?27953728

Tuolta löytyy alasvetolaatikosta kaksi erillistä videota, jossa Mariel ja Satu jorailee omissa klipeissään.

Mun mielestä tuo "tanssiminen" näyttää enemmänkin epilepsiakohtaukselta, kuin eroottiselta ja kuumalta x) Miten tanssija voikin tanssia jotenkin noin tökerösti? Vai olenko mä katsellut liian vähän musavideoita nykyään, kun mun mielestä tanssin pitäisi olla hieman sulavampaa, tai ainakin sulavampaa kuin noissa klipeissä. Mut enpä mä nyt mitään tanssista ole koskaan ymmärtänytkään...


Ylläripylläreitä energiasisällöissä  8

Jos sulla on naaman edessä saman valmistajan saman tuotesarjan välipalapatukoita, joissa on makuvaihtoehtoina:

-Aprikoosi
-Omena
-Vadelma-mansikka
-Hasselpähkinä-suklaa

Niin mitä veikkaat, missä noissa vaihtoehdoissa on eniten energiaa/rasvaa?

Uskallan veikkaa, että kaikki arvelee tuon hasselpähkinä-suklaapatukan olevan rasvaisin ja energiapitoisin valinta - VÄÄRIN.

Aprikoosi:
Ravintosisältö 100 g
Energiaa 1655 kJ (395 kcal)
Proteiinia 5.5 g
Hiilihydraattia 68.0 g
Rasvaa 11.0 g

Omena:
Ravintosisältö 100 g
Energiaa 1700 kJ (405 kcal)
Proteiinia 5.2 g
Hiilihydraattia 72.0 g
Rasvaa 9.8 g

Vadelma:
Ravintosisältö 100 g
Energiaa 1680 kJ (400 kcal)
Proteiinia 6.0 g
Hiilihydraattia 69.0 g
Rasvaa 11.0 g

Hasselpähkinä-Suklaa
Ravintosisältö 100 g
Energiaa 1550 kJ (370 kcal)
Proteiinia 5.2 g
Hiilihydraattia 65.0 g
Rasvaa 9.5 g

Enpä olisi ihan heti uskonut, että pähkinä-suklaa versio olisi noista vaihtoehdoista se kevyin. Olisin veikannut vadelman kevyimmäksi, sitten omenan, aprikoosin ja pähkinä-suklaan, metsään olisin mennyt noilla vaihtoehdoilla..


Onnea Posti  2

Saatiin hetki sitten puhelua Postilta. He ilmoittivat että meiltä on mennyt vanhalla hinnalla postia asiakkaille, ettei varmasti näytä hyvältä jos asiakkaat joutuvat lunastamaan laskunsa Postista.

Asiaa tarkemmin tutkittuamme puhelun jälkeen, ilmeni ettei meille, tai muillekaan aluekonttoreillemme ole mennyt uutta hinnastoa. Kivat Postille siis. Ihme kyllä, ei ole tullut reklamaatioita asiakkailta mistään lunastettavista kirjeistä...

Postin sivuiltakaan kyseistä hinnastoa ei näköjään saa tulostettua jonkun häikän takia, eikä heidän lupaama faksihinnastokaan ole vielä tullut perille. Pitää siis arpoa uudet hinnat silinterihatusta.


Alaston olo ilman korua  5

En ole oikeastaan koskaan ollut korujen ystävä. Varsinkaan sellainen, joka vaihtelee joka päivälle uuden kaulakorun tai korvakorut. Mulla on sellaisia korukausia. Joskus tulee pideltyä kausiluonteisesti kaulakoruja/sormuksia/korvakoruja, sit yleensä nämä kaudet loppuu siihen kun kadotan ne korut kun otan ne pois päältäni mennessäni esim saunaan. Nyt olen pitänyt jo useamman vuoden korusepällä teettämääni psi-korua kaulassa, jossa roikkuu kaverina tädiltäni saatu pieni risti. Tuota korua en halua kadottaa.

Otin perjantaina kaulastani pois tämän mun risti/psi-koruni ja nyt tajusin, etten ole pistänyt sitä takaisin kaulaani. Orpo olo, kun ei ole kaulassa korua jota räpeltää. Tulee usein räpellettyä tuota korua, kun pohtii jotain työjuttuja, tänään en voi siis pohtia mitään koska aivoni jäivät kotiini.


Paskat kemut  1

Olin eilen stockholm diskoteknissä. Naisten vessassa haisi paska, kävin sitten baarimikolle ilmoittamassa että heidän naisten veskissä haisee ku joku ois tehnyt sinne kuoleman ja tämä tyyppi kertoi että ongelma on ollut päällä jo pitemmän aikaa, eikä sille voi tehdä mitään koska se ongelma on viemäreissä.

Ei ihmekään, ettei kyseisessä paikassa ollut asiakkaita, en mäkään menisi toista kertaa ravintolaan jossa vessassa haisee niin pahalle että meinaa lentää oksennus jos erehtyy hengittämään. Viihdyin ravintolassa 55minuuttia, eli niin pitkään että kävin yhden kerran kusella. Onnea heille vaan.


Väsyneen energistä pohdintaa  6

Ruuhkassa hikoilevien ihmisten ruumiinlämpö kanavoidaan tuottamaan lämpöenergiaa Tukholman keskusasemalla http://www.iltalehti.fi/nettitvpopup.shtml?27952802
Pointsit ruotsalaisille!

Tuntuu jotenkin tyhmältä, että suunnitellaan uusia ydinvoimaloita, kun tarjolla on kaikenlaisia vaihtoehtoisia energioita.

Esimerkiksi merenpohjassa on niin suuret kaasuesiintymät, että niillä tyydyttäisi maailman energiantarpeen sadoiksi vuosiksi. Kyseinen kaasu on ikiroutaan sitoutunutta metaania, jota ei ole toistaiseksi hyödynnetty lainkaan, vaikka asiasta ollaankin tiedytty jo toistasataa vuotta. Tosin tuon energiamuodon käyttöönotossa on omat riskinsä, koska juuri merenpohjassa oleva metaani on ilmeisesti jo kerran järkyttänyt maan ilmastoa, koska se on noin 20 kertaa voimakkaampi kasvihuonekaasu kuin hiilidioksidi ja on ilmakehään vapauduttuaan aiheuttanut ilmastonmullistuksen miljoonia vuosia sitten.

Mutta voiko nykyisen maan ilmastoa enää kauheasti järkyttää enempää... Varsinkin, kun on huomioitava se, että jos ilmasto lämpenee ja ikuroutavyöhyke alkaa sulaa niin myös siihen sitoutunut metaani vapautuu ilmakehään, joka voimistaa kasvihuoneilmiötä entisestään. Joidenkin arvioiden mukaan tällainen kehitys olisi hyvin nopeata ja saisi aikaan kohtalokkaan ilmastonmuutoksen koko maapallolla. Napajäätiköt sulaisivat, merenpinta nousisi jopa 50metriä...

Japanissa on kehitteillä porausalusta, jolla metaanijää voidaan nostaa merenpohjasta, 2011 vuoteen mennessä olisi tarkoitus selvittää onko poraaminen taloudellisesti kannatavaa ja kaupallinen kaasuntuotanto voisi suunnitelmien mukaan alkaa 2015. Merten metaaniesiintymien hyödyntämistä tutkitaan erityisesti Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa.
Metaani on polttoaineenakin lähes saasteeton ja suhteellisen ympäristöystävällinen vaihtoehto, vaikkakin väärässä paikassa se onkin valtava ympäristöuhka.

Suomessa metaania on otettu talteen kaatopaikoilta, jossain kyseistä kaasua otetaan talteen ihmisten/eläinten ulosteista (taisi olla Japanissa, jos en nyt ihan väärin muista tuota dokumenttia), joten miksipä sitä ei sitten otettaisi pikapikaan hyötykäyttöön merenpohjasta, jossa sitä on niin paljon, että sillä pärjättäisiin satoja vuosia.
(Menin tyhmänä kadottamaan sen sivuston, josta luin tuosta ikiroudan metaanikertymistä enkä nyt tähän sitä pysty linkittämään:/ )

Ihminen on ihmiselle susi, mutta kyllä ihminen on luonnollekin susi. Onneksi nykyään ilmastonmuutoksista puhutaan suureen ääneen ja saadaan ihmiset heräämään todellisuuteen. Jos jatketaan ilmaston saastuttamista samaan tahtiin, mitä olemme tehneet nyt niin lastemme lapsilla ei ole kovin hääppöinen tulevaisuus edessä. Vaikka kuinka selitellään, että ilmaston lämpeneminen on normaalia, jatkuvat ja aina pahemmat ja pahemmat luonnonkatastrofit ovat normaaleita, niin jos on todisteita siitä että maapallolla on aina ollut tällaisia muutoksia, niin kyllä on siitäkin todisteita, että katastrofien määrä/laajuus on kasvanut. On typerää kuvitella, että meidän saastuttaminen ja metsien/sademetsien hakkuut eivät vaikuttaisi ilmastoon.

Toivottavasti nämä ihmiset, jotka pitävät humpuukina ilmastonmuutoskeskusteluita ja luonnonsuojelemista, ovat niitä jotka joutuvat omin silmin todistamaan olleensa väärässä.


it wasn't me it was the other guy!  7

Pommi olikin dildo
17.1.2008 11:07
Ruotsalaisen pommiryhmän purkamasta paketista ei löytynytkään pommia, vaan käynnissä oleva hieromasauva.

Göteborgilaisessa parkkihallissa paikkoja putsaamassa ollut kiinteistönhoitaja hälytti poliisin paikalle löydettyään epäilyttävän, surisevan ja liikkuvan paketin.

Poliisin mukaan paketti oli niin epäilyttävä, että paikalle kutsuttiin pommiryhmä. Eristettyään parkkihallin, pommiyksikkö avasi paketin ja löysi sen sisältä hieromasauvan.

Dildo ei enää värissyt, koska sen patterit olivat kuluneet loppuun. Tiedossa ei ole, kuka oli unohtanut seksilelunsa parkkihalliin.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200801177108388_ul.shtml[/i]


Mukavaiset öiset herätykset  9

Heräsin kolmelta yöllä siihen, että mun makuuhuoneen ikkunaan koputettiin - tai siltä se siis kuulosti. Rupesin etsimään kännykkää sängyn vierestä ja odotin hetken aikaa että uskalsin katsoa ikkunaan. Siellä ei näkynyt ketään. Ajattelin, että se oli vaan joku unikepponen. Pistin silmät kiinni ja taas kuului koputusta, katsoin taas makkarin ikkunaa ja se oli edelleen yhtä tyhjä ihmisistä kuin hetkeä aiemmin. Nousin punkasta ylös ja kävin kurkkaamassa parvekkeen ovea, josko siellä olisi joku, mutta sielläkään ei näkynyt ketään. Asun siis ensimmäisessä kerroksessa, mutta asunto ei ole maantasalla, vaan se on periaatteessan toisen kerroksen luukku, joten olisi outoa, että joku vaivautuisi kiipeämään mun parvekkeelle tai makkarin ikkunan alla olevalle katokselle.

Eipä sit tarvinnut enää kauheasti nukkua tuon episodin jälkeen, kun tuli niin häiriintynyt olo, että nukkuminen oli katkonaista tuon jälkeen koska kuvittelin kokoajan että kohta joku kirvesmurhaaja tulee ikkunasta läpi.