Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.
Seuraava

Damn  4

Nyt täytyy kyllä myöntää, että tällaiseen suoritukseen en edes minä kykene. Tosin riippuu tuosta jutun paksuudesta, mutta ei tuollainen menis mun ahtaaseen kurkkuun kovin syvälle. Oksennusreaktio ei olisi ongelmana, vaan kurkun tilavuus.

Tosin eiköhän tuossakin nyt taas huijata miehiä ihan 6-0 ja olla vaihdettu dildoa tuossa välissä pienempään luodakseen mielikuvan naisesta joka survoo mielellään isomman kikkelin suuhunsa, kuin normikokoisen tai pienen:)

Sinänsä koomista, että jotku oikeasti lankeaa tällaisiin mainoksiin ja kuvittelevat saavansa megajorman napeilla tai laastareilla.



Mikä maa, mikä valuutta  2

Laitoin eilen uuden puhelimeni herätyksen päälle illalla. Näin jotain ihan ihme unta ja havahduin outoon ääneen. Heräsin ja tajusin sen olevan mun puhelin. Piti hetken aikaa oikeasti miettiä, mikä päivä tänään on ja tulin siihen johtopäätelmään, että tänään on varmaankin keskiviikko. En ole asiaa vielä tarkistanut. Harvinaisen häiriintynyt olo, kun ei muista mikä päivä on.


Vaikeita päätöksiä  2

Jouduin hommaa uuden kalenterin, koska aiempi kalenterini ei ihan riitä tähän uuteen työhön. Kävin jo eilen katselemassa kalentereita kirjakaupasta, mutten löytänyt mitään kivaa. Tänään menin keskustaan katselee kalentereita lisää. Lopulta pähkäilin kahden kalenterin välillä puolisen tuntia Akateemisessa Kirjakaupassa.

Olen käyttänyt jo kymmenisen vuotta järjestelmäkalentereita. Aina Timex Ministä isompaan samaan malliin. Nyt pähkäilin kahden kalenterin välillä. Toinen oli järjestelmäkalenteri - eli kalenteri joka toimii samalla lompakkona ja kalenterina, siinä on vetoketjullisia taskuja ja lokerikkoja rahoille ja pankkikorteille. Ja toinen A5-kokoinen normaali pöytäkalenteri jossa on aukeamalla viikko.

Päädyin pöytäkalenteriin ja nyt on vähän orpo olo. Kymmenen vuotta mulla on kulkenut lompakko ja kalenteri samassa paketissa ja nyt joudun opettelemaan käyttää tuollaista pöytäkalenteria jota raahaan mukanani erillisen lompakkoni seurana.

Mitenköhän mä opin käyttämään tuota ja erillistä lompakkoa. Ja nyt pitäisi vielä löytää joku kiva lompakko. Ei ole helppoa ei. Ja nyt vielä pitäisi olla unohtelematta tuota kalenteria minnekään tai saada sitä ihan hirveeseen räjähdyspisteeseen, kun siinä on pahvikannet eikä mitään kiinnitysmekanismia. Ilman kalenteria en kyllä selviäisi mitenkään, olen täysin kalenterini orja.


Auuuuuhhhhh  2

Perkeleen perkeleen perkele, ei riittänyt että meinasin kolmesti kaatua kotimatkalla ja nyrjäytin nilkkani, vaan piti vielä onnistua puremaan kolmannen kerran huuleenikin tänään. Hiemanko tuo kolmas pureminen teki gutaa.

Nyt parantava puhallus tekisi hyvää, nilkkaan ja alahuuleen. Ei alahuuliin, vaan alahuuleen:( Puhaltaisin itse, jos pystyisin, mut ku koskoo liikoo.



Sekoaminen on pienestä kii  8

Oletko koskaan laittanut kissan päälaelle liimapintaista lappua?

Mä laitoin viikonloppuna ja en ole koskaan nähnyt kissan sekoavan niin pahasti. Luulin, että se vaan alkais pesemään itseään sen jälkeen kun se lappu olisi sen päälaella mutta mitä vielä, se sai hillittömän hepulikohtauksen. Juoksi ruokapöydälle tiputtaen viinilasin ja meni lopulta makkarin sängyn alle piiloon:(

Tietääpähän nyt sen, ettei kissan päähän saa pistää liimapintaisia lappuloita. Harmitti tosin, etten tajunnut ottaa digikameralla videoklipsii, oli se sen verran hassun näköinen kilahtaminen. Mut en ollut reilu kissanomistaja, ilkeästi tein, mutta puolustuksesi täytyy sanoa etten todellakaan odottanut tuollaista reaktiota kissalta:/



Suomalaisten syvä suru  2

Viinan hinta nousi keskimäärin hieman 8% vuoden alusta lähtien.
Mietojen viinien hintojen nousu oli neljänprosentin, väkevissä viineissä kuuden prosentin ja oluissa viiden prosentin luokkaa. Väkevien alkoholijuomien verotus kiristyi 15 prosenttia ja muiden juomaryhmien 10 prosenttia. Ja kansa itkee verisiä kyyneleitä.

Jos multa kysyttäisiin, niin jos jossain pitäisi verotusta kiristää niin juurikin noissa viinaksissa. Ei viina ole ihmiselle elintärkeä elintarvike.

Nostetaan hieman lisää alkoholin verotusta ja kevennetään terveellisten elintarvikkeiden verotusta ja korotetaan epäterveellisten elintarvikkeiden verotusta hieman ja keskitetään sekin alennus terveellisiin elintarvikkeisiin.

Pidemmällä tähtäimellä tästä olisi valtiolle huomattavasti enemmän etua kansanterveydellisiin seikkoihin kurkaten. Olisi varmastikin vähemmän ylipainoa ja kaikenmaailman sairauksia aina sydänsairauksista diabetekseen ja muihin "epäterveellisillä" elintavoilla aiheutettuihin sairauksiin - ihmiset säilyisivät pidempään työkykyisinä yms voisivat paremmin.

Toki viinanveron nostamisella on omat vaikutukset mm. siihen, että sitten sitä viinaa raahattaisiin muista maista halvalla Suomeen.
Mutta kummasta tulee valtiolle suurempi rahallinen menetys, siitä että kansalaisten ruumiit rappeutuu epäterveellisillä elintavoilla ja osa joutuu varmastikin varhaiseläkkeelle tämän takia/sairastuvat kaikenmaailman sairauksiin, joiden hoidon valtio maksaa - vai siitä, että ne rappioalkoholistit ja muut wannabe halvan viinan litkijät roudaavat halvemmalla viinaa Suomen rajojen ulkopuolelta?

Kyllä on kansalla asiat hyvin, jos suurin itkun aihe on se, miten paljon viinan verotus kiristyy.

Oli suorastaan koominen yhteensattuma, että aamulla lukiessani tästä viinan verotuksen kiristymisestä, bussissa alkoi soimaan Hectorin Juodaan Viinaa -biisi. Voitaisiin kyllä vaihtaa Suomen kansallislaulu tuohon biisiin, se kuvaa enemmän suomalaisia kuin joku epävirallinen kansallislaulumme - Maamme.


Viimeinen on aina liikaa  6

Voi jösses mikä krapula - vieläkin.

Noh, tulipa juotua elämäni ensimmän känni uutena vuotena. Eipä ole tullutkaan halailtua ravintolan vessaa sitten lokakuun 2000 jälkeen. Muista törttöilyistäni en voi sanoa, että oli ensimmäinen kerta x)

Repeilin aamulla töihin tultaessa tota kännihäröilyä taas, kanssamatkustajat varmaan katteli mitä helvettiä tuo yks virnuilee tuossa.

Seuraava