Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

Lapsilukot  3

Se immeinen, joka keksi lapsilukot, on oltava todella v-mäinen ihminen, tai sit mä en vaan snaijaa lapsilukkojen avaamista.

Ostin wc:n puhdistusainetta, sellanen jossa on ns. "käyrä ankan kaula" ja tää pakkaus on sellaista lötköpötkö muovia ja eilen sitä yritin avata, vaan enpä saanut sitä auki, kun tää lötköpötkö kaula vaan meni ryttyyn eikä suostunna aukeamahan. Ei vaikka kuinka yritti avata korkkia painamalla sitä alas ja sit pyörittämällä. Kai se ny on hieman vaikeeta painaa ja pyörittää jotain noin löysää materiaalia, kun vaikeusastekerroin on luokkaa - kuin yrittäis survasta löysää munaa neitseelliseen peppureikään ilman liukuvoidetta.

Pitäkää vittu tunkkinne, mä luovutan.

Ps. Annetaan hyvään kotiin käyttämätön WC-Ankka puhdistusaineineen...Tai vaihtoehtoisesti tarjotaan teetä tahi punaviiniä sille ihanalle ihmiselle, joka saa tuon purnukan avattua.



Numerosotkuja osa 244  3

Mulla on nyt joku ongelma kännykkänumeroiden kanssa, mut on varmasti kirottu.
Ei riitä se, että saan ihme yhteydenottoja, vaan nyt piti viedä töiden kautta tulla numerokriisi.

Henkilökunnan leasing-autot vaihdettiin tänään ja niihin on teipattu uudet päivystysnumerot. Tämän päivystysnumeron pitäisi kääntyä päivystäjän kännykkään aika työajan ulkopuolella mutta nyt ne kääntyy jostain syystä mun työkännykkääni. Odotan innolla sitä, että mun työkännykkä alkaa hälyttämään illalla ja voin leikkiä tyhmää...


Just my luck  22

Puhdistin hiusharjani juuri hiuksista ja lähdin viemään sitä veskin seinällä roikkuvaan telineeseen, joka sijaitsee heti vessanpöntön vieressä. Olin hetkeä aiemmin tyhjentänyt kissanpaskalaatikosta paskat pönttöön, mutta ne eivät tapansa mukaan menneet ensimmäisellä vetäisyllä alas.
Nooooh, laitoin harjaa tähän telineeseen ja se sitten tipahti vessanpönttöön suoraan näiden kissan paskakikkareiden päälle.

Ja ei muuta ku hiuksia harjaamaan...


Kostonhimoisuus on hieno asia  3

Oon usein miettinyt, miten kostaisin jos saisin kuulla poikaystävän pettäneen mua, tässä yksi hyvä idea. Ainoastaan toteutuksen kanssa voisi olla ongelmia, koska mulla ei ole vielä vauvaa kenenkään kanssa:

Keitti vauvansa mikrossa - kosto poikaystävälle

Amerikkalaisäidin mukaan vauva olisi elossa, jos poikaystävä olisi ollut uskollinen.

Kuolemanrangaistus uhkaa: Äitiä syytetään vauvan laittamisesta mikroon
Amerikkalaista China Arnoldia, 27, syytetään oikeudessa kuukauden ikäisen tyttövauvansa surmaamisesta vuonna 2005.

Vauva kuoli, koska Arnold laittoi lapsen mikroaaltouuniin ja käynnisti laitteen.

Oikeudenkäynnissä eilen todistaneen poikaystävän Terrell Talleyn mukaan Arnold olisi kertonut hänelle tappaneensa vauvan, koska Tarrell oli pettänyt häntä.

- Hän kertoi minulle, että jos en olisi pettänyt häntä, vauva olisi vielä elossa, Talley sanoi oikeudessa.

Arnold on kiistänyt syyllisyytensä vauvan murhaan. Jos hänet todetaan syylliseksi, hän voi saada teostaan kuolemantuomion.


uskomatonta  6

Olen kadottanut keittiövaakani jonnekin. En tajua minne, mutta mistään sitä ei näytä löytyvän. Miten helvetissä joku keittiövaaka voi kadota tuosta vain?

Oon varmasti taas siivonnut täällä unissani ja vienyt sen jonnekin jemma nimiseen paikkaan...kiva taas etsiä sitä, kun viimeksi etsin fööniä kuukauden päivät samanlaisen tempauksen jälkeen.




Kokkailukokeiluja osa1  3

Rupesin aamulla raastamaan porkkanaa evääksi töihin ja testimielellä pilkoin sekaan vihreitä viinirypäleitä, kun sellaisia oli jääkaapissa jemmassa. Sopii muuten yllättävän hyvin keskenään porkkanaraaste ja vihreät rypäleet. Suosittelen kokeiltavaksi. Samoiten ananas sopii porkkanaraasteen kanssa, mutta se onkin mulle ollut jo aika vanha juttu, mutta rypäleet yllätti täysin.

Uusi lempparisalaatti on siis syntynyt:)

Toinen hyvä salaattiyhdistelmä on herne-maissi-paprika -pakastepussi+kaali(valkoinen/punainen/tai kiinankaali), porkkanaraaste ja mungpavun idut. Sekaan voi heittää myös salamia ja koko komeuden voi maustaa valkosipulikastikkeella + erilaisilla mausteilla. Toimii!!