Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

Perseeni on jumissa  2

Ihmettelin tänään, miksi mulla on takareidet ihan juntturassa...

Ilmeisesti perjantainen ninjahyppy Pasilan junien varikkoalueella, tai jossain sellaisessa paikassa kuitenkin jossa EI saisi kulkea, sai aikaan sen että kummankin jalan takareiden läskit nyrjähti ja sain kaksi komeeta mustelmaa hanuriini.

Sen siitä saa, kun lähtee testailee onneaan oikoreiteillä ja kun tutut oikoreitit onkin suljettu korkeilla aidoilla ja lähtee pomppimaan niiden yli kuin nuori varsa x)

Saisko perseen hierontaa? Anyone?!?



Taidan..  12

...kaivaa verta nenästäni. Ostin A2 kokoiselle julisteelle kehykset ikeasta. Kehyksien "kokoamiseen" oli ainoastaan tällainen kuva:

Ongelmaksi jää se, kun kehykset nostaa seinälle, niin ne "irtoaa" pystysuunnassa kehyslasista, jolloin lasi luiskahtaa kehyksistä läpi, tai vaihtoehtoisesti, koko kehys romahtaa ja leviää lattialle. Ongelman "ratkaisin" teipillä ja sisustusnauloilla....ja ei, en kuvittele että tuo kehys olisi vielä aamulla kasassa ja seinällä. Katsotaan kuin käy...

Veikkaukseni on, että joko a)herään yöllä siihen, että taulu leviää lattialle tai b)se lahoaa alle tunnin sisällä...Voinpahan sit soittaa Ikealle ja sanoa, että kuka helvetin insinööri tämän kehyksen on suositellut!


Naggi silmällä  2

Olen v-ä-s-y. Asiaa ei helpottanut eilen illalla suorittamani tunnin mittainen maratonpuhelu hieman ennen puoltayötä, enpä kyllä olisi saanut unta yhtään sen enempää vaikka olisin ollut höpöttelemättäkin. Osa höpöttelystä kun tapahtui ennen kuin olin edes kotona peiton alla.

Viikonloppu on onneksi suhteellisen rauhallinen. Tänään kotiudun kymmenen aikoihin. Huomenna pitäisi käydä vain Ikeassa, ruokakaupassa, siivota, pyykätä, tiskata, käydä vanhemmilla, leikata äiteen hiukset, viedä siskolle sen tavaroita ja ehkä värjätä oma hiuskuontalo. Sunnuntaina pitää mennä vain lätkämatsiin.

Onneksi ensi viikon viikonloppu on tyystin rauhoitettu. Eiku ei oo, ku lauantaina on tyttöjen ilta. Voi ei. Ehkä mä selviän:)

Mun pitäisi opetella vain olemaan, aina pitää olla hirveästi tekemistä...


Hämärät unet  3

Näin ihan ihme painajaista viime yönä, siinä oli kolme henkilöä eri tavoin elämästäni. Yksi oli uusi työkaverini, yksi ciläinen - Feela ja kaksi vanhaa eksää.

Työkaverini alkoi vittuilemaan mulle, kun menin käymään heidän toimistolla ja sit alkoi "voittajana" hehkuttelemaan sitä, kuinka sai hiljennettyä mut jollain heitollaan ja mä ihmettelin, että mitä se höpäjää.

Lähdin sit kuitenkin kotia ja kotona mun luokse tuli tämä työkaverini ja feela ja ne alkoi uhkailemaan mua puukolla ja aseella, mutta lähtivät lopulta pois. Olin menossa tuolloin hallille ja jouduin ilmoittamaan sinne, etten pääse tulee, että mut yritettiin just tappaa ja oon ihan shokissa. Tämän iskun tarkoituksena oli paljastaa muka se, että olen psykopaatti, tai jotain. Minä sain sitten joltain valvontakameran kuvat ja pystyin todistamaan mun työnantajalle että tämä työkaverini on ihan hullu ja että se yritti tappaa mua ja sit se sai potkut. Tai en kerennyt näyttää näitä kuvia edes pomolleki, kun hän oli nähnyt ne toista reittiä jo.

Yritin jossain vaiheessa soittaa Feelalle ja kysyä, miksi ihmeessä se lähti tuollaiseen mukaan, kun tietää etten ole sellaista ansainnut, mutta Feelan puhelimeen vastasi joku mies joka antoi puhelimen sit hälle ja hän sanoi mulle, ettei nyt halua jutella.

Jossain vaiheessa ilmeni, että myös tämä mun monen vuoden takainen eksä oli sotkeentunut tuohon. Eksä oli sairaalassa ja ajattelin mennä kysymään häneltä suoraan mikä häntä riivaa ja kun menin sairaalaan hänen vuode oli tyhjä ja yritin kysellä hoitajilta missä se on ja sain vastaukseni, ettei hän ole täällä nytten. Sanoin hoitajalle, että näen sun silmistä, että sä valehtelet että mulle on ihan turha valehdella, koska osaan lukea ihmisten eleitä niin hyvin. Sitten eksäni pöllähti vessasta ulos ja lähti karkuun.

Lähdin juoksemaan hänen peräänsä ja sit autotiellä oli joku punainen urheiluauto, jossa oli joku idiootti tyyppi joka yritti ajaa mun päälle ja räppäsin sitä autoa kädellä kyljestä. Kuski ei lopettanut ja sit potkaisin sitä kylkeä ja siinä vaiheessa kuski nousi ylös ja alkoi uhkailemaan. Toinen eksäni oli pöllähtänyt sinne jossain vaiheessa ja hän sanoi mulle tuon auton rekisterinumeron ja sanoi, että lähetä rekisterihallintokeskukseen nuo tiedot ja ilmoita poliisille, että täällä on joku tyyppi joka yrittää ajaa päältä ja rupesin näpyttelemään tätä rekisterinumeroa samalla kun tämä kuski lähti ajaa mua takaa. Uni loppui siihen, että olin toisella puolella maan alle menevästä kävelykadusta kuin tämä kuski, aidan takana jemeksissä.

Sit nousin ylös, kun katsoin että kello on kuusi ja pitäisi muutenkin puolen tunnin kuluttua herätä, ja aloin tekemään ruokaa töihin.


Linja-autoissa on tunnelmaa  1

Menin eilen keskustasta bussilla kotia ja istuin takapenkillä ja pidin jalkaani kuten kuvasta näkyy.

Hieman ennen bussin liikkeellelähtöä takapenkille pöllähti sinitakkinen bussikuski, ei tosin se joka bussia ajoi, vaan joku toinen. Se alkoi mäkättää mulle, ettei saa pitää jalkaa penkillä. Katsoin sitä, että et oo tosissas, etten todellakaan pidä jalkaa penkillä ja pistin jalan maahan päätä pyörittäen.

Kun bussi lähti liikkeelle, tämä samainen tapaus alkoi valittamaan takapenkkien edessä olevan penkin matkustalle, nuorelle flikalle joka joi kokista ja söi patonkia. Tää tyyppi meni sen naamalle huutaa ettei täällä saa syödä ja mä en pystyny pitää suutani kiinni ja sanoi kuuluvaan ääneen "Mikä helvetti sua risoo?!?" sit se ukko alko mussuttaa huonolla suomellaan että tuolla tytöllä on oma suu. Tämä tyttö istui kuitenkin hiljaa ja pelästyneen näköisenä ja alkoi laittaa patonkia reppuunsa.

Sanoin tälle yli-innokkaalle kuskille, että katso vähän ympärilles, täällä on ihan helvetisti roskaa ja paskaa lattioilla ja sit sä alat mussuttamaan siitä, että joku syö patonkia. Sä et voi tietää, onko jollain sokeritauti tai heikotusta, ja en todellakaan usko että tuon patongin syöminen sotkee bussia yhtään sen enempää. Sit se jatko vaan sitä mussuttamista, että no tuolla tytöllä on oma syy että mina sano sinulle vain, etta ei saa pita jalkaa penkillä - totesin, ettei tapoihini kuulu pitää kenkää penkillä, että se oli penkin takana. Sit sanoin sille, että esimerkiksi mä olen sellainen, että jos mua alkaa heikottamaan, enkä saa mitään syötävää, niin mua alkaa pyöryttämään. Onko se sit parempi, että joku pyörtyy bussissa, sen takia kun sä tulet valittamaan siitä ettei siellä saa syödä? Siinä vaiheessa muut asiakkaat alko naureskelee ja katso tätä ukkoa ja muutama sai todettua sille, että mikä sitä risoo.

Ukko jatkoi sitä, että no jos sina loukkaantua kun sina pita jalka penkilla, ni sina soita yhtiolle ja sina vaatia korvauksia. Hein sille, että jos tulee kolari ja oon pää halki tuossa lattialla sen takia kun pidän jalkaani penkin takana, niin se on mun ongelma - ei sun. Ja sitäpaitsi mulla on kaiken kattavat vakuutukset, etten todellakaan omasta typeryydestäni lähde millekään bussiyhtiölle reklamoinaan jos omalla käytökselläni olen edesauttanut omaa loukkaantumistani.

Tapaus hiljeni lopulta. Ei vittu mikä yli-intoilija. En ole koskaan kuullut kenenkään valittavan siitä, että joku syö patonkia bussissa. Mun käsityksen mukaan jäätelö on sellainen, jota siellä ei saa syödä. Mut voin toki olla väärässä. Ja ihan oikeasti, eikö tuossa kohtaa bussia saa oikeasti pitää jalkaa:D

Ihme idiootti. Tai sit mulla oli vaan huono päivä ja koin tuon tapauksen idioottina x)



Sivistäkää mua  3

Voisko joku kertoa mulle, mitä hyvää ja erityistä artisti Amy Winehousessa on? Muija kahmi viisi emmyä:
Amy Winehouse on kahminut viihdealan Grammy-palkintoja Yhdysvalloissa. Winehouse palkittiin Los Angelesissa järjestetyssä juhlatilaisuudessa muun muassa vuoden parhaana tulokkaana. Viime vuoden parhaan kappaleen ja parhaan singlen palkinnon sai hänen esittämänsä Rehab, jossa nuori laulaja-lauluntekijä kertoo pähderiippuvuudesta.

24-vuotias Winehouse sai kaikkiaan viisi Grammya. Jo mainittujen tunnustusten lisäksi hänet nimettiin vuoden parhaaksi naispoplaulajaksi samaisen Rehab-laulun esittämisestä, ja hänen Back to Black -albuminsa sai parhaan popalbumin Grammyn.

Tuo tapaus ei ole tehnyt mun mielestä viime vuoden aikana mitään muuta kuin ohareita keikkoilla, räkinyt fanejaan lavalta silloin kun on päättänyt mennä lavalle ja vetänyt huumeita minkä on kerennyt. Eikö tuollainen palkitseminen ole vähän kuin uhmaikäiselle lapselle periksiantaminen ja typeristä teoista palkitseminen? Sitäpaitsi mun mielestä Amyn musiikki on ihan vitun paskaakin.

Jostain syystä multa ei nyt irtoa empatiaa tuollaista tapausta kohtaan, vaikka kaipa noilla palkinnoilla voi olla ihan positiivinenkin vaikutus tuohon tapaukseen ja ehkä se saisi pidettyä itsensä kuivilla, nyt kun uuden Bondin tunnarinkin laulaminen on taas hänelle tiedossa, kun sen menetti huumesekoiluidensa takia. Saas nähdä pystyykö pimu pitää itsensä kuivilla niin pitkään, että Bondin rallin pääsee laulamaan. Ehtona kun on se, ettei se vedä huumeita.



Pakkomielteenä toisten haukkuminen  1

Ihmiset, jotka pitävät itseään parempana kuin 90% muista ihmisistä, ovat sellaisia jotka saa mulle tietynlaisen olotilan aikaan. En ylipäätään käsitä ihmisiä, jotka kuvittelevat olevansa parempia ihmisiä kuin valtaosa ihmisistä - tai no ei tuossakaan vielä nyt mitään niin kamalaa ole, että pitää itseään parempana kuin jotku, mutta se risoo jos tällaiset ihmiset haukkuvat läheisiäänkin tyhmiksi yms "kivoilla" nimikkeillä. Tyhmäksi haukkuminenkin vielä menee, mutta siinä vaiheessa kun nimittelyyn keksii joka viikko uusia ei niin mairittelevia lempinimiä, alkaa mullakin loppumaan ymmärrys, varsinkin negatiivisien nimien suhteen.

Viime viikolla eräs tällainen elämää viisaampi ihminen suutahti mulle ja haukkui mut jälleen kerran lyttyyn (kaikki idiootista persenaamaan on tullut kuunneltua tuolta tapaukselta vuosien varrella ja nyt sain tarpeekseni), mulla paloi lopullisesti käämit ja heitin tämän tapauksen helvettiin mesestäni sekä sanoin, että ei tarvitse ottaa muhun enää yhteyttä.
En todellakaan halua että lähipiirissäni on ihmisiä, jotka pystyvät haukkumaa ystäviään/läheisiään jatkuvalla syötöllä uusia haukkumanimiä keksien ja kertaakaan käytöstään anteeksipyytäen. Ja miksi haluisinkaan? Jos en itse kykene haukkumaan kenenkään ystäväni ulkokuorta tai älykkyyttä, niin miksi haluaisin ystäväkseni sellaisia jotka voivat tehdä noin?

No eikös tämä tapaus sitten eilen laittanut mulle sähköpostia, koska oli törmännyt mun tekstiin millaiset silmälasit voisin ehkä mahdollisesti haluta: "älä hanki tollasia laseja. Aivan totaalikamalat. Voi kuvitella ainoastaan jonkun siilitukkaisen nelikymppisen blondilesbohumanistin päähän. Tosin kun sanon noin, niin tiedän että ostat ne ihan väkisinkin. Mutta ihan oikeasti, nuo on järkyttävän kamalat sangat."

Kuvitteleeko tuollainen ihminen, että siinä vaiheessa kun hän on haukkunut mut idiootiksi, vähä-älyiseksi, huonoitsetuntoiseksi, läskiperseeksi, persenaamaksi ja niin moneksi muuksikin ei niin mairittelevaksi tapaukseksi, että hänen mielipiteellään mun silmälasien kehyksistä olisi mitään merkitystä?