Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

Dark Floors  5

Dark Floors

Hirveällä vaivalla sain hommattua itselleni henkisen tuen mukaan elokuvaan, koska pelkään kauhuelokuvia ja halusin nähdä/tukea tätä kyseistä elokuvaa. Ja sit toi elokuva ei ollu ees pelottava! Enemmän mua pelotti se, miten mun leffaseuralaisen sydän kestää tuollaista kauhua, kun soon niin vanha, että sen pitää raahaa nitroja mukanaan.

Odotukseni olivat suuret elokuvan suhteen vaikka se olikin saanut huonot arvostelut kriitikoilta.

Elokuvan juoni on periaatteessa se, että autistinen tyttö on sairaalassa ja vonkuu kokoajan punaista liitua itselleen että vois piirtää ympyrää sillä, sit ku ei sitä saa, se saa kohtauksen ja alkaa hokee "Mää tahron sen punasen liidun, mää tahron sen". Välillä tuolla vilahtelee Lordi-bändin jäseniä ja Ava on jonkinlainen kummitus joka huutaa tosi korkealta ja kimeästi niin lujaa, että kaikki lasit hajoaa ja se pelkää vain röntgensäteitä. Leffa loppuu siihen, että tytöllä on sininen liitu kädessään ja se piirtää sillä samanlaista ympyrää, jota piirsi leffan alussa punaisella. Leffa alkoi ja loppui samalla tavalla - ehkä vähän kulunut juttu jo, tai ainakin tässä se jotenkin tuntu vanhalta vitsiltä ja tökeröltä.

Elokuvassa ei siis ole mitään kunnon juonta, tai jos oli meni se multa komeasti ohi. Odotin verta, suolia ja suonenpätkiä ja mitä sitten sain - naurua (muutkin nauroivat)yhden säpsykohtauksen (+nauroin koska leffaseuralaisenikin meinasi säpsähdyksestä tippua penkiltä alas ja hän joutui keräilemään nitrojaan elokuvateatterin lattialta ja hetken aikaa tunsin myötätuntoa häntä kohtaan) ja elokuvasta poistuttua tajusin unohtaneeni kaulahuivin paikalleni ja palasin noutamaan sen.

Harmi, että noin hienosti tehty elokuva oli noin surkealla juonella varustettu. Elokuvan oli kait tarkoitus olla pelottava ja horroria, mutta mun mielestä siinä oli enemmän koomisuutta kuin pelottavuutta.

Ainoa positiivinen asia elokuvassa oli, ettei siinä ollut amerikkalaistyylistä positiivista loppua - tai no tavallaan oli, mutta tavallaan ei. Elokuva oli omalla tavallaan suomalaisen elokuvan näköinen, mutta ei kuitenkaan. Ei ollut mitään rakkaustarinaa, ja ennen muuta EI OLLUT MITÄÄN Amerikan itsenäisyyteen tai presidentteihin liityvää sontaa. Voi luoja, että noi jenkkielementit pitäisi kieltää kaikista elokuvista.


Virnuilua  4

Eilen tuli hymyiltyä melkein koko päivä. Oli jotenkin ihan levoton olo taas vaihteeksi ja ajatukset sen mukaiset.

Hallilla lensi melkoisen levotonta läppää ja jostain syystä mulla oli kasvoilla sellainen kestovirnu, outoa että hymyilytti koko päivän noin paljon.

Tein ehkä vuosituhannen hauskimman mokan eilen ja tässä vaiheessa on hyvä kertoa, että olen ollut kyseisellä hallilla vuodesta 1999 töissä. Olin menossa tauottamaan yläkerran katsomohenkilöitä ja kuulin, että ne mun tauottamat katsomoaukot olisivat 319 ja 320. En tuota asiaa suuremmin miettinyt, vaan lähdin ensin omalle tauolle ja palattuani tauolta lähdin suuntaamaan kohti katsomoita. Lähdin ensin oikealla päin kävelemään ja katsoin, että siellä on katsomot 317-316-> ja tajusin, että nyt on väärä suunta, käännyin hymyillen vasemmalle ja nauroin, että kyllä huomaa etten ole juurikaan tehnyt hommia yläkerrassa tänä 8 vuoden aikana, kun en hahmota miten nämä katsomot täällä menee. Kun menin yläovien ohi ja näin katsomon 301 tajusin, että yläkerrassa ei ole katsomoita 319 eikä 320. Repesin täydellisesti ja menin oville naureskelee työkavereilleni, että taidan olla tänään "hieman" pihalla ja kerroin etsineeni tosissani noita kahta katsomoa.
Selvitin oikeat katsomot ja ne olivat jostain syystä pistäneet mut tauottamaan alakerran katsomoaukkoja 119 ja 120. Nämä katsomot onkin itselleni jo sen verran tuttuja paikkoja, että tunnen kummastakin katsomosta suurimman osan asiakkaista ja toisessa katsomoista istuu pari Jokereiden isoa "kihoa" jotka aina vittuilee muille sekä katsomoaukkotyöntekijöille. Yritti ne joskus mullekin vittuilla, mutta kun vittuilin heille takaisin, on heidän vittuilunsa vaihtunut huulenheittämiseksi. Se ei kuitenkaan estänyt mua eilen tekemästä pientä jäynää tälle yhdelle herralle.

Menin katsomoon ja morjenstin tätä tuttua tapausta ja se kertoi eräästä Jokereiden tulevasta fanituotteesta, josta olin udellut häneltä viime matsissa ja hän lupasi selvittää voiko sellaisen toteuttaa. Siinä hänen sepustusta kuunnellessa huomasin hänen penkin takana irtonaisen ruuvin. Otin ruuvin käteeni ja heitin tälle herralle "Hei sulta tippu jotain" ja tää tapaus oli käsi ojossa kysyvä ilme kasvoillaan ja repesi, kun näki mitä oli ottamassa vastaan. Totesi siihen vain "pitäis kyl aina katsoo mille ojentaa kättään".

Tuo läppä on niin helvetin vanha, mutta jostain syystä se pitää tehdä joka kerta, kun vaan tilaisuus on ja eilen se meni aivan täydestä läpi ja mä nauroin ihan katketakseni kaksinkerroin tuolle jäynälle.

Olispa jo 1.4


Kaikilla naisilla ei olekaan G-pistettä!  3

Tänään aiheenani on ollut naiset, joten vielä yksi naisiin liittyvä poiminto iltapäivälehdistämme:)
Kaikilla naisilla ei olekaan G-pistettä!

Hyvä uutinen on, että se on oikeasti olemassa. Huonompi uutinen on, että kaikilla naisilla ei ole sitä.

Lääketiede ei tähän asti ole pystynyt varmistamaan G-pisteen olemassaoloa, mutta tuore italialaistutkimus väittää toisin.

Tutkimuksen mukaan G-piste on kuin onkin olemassa, mutta kaikilla naisilla sitä ei ole. G-pisteeksi kutsutaan erityisen herkkää erogeenistä aluetta naisen sukupuolielimissä.

Tiedemiehet ovat yrittäneet todistaa mystisen pisteen olemassaoloa jo 60 vuoden ajan.

Italialaisten tutkijoiden mukaan ultraäänikuvaukset ovat paljastaneet anatomisia eroja niiden naisten välillä, joilla omasta mielestään on tai ei ole G-pistettä.

- Ensimmäistä kertaa olemme kehittäneet yksinkertaisen testin, jolla voidaan selvittää, onko naisella G-piste vai ei, väittää tutkijaryhmän johtaja Emmanuele Jannini Daily Mailin mukaan.
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1491277[/i]

Tuo tutkimus tulee lyömään leiville vielä ja hyvin, ja kohta markkinoille tulee pillereitä joilla voi hommata viidessä päivässä g-pisteen vaikka sellaista ei fysiologisesti edes olisi tällä pillereitä napostelevalla naisella alkuperäisissä varustuksissa.

Jenkeissä ne tekee ainakin jo jotain jonkinsortin suolaliuospumppauksia naisten g-pisteisiin, joka lisää naiselle nautintoa yhdynnöissä. Mitenköhän tuo operaatio toimii heillä, joilla ei moista pistettä oikeasti ole edes olemassa?

Kaikkea ne keksiikin.


Joka toinen nainen pettää  8

IL-kysely: Naiset ovat miehiä uskottomampia

Naiset eivät ole puhtaita pulmusia puhuttaessa uskottomuudesta. Iltalehden nettikyselyn perusteella lähes puolet naisista on pettänyt puolisoaan.

Nelosella tänään esitettävän G-piste-ohjelman teettämä tutkimus on päätynyt hieman lievempään tulokseen. Sen mukaan 37 prosenttia suomalaisnaisista on syyllistynyt pettämiseen.

G-pisteen tutkimuksessa selvitettiin syitä naisten uskottomuuteen. Lähes 60 prosenttia puolisoaan pettäneistä naisista päätyi ratkaisuun suhteessa ilmenneiden ongelmien takia.

Toiseksi yleisin syy oli se, että tilaisuus yksinkertaisesti teki pettäjästä varkaan. Kostoksi kumppaninsa uskottomuudesta petti joka kymmenes nainen.

Pettäminen on viimeinen keino

Halu testata omaa viehätysvoimaa rankattiin tutkimustuloksissa kolmanneksi tärkeimmäksi syyksi pettämiseen.

- Rakastumisvaiheessa on helppo ihailla ja huomioida toista. Kun suhde vanhenee, huomionosoitukset jäävät pois ja aletaan pitää toista itsestäänselvyytenä. Silloin moni on altis toisten ihailulle. Tässä vaiheessa pitäisi muistaa tehdä töitä suhteen eteen, ettei puolisoa pidetä huonekaluna.

Pettäminen on usein viimeinen keino purkaa pahaa oloa. Oulasmaan mukaan oma viesti pitäisi saada perille puolisolle ennen harhapoluille astumista.

- Usein tilanne tajutaan vasta siinä vaiheessa, kun toinen on jo pakkaamassa laukkujaan.

Pettäminen koston keinona ei toimi Oulasmaan mukaan koskaan.

- Ehkä korkeintaan ajatuksen tasolla, mutta en ole koskaan kuullut, että kostaja olisi hyötynyt pettämisestä. Hän loukkaa sillä pahasti myös itseään.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200802207253585_uu.shtml[/i]

Olen järkyttynyt. Ja lähes sanaton.

Aiemmin pohdin blogissani miehen roolia tytön kehittymiselle ja sitä, että jos ei ole kunnollista isäroolia, alkaa hän aikuisena hakemaan hyväksyntää herkästi muilta miehiltä. Ja että tällaiset ihmiset, joilla ei ole ollut isähahmoa tukemassa elämässään, kaipaa enemmän hyväksyntää ja huomiota puolisoltaan, koska tuntee olonsa muuten turvattomaksi ja riittämättömäksi - samaksi joksi tunsi itsensä silloin, kun oma isä ei joko huomioinut lapsena tai sitä isää ei syystä tai toisesta edes ollut mukana kasvuiässä.
Uskon vakaasti siihen, että lapset joilla on vakaa lapsuus ja vanhemmat jotka huomioivat heitä terveellisissä rajoissa, ovat tasapainoisempia aikuisena kuin he, joiden lapsuus on ollut vähän sitä sun tätä.

Voisiko tuo tutkimustulos johtua siitä, että naisilla ei ole ollut kunnollista isähahmoa vierellään lapsuudessa/teini-iässä? Että ovat sen takia niin huomionkipeitä, että lähtevät tuolle tielle, heti jos joku tuntematon ukko huomioi heitä enemmän kuin se kotona oleva tuttu ja turvallinen tapaus?
Toisaalta, vaikka oma isähahmoni ei minua kauheasti huomioinut kun olin pieni, en siltikään ole koskaan lämmennyt ylenpalttiselle lirkuttelulle. On enemmänkin sääntö, kuin poikkeus, jos joku ukko tulee iskemällä iskemään mua tai latelemaan kohteliaisuuksia, että annan sellaiselle tapaukselle pakit tai ylipäätään kylmän vastaanoton. Kun taas mies, joka on oma itsensä, eikä tyrkytä itseään tai kehujaan, saa lämpimämmän vastaanoton. Että tuokaan logiikka ei voi purra ihan kaikkiin, koska itse en kauheasti kaipaa edes huomiota muilta, kuin siltä jonka kanssa olen suhteessa.

Kun miettii pettämistä, että saa ihailua joltain toiselta, kuin siltä kumppaniltaan niin voittaako sillä loppu peleissä mitään, että käy vieraan peiton alla kiksauttamasta vierasta ihmistä? Tai jotain toista ylipäätään. Eikö se pelkkä kohteliaisuus riitä pönkittämään itsetuntoa ja tajuamaan sen, että sulla on oikeus samanlaisiin kohteliaisuuksiin oman kumppanin sanomana.

Onko seksi niin tärkeätä, että sen kustannuksella pitää pahoittaa kumppaninsa mieli? Jos se seksi kumppanin kanssa on niin surketa, tai tilanne on jopa se, ettei seksiä edes ole suhteessa, niin eikö asioista puhuminen olisi parempi ratkaisu kuin se, että pettää? Jos seksistä on muodostumassa ongelma, eikä puoliso ole yhteistyökykyinen, eikö kummallekin osapuolelle olisi parempi vaan lähteä omille teille?

Luulisi naisten olevan enemmän näitä tapauksia, jotka saavat suun auki suhteen ongelmista, mutta ilmeisesti asianlaita ei ole ihan noinkaan, jos tuota pettämistä on kerran noin paljon. Toisaalta, tuossa tutkimuksessa ei oltu vissiinkään huomioitu miesten käyttäytymistä... paljonkohan se luku olisi.


Pääjukeboksini ei ota hiljentyäkseen  4

Jostain syystä mulla on jo pitemmän aikaa soinut mitä ihmeellisimpiä biisejä päässä, aina tiputanssista lähtien Jari Sillanpään kestosuosikkeihin ja yleensä aloitan aamuni sillä, että päässäni soi jokin biisi.
Tämän aamuinen päässä soiva biisi sai aikaan hymyn, ja lopulta repeämyksen kun kävin youtubesta etsimässä tuon rallatuksen:D

Tässä teidänkin iloksi: http://www.youtube.com/watch?v=d9rfr0SoGK0

Perkule, kun ei voi mennä edes lääkärille selittämään, että kuulen ääniä, koska se ei ole se ongelma - ongelmani kun on se, että kuulen pääni sisällä biisejä joita pääsääntöisesti en vaan voi sietää!

Oikein pirteää aamua.

Edit.
23.2.2008
Tänään päässä soi: http://www.youtube.com/watch?v=cw5uVvBJmic


Kyllä nyt hävettäis olla tuo jv  7

Sanna Saarijärvelle syyte Pori Jazzien välikohtauksesta

Näyttelijä Sanna Saarijärvi joutuu oikeuteen kunnianloukkauksesta syytettynä. Mahdollisesti Saarijärveä syytetään myös järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Kihlakunnansyyttäjä Arto Mikkonen jätti asiaa koskevan haastehakemuksen Porin käräjäoikeuteen tiistaina. Saarijärven epäillään loukanneen naisvartijan kunniaa Porin Jazzeilla viime heinäkuussa.

Porin Jazzeilla ystäviensä kanssa ollut Saarijärvi joutui kiivaaseen sananvaihtoon vartijan kanssa, kun tämä ei halunnut päästää 37-vuotiasta näyttelijää humalatilan takia venelaiturille. Muu seurue sen sijaan sai jatkaa matkaa. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1490694

Jos en nyt ihan väärin muista, niin tuossa tilanteessa ei tullut mitään ruumiillisia vammoja kummallekkaan osapuolelle, kun Sanna Saarijärvi yritti rynniä tuon järkkärin ohitse, joten miten helvetissä kukaan lähtee nostamaan jotain kunnianloukkaussyytteitä ketään kohtaan sen takia kun "se haukku mua ilkeästi"?! Uskomatonta touhua. Mistä lähtien haukku on tehnyt haavan?

Järjestyksenvalvojana joutuu kuuntelemaan kaikenmaailman huoritteluita, mutta kuka helvetti ottaa niistä itseensä - varsinkin kun toteamus tulee jonkun tuntemattoman, kännisen eukon suusta jota ei ole päästänyt jonnekin tiettyyn paikkaan. Pitäisköhän mun lähteä ensi kerralla tekee rikosilmoitus kunnianloukkauksesta kun joku asiakas haukkuu mua jv-hommissa huoraksi.

Tuo tilanne olisi pitänyt hoitaa siten, että tämä järjestyksenvalvoja olisi kysynyt seurueen muilta henkilöiltä, voivatko he pitää Sannaa silmällä että muuten häntä ei voi päästää sinne laiturialueelle, koska hän on humalassa ja voi siten satuttaa itseään tai muita. Tällöin vastuu tavallaan siirretään niille toisille henkilöille. Jos seurueen jäsenet eivät siihen silmälläpitämiseen olisi suostuneet, olisi tämä meno voitu evätä.

Mulla on joku hämärä muistikuva jostain kymmenen vuoden takaa, kun itse jv-kortin kävin suorittamassa, että humalaan vedoten ihmisiä ei saa edes kieltää menemästä minnekään, vaan pitää vedota aina siihen että se ihminen voi satuttaa itseään tai muita jos hän menee humalassa jonnekin ja jos joku tulee sanomaan, että hän pitää huolen ettei tämä ihminen tee typeryyksiä, siirtyy se vastuu sille toiselle henkilölle.
Ilmeisesti tämä tyttö on ollut kohtuullisen vähän aikaa noissa hommissa, eikä hälle ole vielä tullut silmää tuollaisille asioille eikä kestä pientä vittuilua, jos pitää lähteä poliiseille pillittelee jostain haukkumisista.



Jumala on torakka  4

Aloitin tuijottamaan Heroes-tv-sarjaa vasta nyt, kun olen tuijottanut kaikki mahdolliset Lostit ja Täydelliset Naiset ja en jaksa katsoa telkkaria. Tuo on kuulemma addiktoiva tv-sarja, saas nähdä koukuttaako se mut kuinka pahasti...

Ai hitto, mun on pitänyt katsoa Prison Breakin uusimmat jaksotkin, kun en viimeisintä tuotantokautta ole vielä aloittanut katsomaan...se on ollut yks pahiten koukuttavia tv-sarjoja mulla, heti Aliaksen jälkeen.

Huomenna töihin, jos olo sallii. Tämän päivän kunnioita levolle ja hodareiden syömiselle :-p