Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

Tahtoo nähdä  8

"Lordin"elokuvan, mutta ongelmana on se, etten uskalla katsoa kauhuelokuvia yksin, enkä varsinkaan yrittää nukkua yksin tuollaisen elokuvan nähtyä.

Kuka tulee pitämään mua kädestä kii/peittelee mun silmiä verisiltä kohtauksilta ja katsomaan mun kanssa tuon pätkän?

http://www.finnkino.fi/movie/2044

DARK FLOORS - THE LORDI MOTION PICTURE on perinnetietoinen kauhuelokuva, joka ei sovi pienille lapsille. Lordi-yhtyeen hirviöhahmoilla höystetyn elokuvan on ohjannut musiikkivideoillaan maineensa luonut Pete Riski.

Lordin osuus elokuvassa ei rajoitu pelkkiin kohtauksiin, vaan yhtyeen johtohahmo Tomi Putaansuu on yhdessä ohjaajan kanssa osallistunut tiiviisti elokuvan suunnitteluun ja käsikirjoituksen ideointiin. Lordi on tehnyt myös elokuvan tunnuskappaleen.

Elokuvan tuotantoyhtiö on Solar Films, tuottaja Markus Selin ja käsikirjoittaja Pekka Lehtosaari. Elokuvan idea sai alkunsa Lordin haastattelusta, jossa Putaansuu pyysi Seliniä ottamaan häneen yhteyttä elokuvaideansa tiimoilta.

Dark Floors on aito kauhuelokuva, jossa Lordi-yhtyeen hahmot ovat ihmisten tielle ilmestyviä hirviöitä. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat sairaalaan. Valtaosa englanninkielisen elokuvan näyttelijöistä on Britanniasta.

Dark Floors on tarina pienestä autistisesta tytöstä ja isästä, joka on huolestunut tyttärensä terveydestä. Isä yrittää viedä tyttärensä väkisin pois sairaalasta. Hissi menee epäkuntoon ja isä ja tytär jäävät jumiin muiden kanssa. Kun hissin ovet vihdoin saadaan auki, he huomaavat, että kaikki ihmiset ovat kadonneet sairaalasta. He löytävät vain silvottuja ruumiita ja joutuvat hirviöiden hyökkäysten kohteeksi. Näyttää siltä, että pieni autistinen tyttö tietää, miten painajaisen saa loppumaan. Pako pimeän valtakunnasta alkaa.

Tai sit käyn katsomassa tuon lauantaina päivänäytöksessä ja menen vanhempien luokse yöksi, ei hitto että olen säälittävä x)
Tai sit olen vaan rohkea, käyn katsomassa pätkän ja nukun valot päällä seuraavan yön ja toivon etten näe painajaisia:D


Rilliostoksille  3

Päätin eilen, että nyt käyn katselemassa tosissani rillejä töiden jälkeen, koska näin niin totaallisen väärin yhden tilanteen viikonloppuna, että tällaisen päätöksen tein.

Olin Apassionatassa ja siinä oli sellainen kohtaus, jossa "kuollut" mies yrittää saada maassa makaavaa heppaa hereille. Saa sen kellautettua selälleen ja sit menee sen päälle pomppimaan ja vetelee sitä jaloista. Näin lauantaina että tällä hepalla oli kikkeli siellä jalkojensa välissä ja että tää ukkeli heitti päästään hatun peittämään tätä kikkeliä. Noh, eilen katsoin kyseisen kohtauksen hieman lähempää ja tämä ukkeli heitti hattunsa sen hepan jalan päälle - ei kikkelin päälle x) Tosin voihan se olla, että lauantaina se heitti sen kikkelin päälle ja eilen jalan päälle, mutta näin parhaaksi hommata ne rillit nyt viimeistään :D

Tällaisiin sankoihin törmäsin viime viikolla ja näitä ajattelin käydä sovittamassa. En vielä osaa sanoa, onko nää liian "tyttömäiset" mun makuun, mutta väri on ainakin turhan pirtsakka. Haluan nuo mustana tai violettina, jos on vaan mahdollista - ja jos nää sopii mun, kuten entinen ystäväni viime viikolla totesi musta, persenaaman muotoihin.

Sitten iski taas hirveä hinku leikkaa lyhyempi tukka, siis radikaalisti lyhyempi sellanen rock-henkinen fleda, joten pitää katsoa varaisko sitä pitkästä aikaa kampaajalle aikaa hiustenleikkuuseen, kun en viitsi nyt lähteä itse kovin lyhyeksi itse tätä pehkoa leikkaamaan ja kun olen viimeksi yli 10v sitten käynyt kampaajalla niin ehkä se olis ihan vaihtelua välillä uskaltautua toisen käsittelyyn hiusasioissa.


Suomalaisten lukutaito heikentynyt?  1

Mikä siinä oikein on, että porukka utelee pikaviestein koodeja miittikansioihin, vaikka niissä lukee selkeästi, että ne on vain osallistuneille?

Tai jos jossain konserttilipussa lukee, että ovet tapahtumapaikalle avataan esim 17:30 niin porukat tulee ovista läpi jo heti viiden jälkeen ja alkavat mussuttamaan siitä, kun heidät jätetään pihalle odottamaan sisäänpääsyä. Ja nyt puhutaan siis aikuisista suomalaisista ihmisistä. Ymmärtäisin sen vielä, jos nämä tapaukset olisivat lapsia, mut ku eivät ole. Mun tietääkseni suomessa peruskoulusta ei voi päästä läpi, jos ei saa lukea, korjatkaa toki jos olen väärässä.


Buahaaa  11

Tää tyyppi, joka on lähetelly mulle ihme viestejä, laittoi mulle taas viestiä. Soitin sille takaisin ja nauhoitin puhelun. Miten saan muutettua amr-päätteisen tiedoston sellaiseen muotoon, että saan sen lisättyä cityyn:D?!?

No viddu, viestin enimmäismäärä ylitty 83kt enkä pääse lähettämään sitä mun puhelimella eteenpäin edes. Damn. En siis saa tuota keskustelua tänne liitettyä x)

Onko ketään joka ymmärtäisi näiden päälle jotain?


Astrologiaa  4

Eilen piti käydä mielenkiinnosta tekemässä Helmen sivuilla täydellinen astrologinen kartta:

Aurinkomerkkisi on Vesimiehessä 20°4.

Aurinko Vesimiehessä
Vesimies on itsenäinen ja välitön. Hänellä on edistyksellisiä ideoita.
Heikkoudet: kapinallinen luonne

Kuu Oinaassa
Oinas on itsenäinen ja rohkea. Hän on itsevarma ja tarmokas myös harrastuksissaan. Hän on kunnianhimoinen ja palavasieluinen.
Heikkoudet: impulsiivinen, aggressiivinen, dominoiva ja kiivas. Hän vaihtaa jatkuvasti työpaikkaa.

Merkurius Kaloissa,
Kalan sisäinen elämysmaailma on voimakas ja mielen laatu sen mukainen. Hän on subjektiivinen, kuvallinen ja runsaasti mielleyhtymiä tuottava. Mieli on kehittynyt kuvalliseen taiteen ilmaisuun ja uskonnolliseen ja metafyysiseen ajatteluun.
Heikkoudet: Kielellinen kehitys hajottaa mielen kehittymistä tuottaen unelmia, toiveita ja pelkotiloja.

Venus Vesimiehessä
Vesimies on korusanainen. Hän inhoaa kaikkea mautonta ja karkeata. Vesimies arvostaa itsenäisyyttä rakkaudessa, mutta idealisoi ja kaunistelee sitä.
Heikkoudet: Hän tekee kaikkensa miellyttääkseen partneriaan ja on avoin, muttei aina ole uskollinen.

Mars Kaloissa
Kala on kiivasluonteinen ja hermostuu helposti. Hänen on todella vaikea hillitä itsensä.
Heikkoudet: Hän joutuu helposti vaikeisiin ja kiusallisiin tilanteisiin, suuttuessaan uskonnollisista ja yhteiskunnallisista rajoituksista.

Jupiter Vaa'assa
Vaaka elää täysillä ja on puoleensavetävä. Hän uskoo oikeuteen ja pitää siitä. Hän osaa antaa anteeksi.
Heikkoudet: Hän luottaa liikaa muihin ja joutuu siitä syystä usein vaikeuksiin.

Saturnus Vaa'assa
Vaaka on tässä merkissä vakavamielinen ja moraalinen ja häntä arvostetaan tunnollisuudestaan.
Heikkoudet: hän ei vastaanota uusia ideoita.

Uranus Skorpionissa
Skorpioni on älykäs ja ovela. Hän arvostaa tutkimustöitä yli kaiken ja on lisäksi hyvin aistillinen.

Neptunus Jousimiehessä
Pitkät matkat ja kaukaiset kohteet ovat jousimiehen mieleen. Vesi on hänelle merkityksellinen elementti.

Pluto Vaa'assa
Vaa'alle Pluto aiheuttaa muutoksia.

Planeetat huoneissa

Planeettojen sijainti huoneissa ilmentää niitä kohtalonomaisia energioita, jotka meidän on eri elämänalueilla kohdattava, saadaksemme oppia kyseiset vaikutukset.

Aurinko huoneessa IV, joka kuvaa kotia ja suhteita omiin vanhempiin. Suhde äitiin erittäin merkityksellinen.

Kuu huoneessa VI
Et salli, että sinua ohjaillaan, mutta suostut olemaan oikeana kätenä erittäin tärkeälle henkilölle. Olet hyvä sihteeri tai neuvonantaja, tunnollinen ja uskollinen työntekijä. Pidät maaseudusta, luonnon rauhasta ja eläimistä.

Merkurius huoneessa V
Sinulla on pelisilmää, sekä urheilussa että erilaisissa taloudellisissa asioissa. Olet utelias ja leikkisä, huumori merkitsee elämässäsi paljon, jopa rakkaudessa. Pidät lapsista ja lapsenmielisistä.

Venus huoneessa IV
Sinulla voi olla monia antoisia ihmissuhteita elämäsi aikana. Voimakkaasti vaikuttava ystävyys voi rikastuttaa tunne-elämääsi. Sinua onnistaa avioliiton suhteen ja perhe-elämäsi on onnellista. Myös työtilanteesi on hyvä.

Mars huoneessa IV
Aktiivisuutesi kohdistuu lähipiiriin, saatat olla jopa liian rajoittunut ja sulkea itsesi toimimaan vain läheisten kanssa. Panostat perhe-elämään, jossa toimintatarmosi pääsee esille. Tästä syystä perhe-elämäsi voi olla myrskyisääkin.

Jupiter huoneessa XII
Jupiter on toinen sosiaalinen planeetta Saturnuksen lisäksi. Se symboloi päivittäiseen sosiaaliseen kanssakaäymiseemme liittyviä asioita, joissa laajennamme sosiaalista elämänpiiriämme ja onnistumme.
Olet yksin puurtaja ja huolellisen työn tekijä, jonka rooli toisten parissa on pääosin kantaa vastuuta suurempien elämänkysymysten tiedollisesta puolesta. Työskentelet mielelläsi yksin omissa oloissasi ja toimit neuvonantajana tai kouluttajana.

Saturnus huoneessa XII
Pidät yksinäisyydestä ja yksin olosta myös työskennellessäsi. Sinua ei häiritse se, että ympärilläsi ei ole muita. ƒänekäs seurustelu ja meluisa ympäristö saavat sinut paremminkin tuntemaan itsesi vaivautuneeksi.
Voit herkästi jäädä oman ajatusmaailmasi pauloihin kun kohtaat tilanteen, joka saa sinut reagoimaan.

Uranus huoneessa II
Sinulla on runsaasti kapasiteettia käsitellä tieteisiin ja tekniikkaan liittyviä asioita.
Intohimoiset seikkailut saattavat kuitenkin sotkea ammatillista menestymistäsi.

Neptunus huoneessa III
Sinulla on mielikuvitusta ja korkealentoisia ideoita. Olet tunteellinen. Pidät opiskelusta, jossa saa sukeltaa mystiikan maailmaan.

Huoneet eri merkeissä

AC Vaa'assa
Vaaka on diplomaattinen ja sosiaalinen. Hän rakastaa taidetta. Jos hän liittyy johonkin puolueeseen, kyseinen puolue on tunnettu ja johdossa.

Huone II Skorpionissa
Toinen huone kuvaa arvomaailmaa henkilökohtaisella tasolla ja se heijastuu tuottavan toiminnan kautta hankittavana perusturvallisuutena. Tavalla tai toisella kuolema ja taloudellinen turvallisuus yhtyvät elämässäsi. Tämä saattaa olla kirurgin tai jonkun vastaavan jatkuvasti elämän ja kuoleman rajalla toimivan ammatin kautta tai sitten saat varhain suuren perinnön.

Huone III Jousimiehessä
Kolmas huone, jota symboloivat Kaksoset ja Merkurius, liittyy viestintään ja älykkyyteen, kykyyn kommunikoida henkilökohtaisella tasolla, viestiä omaa filosofiaa ja näin laajeta sosiaaliseen yhteisöön.
Olet hyvin tiedonjanoinen, haluat opiskella tiedonsaannin takia. Henkisyys, filosofia ja vieraat kulttuurit kiehtovat älyllistä liikkuvuuttasi.

Huone IV Kauriissa
Sinä haluat kodin, johon voi ankaran työpäivän jälkeen vetäytyä kaikessa rauhassa viettämään luonnonläheistä tai yksinkertaista perhe-elämää. Olet taloudellisesti suunnitelmallinen, varovainen rahankäytön suhteen ja suunnittelet kotiin liittyvät hankinnat pitkällä tähtäyksellä.

Huone V Kaloissa
Herkkyyden ja hellyyden harras tunnelma uhkuu olemuksestasi. Asiat eivät aina mene haluamallasi tavalla. Luultavasti tapaat henkilön, joka on varattu, liian nuori tai erilaisesta perhetaustasta kuin sinä. Yhteiset hetket ovat äärimmäisen varjeltuja ja joudut odottamaan mahdollisuutta suhteen laillistamiselle ilman suurempia ongelmia. Asioiden tila vie sinut alakuloisuuteen. Pieni ydinperheesi asuu lopulta aika omissa oloissaan.

Huone VI Kaloissa
Sinun tekemisiäsi voi joskus toisten olla vaikea ymmärtää. Munuaisvaivoja voi esiintyä.

Huone VII Oinaassa
Rakkautta ensi silmäyksellä, avioitumista sen enemmän harkitsematta, se on sinun tyylisi. Ellet ole valmis joustamaan ja luopumaan tavoistasi, perheriidat jatkuvat loputtomiin.

Huone VIII Härässä
Vanhuudenpäiväsi ovat onnellisia ja kuolemasi luonnollinen. Perintöjä odotettavissa.

Huone IX Kaksosissa
Pidät opiskelusta ja olet avoin kaikelle uudelle, tunnustat omat vikasi ja puutteesi ja pyrit aina löytämään asioista positiivisen puolen. Pidät matkustelusta, seikkailuista, uusien ihmisten tapaamisesta ja osaat antaa arvoa toisille ihmisille.

Huone X Ravussa
Pidät kontaktista tavallisiin ihmisiin, juuriin. Sinulle sopii parhaiten ammatti, joka sallii paljon ihmisten tapaamista. Ammatillista onnistumista, kiitos vastuuntuntoisen luonteesi.

Huone XI Neitsyessä
Vaadit ystäviltäsi, että heidän tulee olla samaa mieltä kanssasi, he, joilla on erilaisia ajatuksia, eivät pääse ystäväpiiriisi. Idearikkaus ei ole sinun parhaita puoliasi. Opiskelu ja jalat maassa -asenne ovat kantavia voimiasi.

Huone XII Neitsyessä
Työskentelyä tieteellisen tutkimuksen parissa.



Deathstars  6

Tulipa nyt tuokin bändi koettua. Olen nyt ollut 3tuntia 27-vuotias ja tunnen oloni vanhaksi. Vedin vain yhtä kundia käteen keikalla ja sekin tapahtui vahingossa. Sekä onnistuin laittamaan käteni toisen kundin paidan alle vahingossa, kun olin kutittamassa nessuani ja nostin käteni housujeni taskusta niin se livahti mun edessä seisovan miehen paidan alle. Onneksi tajusin tilanteen ennen tätä miestä x)

Ihan ok keikka, mutta jostain syystä mun kamera vittuilee mulle nyt ja väittää, että otin keikalta muka vain 30 kuvaa vaikka niitä pitäisi olla yli kymmenen kertaa enemmän...noh, perehdyn tuohon ongelmaan aamulla..


Säikähdys  4

Tulin hetki sitten kotia ja pistin keittiöön valot. Kattovalaisimen lamppu sanoi POKS ja jääkaapistakin lähti virrat. Pyörin hetken aikaa sormi suussa keittiössä ja mietin mitä helvettiä teen. Päädyin soittamaan pikkuveljelle joka neuvoi tyhmää. En ole elämäni aikana vaihtanut kertaakaan sulaketta, en edes omista sellaisia ja mun logiikallani tuntui erittäin epäloogiselta, että keittiön kattolampusta+jääkaapista menee samaan aikaan virrat kun taas tiskipöydän valo+liesi toimii hyvin. Luojan kiitos täällä ei ole perinteisiä sulakkeita, vaan tollasia nappuloita mitä pitää pistää on/off-tilaan sitä mukaan kun "sulake"poksahtaa ja yks niistä nappuloista oli kääntynyt offille. Pistin sen päälle ja menin keittiöön testaamaan toimiiko jääkaappi ja sehän toimi. Sit kuului taas outo ääni ja menin "sulakekaapille" ja yksi kytkimistä oli taas menny pois päältä. En tiedä minkä vempainen se on, koska jääkaappi, liesi sekä tiskipöydän valaisin näyttää toimivan...Noooh, ehkä se selviää tässä illan mittaan...



Outo elimistöni  1

Jouduin jälleen kerran todistamaan itselleni, ettei mun pitäisi lähteä liikenteeseen ilman kunnollista aamupalaa, koska:
- Jos en ole syönyt edellisenä iltana tarpeeksi hiilihydraattipitoista ruokaa ja jätän aamupalankin vain yhden sitrushedelmän ja teemukillisen varaan, niin mulle tulee heikotus.

Meinasi aamulla loppua työmatka lyhyeen, kun hain kaupasta evästä ja kun hyppäsin bussiin ja pääsin istumaan, niin meinasin oksentaa, kun tuli niin huono olo. Onneksi pääsin huijaamaan verensokeriani nappasemalla voimakasmakuisen sokerittoman purkan suuhuni. En olisi muuten kyennyt nousemaan bussista ylös, saatikka kävelemään työpaikalle, vaan olisi pitänyt hypätä bussista pois oksentamaan/haukkaamaan raitista ilmaa.

Samoiten mua alkaa heikottamaan, jos en ole juonut vettä tarpeeksi ja tulee kuuma. Tai no ei tarvitse tulla edes kuuma, riittää vain että ei pääse istumaan junassa/bussissa, niin mua alkaa heikottamaan.
Tuota nyt tulee tosin silloinkin, vaikka olisin syönyt ja juonut tarpeeksi. Tämän takia pyrin aina menee istumaan, koska mua alkaa melkein aina heikottamaan jos joudun seisomaan kulkuneuvossa. En tiedä johtuuko se siitä, ettei mun vatsa kestä heilumista pystyasennossa, koska olen lapsena voinut aina pahoin autoissa/busseissa/laivoissa/linnanmäen laitteissa (voin noissa vieläkin pahoin, jos kyyti on liian heiluvaa)vai jonkinlaisesta paniikkihäiriöstä, mutta en vaan kykene seisomaan viittä minuuttia pitempään täydessä junassa/bussissa.
Nuorempana mulle tuli noita oksennus-hikoilu-kohtauksia tosi usein kaupassa. Ei ollut kerta, tai edes kaksi, kun jouduin menemään lattialle istumaan ja keräämään voimia ja pyytää äitiä hakemaan mulle jotain sokeripitoista. Ja muutamia kertoja lähti jopa jalat alta kotona ilman mitään loogista syytä, tajusin vain yht äkkiä istuvani lattialla ja laskevani tähtiä.

Kun tää ei nyt ole kuitenkaan ihan mitään normaalia paniikkihäiriötä, ei mulle iske kuolemanpelkoa, tai ahdistusta muista ihmisistä. Mulle tulee vaan sellainen olo, että alkaa heikottaa ja iholle nousee kylmä hiki ja pitää hakeutua istumaan ja riisua hieman takkia pois päältä, että saa happea. En pysty saunomaankaan kovin pitkiä aikoja sen takia, että mulle tulee huono olo lämpimässä. Onkohan mun elimistön jäähdytysmekanismissa jotain häikkää?!?

Poikkeuksena on tosin pyöräily. Pystyn hyppää fillarin päälle aamusta ilman aamupalaa, vain lasillisen vettä mahassa ja fillaroimaan yli 10km ilman heikotusta. Raitisilma on aina jeesannut heikotukseen.

Pitäisi yrittää pitää repussa mukana jonkinlainen suklaapatukka tuollaisia tilanteita varten, mutta kun ei mulla mitkään karkit säily pitkään, kun syön ne heti pois.

Mun elimistö on outo:/