Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Geolta irtoo halvalla!  8

Meinasin lentää pepulleni, huomatessani, että joidenkin meidän yhteinen tuttumme Geo kaupittelee itseään melko halvalla Pasilan juna-asemalla. Vain euron/varvi. Meinasin sortua halpaan kyytiin, mutta hyppäsinkin vain junaan.

Edit. Tämän merkinnän ymmärtää vain "sisäpiiriläiset" x) Joten pahoittelut kaikille heille, jotka jäävät ihmettelemään tämän merkinnän "vitsiä":D


Ei helvetti x)  16

Ylläpito on poistanut mun eilisen "pyllistysvalokuvan" mun galleriasta. Huomasin asian äsken, kun katselin blogiani ja se kuva oli kadonnut eilisestä merkinnästäni..

Hei, vaikka mä olenkin läski, niin on täällä törkeämpiäkin valokuvia kuin mun "hei mä kurkkaan sohvan alle vaatteet päällä"-kuva!!

Ihan vitun naurettavaa poistaa joku valokuva kokonaan vain sen takia, että siinä ei näy naama. Vittu, mulla on kuvagalleria täynnä mun naamakuvia. Uskomatonta touhua taas ylläpidolta, ei vittu voi kuin nauraa noille säännöille.


Himottais saada  5

Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä katsomaan, kun kaveri menee hommaa tatuointia itselleen ja varata itselle aikaa vastaavaan operaatioon. Piti eilen raapustella pikainen luonnos siitä, millaisen kuvan itselleni haluaisin. Vielä olen tosin kahden vaiheilla, otanko tatuoinnin vai en. Ja otanko tuon pelkkinä ääriviivoina, vai kokomustaksi väritettynä. Kuva pitää kyllä ensin raapustaa symmetrikseksi, nyt se on vaan vasemmalla kädellä tehty pikahutaisu x)



Kanerva-kohu  10

Nauroin tälle heitolle jo viime viikolla:

Puoliso: En usko juttua 7.3.2008 12:10
- Onhan se kieltämättä hassua, että aina näiden tekstiviestien kohteina sattuvat olemaan samantyyppiset tytöt, tekstiviestikohua tuulesta temmattuna pitävä Ilkka Kanervan puoliso Elina Kiikko naurahtaa.

Ellulle ei sit tullut mieleenkää se, että EHKÄ Ile diggailee juuri tuonkaltaisista naisista, jos ne on kaikki ollut samanlaisia?

Kanerva valehteli 11.3.2008 4:04
Ministeri kielsi perjantaina lähettäneensä viestejä povipommille. Eilen hän myönsi asian.

Keille muille, kuin Elina Kiikolle tuli yllätyksenä se, että Ile oli oikeasti lähettänyt nämä tekstiviestit noille eukoille?

Kanerva ei tehnyt pelkästään itsestään idioottia tällä tempauksellaan, vaan veti siihen myös kumppaninsa. Reilusti tehty. Isoa peukoloa siitä Ilelle.

Ihmiset on sitten tyhmiä. Miten kukaan voi kuvitella, että kumppaninsa seläntakana tuollaisen touhun harrastaminen ei muka koskaan tulisi julki - varsinkin kun on kyseessä julkisuudenhenkilö?!?
Kuinka tyhmiä miehet (tahi naiset) voivat olla, jos kuvittelevat että voivat touhuilla toisen seläntakana asioita ilman, että kumppanille herää epäilys epärehellisestä toiminnasta tai ilman että nämä tempaukset päätyvät lööppeihin?!



Pasilan Idiootti iski jälleen  7

Olen aiemminkin kirjoittanut tästä Pasilan Idiootista, joka tulee bussipysäkillä aina ihan viereen seisomaan suu auki ja tuijottaa päästä varpaisiin. Tämä hieman vajukin oloinen ja näköinen tapaus siis. Olen sille jo muutaman kerran elein näyttänyt "oletko sä vähän idiootti" ja tainnut kerran tai pari sanoakin, että eikö sulla ole parempaa tekemistä kuin tuijotella eukkoja täällä suu auki.

Noh, tänään tämä Pasilan Idiootti tuli JÄLLEEN pysäkille, se tuli taas mun viereen tuijottaa mua suu auki ja sit kun annoin sille pahaa silmää, se meni toisaalle tuijottelee muita.

Bussi tuli, hyppäsin siihen ja tämä Pasilan Idiootti myös. Hän meni ensin yhden naisen viereen, mutta siirtyi siitä ennen kuin bussi lähti edes liikkeelle. Pari pysäkkiä ennen kuin mun piti jäädä pois bussista tämä Pasilan Idiootti pöllähti mun viereen, vaikka muuallakin bussissa olisi ollut tilaa vaikka kymmenhenkiselle somalialaisperheelle. Se katsoi mua ja tokaisi "Sähän jäät kohta pois" sanoin hänelle takaisin - kuitenkaan luomatta katsekontaktia häneen "niin teen". Pasilan Idiootti istui vielä hetken vieressäni ja siirtyi sitten pois.

Vittu mikä idiootti, oikeesti, ukko tietää jo missä kohtaa jään pois ja silti änkee viereen istumaan. Hyi vittu mikä runkkari.


Vanhanen juhli Emma-Gaalassa rennosti  4

Rento Vanhanen.

Voi helvetti, että mie putosin kun katsoin tuon kuvan. Taidan olla hieman väsynyt. Tai jotain x)

Niille, jotka eivät pääse samaan huumorihurmokseen kanssani, niin pienimuotoinen tulkinta huumoristani - kuka vittu juhlii "rennosti" puku ja kravatti päällä niin tiukalla, että voi melkein nähdä verisuonien pullistelevan ohimoilla. Vittu tuo on just niin kankeeta, ku ois joku vitun rautakanki hanurissa ja yrittäis hymyillä luontevasti.

Voi voi Vanhasta, kun on pitänyt lähteä oikein Emma-Gaalaan "hymyilemään" kun on juuri saanut Suskilta henkisesti turpaan oikeussalissa.
Kunnon "tulenpa julkisuuteen näyttämään, ettei minua harmita, vaikka oikeasti mua vituttaa ihan helvetisti"-esiintyminen.



Näläkä  4

Baarireissu jäi lyhyeen heikon olotilan takia. Ehkä parempi niin, ei todellakaan ollut ehkä se paras ilta lähteä ulos tässä mielen/olotilassa.

Hirveä nälkä olisi, mutta ei uskalla syödä mitään, koska on sellainen olo että se mitä pistää suusta alas - tulee hetken päästä takaisin ulos joko suusta tai perseen kautta. Kumpikaan vaihtoehtoista ei houkuttele juuri tällä hetkellä.

Josko sitä saisi nukuttua tämän olotilan pois. Hieman jo helpotti, kun mietti kotimatkalla asioita ja tajusi kuinka tyhmä ja naivi sitä on ollut. Ehkä ensi kerralla on parempi tuuri, noin niin kuin ylipäätään elämässä.

Sillä välin odottelen sitä parempaa huomista...