Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.
Seuraava

Vitun digiaika  16

Perkeleen perkele, että voi olla jonkun töllön ostaminen näin helvetin hankalaa. Vittu ku ois muutama tonni ylimääräistä niin ei tarttis miettiä hintaa, menis vaan ostais kunnon töllön.

Yks tuttu suositteli mulle: http://www.pixmania.com/fi/fi/638371/art/lg/plasmatelevisio-42pc35.html#accessoires

Ja sit kysyin tuosta töllöstä mielipidettä kaveriltani, joka on vähän enemmänkin telkkareihin perehtynyt, niin hän sanoi että tuossa on kompastuskivenä tuo huono resoluutio. Kun siitä tulee tulevaisuudessa ongelmia kuvanlaadun suhteen.

Joten nyt olen taas lähtöpisteessä.

Miksi on niin vaikeeta löytää kohtuhintaista (alle 1000e), hd-standardit täyttävää, mielellään 32tuumaista, digi-tv:tä.

Pitääkö tässä etsiä rikas mies itselleen, ruveta myymään persettä, ruveta mormooniksi vai odottaa että voittaa lotosta että saa jonkun helvetin vamma digi-töllön ostettua.


Voihan prkl  3

Tein eilen jauhelihakastiketta ja spagettia sillä mielellä, että otan sitä evääksi töihin. Söin siitä hieman eilen ja jätin loput hetkeksi viilentymään hellalle.

Sit alkoi tulemaan parilta kaverilta tekstiviestejä, joihin vastailin + jumituin mesen äärelle, niin unohdin ruuan hellalle ja nyt sitä ei enää uskalla syödä x)

Pitänee hakea kaupasta pinaattikeittoa evääksi. Jos jotain positiivista tuosta pitäisi hakea, niin sentään sain maistiaiset tuosta ruuasta eilen, eikä koko satsi mennyt tyystin piloille.


Tahatonta vai tahallista?  7

Hitto että repesin aamulla tuolle otsikolle/valokuvalle, kun luin Uutislehti100:sta. Olenko todellakin näin pervo ja kaksimielinen, että aloin repeilemään tuolle jutulle. Vai onko tuo Satasen otsikko jonkun toisenkin mielestä hieman irstas? Ainakaan tuon mainoksen perusteella, en uskalla lähteä kyseistä elokuvaa katsomaan.

Mulla onkin ihan oma versio samanlaisesta pillin imemisestä.

Kun perkele sai munan suuhun. (Kuvan tarkoitus ei ole esittää minua pornahtavassa valossa)
Kun perkele sai munan suuhun. (Kuvan tarkoitus ei ole esittää minua pornahtavassa valossa)

Nää on näitä asioita, joiden vuoksi en voisi koskaan olla missään sellaisessa työssä, jossa voisi tehdä tahallisesti pieniä källejä otsikoihin joista voi saada hassunlaisia mielenyhtymiä erinäisiin asioihin.




Mopo meni edeltä  3

Olipa taas reissujen reissu, ei voi muuta sanoa x)
Oli helvetin hauskaa ja sen kyllä huomaa olotilasta. Toisko joku mulle aseen niin ammun itseni, jotta säästyn tältä tuskalta.

Isommalla porukalla baareilu on yllättävän hauskaa, ainoa huonopuoli siinä on se, että jos örveltää niin saa kuulla useammilta sitten vittuilua. Onneksi osaan käyttäytyä sivistyneesti humalassa. Huomatkaa pienoinen ironia viimeisessä lauseessa.


Seuraava