Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Pääsiäismunien yllätykset  6

Olen ihan pettynyt nykyisiin pääsiäismunien ylläreihin. Silloin kun mä olin nuori (vittu, että vihaan tuota toteamusta) niin lelutkin oli hianompia: http://www.collectionworld.it/kinder%20sorpresa%202.JPG ja http://www.thore.se/International%20Handpaint/Bilder/Cave1.jpg nyt tulee ihan vammaisia leluja ja hinnat on törkykorkeat.

Haluan takaisin Kindermuniin nuo hahmot, joita ei tarvinnut kasata! Smurffit oli kivat!!


Kiitoksia Ylppö  3

On se hyvä, että Ylppö perui keikkansa, sen ansiosta ansaitsin provinssirokkiin liput + matkat, kun kaveri soitti mut ja mun frendin maskottiin pelaa biljardia ja haastoi mut muutamaan peliin. Hassua, että voitin aikas monta peliä, vaikka olen viimeksi pelannu "kunnolla"(=muutamia kertoja) biljardia reippaasti yli 10v sitten ja voitin kaikki muut pelit paitsi yhden ja taisin pelata lähemmäs 10peliä koko illan aikana, jos en jopa enemmänkin. Aikamoista moukan tuuria taisi olla matkassa mukana.

http://www.city.fi/antitv/klippi/15708/

Provinssirock here i come x) Kiitoksia McJanne, kiitoksia Ylpön sairaat bändikaverit :D:D



Kenen syy olisi..  8

..jos tönäsis vahingossa lapsen junan alle?

Tulin tuossa hetki sitten Pasilasta, jossa kävelin laiturialueelle juuri tulevalle junalle siten, että se juna kulki siitä ihan mun vierestä. Kävelin kuitenkin sen turva-alueen paremmalla puolella, joka on jotain vähän alle metrin verran raiteista, mutta silti oli vähän sellainen varovainen olo ja katseli eteenpäin ettei oo ketään tyrkkäämässä nokkaansa siihen eteen ja tule mitään törmäyksiä. Niin yht´äkkii siitä mun vierestä, eli turva-alueen väärältä puolelta lähellä laiturialueen reunaa säntää kaksi vaahtosammuttimen kokoista pentua ja melkein tönäsen sitä toista. Se ei ollut oikeasti kuin siitä kiinni, jos en olisi tajunnut katsoa just sillä hetkellä sivulleni, niin se pentu olis lentänyt sinne junan alle hyvällä tuurilla, koska olisin varmasti osunut siihen jollain kohtaa kroppaani ja sen kokoinen pentu ei hirveästi vaadi osumaa, että se kaatuu.

Rupesin miettimään ensinnäkin sitä, etteivätkö vanhemmat helvetti katso yhtään lastensa perään puhumattakaan siitä, että opettaisivat ne saatanan kersat kulkemaan turvallisesti laiturialueella ja seuraava ajatukseni oli se, että kenen vika se olisi ollut, jos mun takaa juoksee laiturialueen turva-alueen väärältä puolelta joku räkänokka ja mä tönäisen sen vahingossa siten, että se kaatuu ja lentää junan alle.

Vanhemmat syyttäisivät ihan varmasti sitä, joka kävelee asiallisesti turvallisella puolella, ennemmin kuin sitä omaa pentuunsa joka ei katso yhtään ympärilleen ja jota ei ole hyvällä tuurilla opetettu käyttäytymään tuollaisissa tilanteissa.

Helvada, että pistää vihaksi nykyajan pennut. Tässä alkaa tuntemaan itsensä vanhaksi, kun joutuu jälleen toteamaan - silloin kun minä olin nuori, ei todellakaan juostu juna-asemilla tai muissakaan sellaisissa paikoissa, joissa oli vaarana jäädä kulkuneuvon alle ja suojatietä ylittäessä katsottiin kumpaankin suuntaan, ettei tule autoja ja sama juttu jos lähti ylittää tietä bussin takaa ja muutenkin katseltiin kokoajan ympärille, eikä säntäilty kuin mielipuolet sinne tänne huomioimatta muita ihmisiä. Mikä helvetin kasvatustapa se sellainen on, että annetaan oman lapsen hengen kustannuksella lasten juoksennella kuin päättömät kanat juna-asemilla yms?!?

Teki melkein huutaa kovaan ääneen KENEN NÄÄ VITUN KERSAT ON, ETTÄ SIETÄIS HIEMAN OPETTAA PENTUJA KÄYTTÄYTYMÄÄN TÄLLAISISSA PAIKOISSA!


Uimavalvoja pelasti tytöt  11

[LAINAUS uutislehti100]
Helsingin Kontulan uimahallin valvojan ripeä toiminta pelasti kaksi 15-16-vuotiasta tyttöä hukkumasta. Uimataidottomat tytöt olivat pysytelleet aluksi altaan matalassa päässä, eivätkä huomanneet altaassa liikkuessaan pohjan syvenevän yllättäen...
[/LAINAUS]

Miten on mahdollista, että (nopeasti laskettuna) yläasteen 9. luokalla olevat tapaukset eivät osaa uida?

Eikö uimataito ole perustaito siinä missä luku -ja kirjoitustaitokin? Miten on mahdollista, ettei tuon ikäiset tapaukset osaa uida hukkumatta?

Ensimmäiseksi tuli mieleen, että ne on ulkomaalaissyntyisiä, mutta kaipa se on ihan mahdollista ettei suomalainenkaan osaa tuon ikäisenä uida. Pelottava ajatus varsinkin tällaisessa maassa, jota kutsutaan tuhansien järvien maaksi.



Tunti turpaan, joskus kuusi.  2

On mulla outoja kavereita. Piti mennä katsomaan tänään yhtä kaveria kun sitä hakattiin melkein kuus tuntia. Kauheeta katseltavaa, veri lensi ja kudosnesteet valuivat ja sit vielä kaikenlisäksi mutkin tullaan hakkaamaan, tosin vasta toukokuussa ja vain puolisen tuntia.

Sitten onkin elämäni ensimmäinen ja viimeinen tatuointi niskassa. Ehkä. Kyllähän tässä voi vielä harkita asiaa, mutta eiköhän tuo tule hommattua nyt kuitennii. Pitää vain nyt tarkkaan suunnitella jotta minkä kokoisen tuosta psi-merkistä teen.

Hakkaamisen jälkeen mentiin Foorumin Chico`ssiin murkinoimaan. Istuttiin pöytään ja ihmeteltiin tovi, kun yksikään tarjoilija ei tullut kyselee, että mitä me syödään. Onneksi tajuttiin lopulta käydä kysymässä kassalta että voitaisiin tilata ja he ilmoittivat, että tilaus tehdään kassalle ja samalla maksetaan ruoka. Oltaisiin siis aika pitkään saatu odotella palvelua, jos ei oltaisi hokattu käydä utelee asiaa. (Muissa Chicos´s ravintoloissa, joissa itse olen käynnyt, on ollut käytäntönä että ensin tilaus, sit ruoka ja sit vasta maksu)

Ei jaksanut syödä koko annosta edes, joten piti jättää loput lautaselle, kauheeta ruuan haaskausta ja elämäni ensimmäinen kerta, kun en yksinkertaisesti vain jaksanut syödä ruokaa loppuun. Johtui luultavasti siitä, että söin päivällä töissä pekoni-kana-feta-jalapeno pitsan x)

Kotia päästyäni, kotiovella odottikin jo sitten mulle tullut seksikaupan katalogi, hirveen kivaa että mulle lähetellään paksuja seksikauppakuvastojakin jo ihan kotia, ihan kuin mä olisin tilaillut jotenkin hirveästi jotain juttuja. *Viheltelee viattomana*

Edit. ei helvetti että on ihania korsetteja taas tullut..pitikin avata tuo kuvasto!!


Vitun Nokialaiset  5

Mulla on vuoden vanha nokian 6103, tai joku vastaava simpukkaluuri, joka on nyt kuukauden sisällä alkanut valittelee "Valitse operaattori" sit kun vaihtoehtoina se antaa Saunalahden (joka on mun oma operaattori) ja sitten joku vitun FINNET (josta en edes tiedä mikä helvetti se on?!?) niin kumpaakaan se ei hyväksy.

Paitsi, jos jostain syystä tuohon operaattoreihin tulee tuplana Saunalahti niin sit se saattaa hyväksyä sen toisen Saunalahden hetkeksi käyttöön kunnes sitten taas päättää alkaa valittaa "valitse operaattori"-sontaa.

Onko jollain kokemusta tuollaisesta, jotta mistä tuo voisi johtua?

Kävin asetuksista poistelemassa Elisaa, Soneraa ja ylimääräistä Saunalahteakin, jos tuo ongelma olisi siitä johtuvaa, mutta ei se jeesannut.


Oudot unet vol jtn  13

Näin unta Kohu-Johannasta. Ihmettelin unessa, minne sen paiseet oli kadonnut sen naamasta, kun Iltasanomien nettisivuilla oli viikonloppuna videoklippi jossa sen naama oli kuin ruton jäljiltä: http://www.iltasanomat.fi/videot/viihde/1502228

Unessa sillä oli parantunut noi paiseet ja ennen kuin kerkesin asiasta edes selittämään sille, se alkoi tilittämään mulle kuinka miehet on epäluotettavia, että hän oli ottanut lomalla poskeen jotain ukolta ja oli sit saanu borrelioosi herpeksen huuleensa.

Siinä sitten unessa mielessäni naureskelin, että pitääkin käydä kirjoittamaan Cityn blogiini, että hengailen Kohu-Johannan kanssa.