Tyyli

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Pinkkiä.

Naiset miesten vaatekaapilla  5

Siinä ei ole mitään uutta, että naiset käyvät miehen vaatekaapilla muulloinkin kuin sunnuntaiaamuisin boksereita nyysiessään.

Totuus on, että miehiset kostyymit näyttävät julmetun hyvältä naisellisen vartalon yllä, parhaimmilta toki silloin, kun niiden leikkaus on tehty naisille. Upeinkin miesten kauluspaita näyttää naisen niskassa vain huonosti istuvalta, isolta rytkyltä, jos se on miesten mallistosta eikä naisten. Siihen on syynsä, miksi naisten kauluspaita leikataan toisin kuin miesten, ja ne syyt ovat rinnat ja lantio.

Suosikkilainani miesten garderobista on miesten klassinen hattu, fedora - huopaisena, nahkaisena, olkisena - kaikki käy. Pidän myös valkoisen kauluspaidan ideasta, ja siitä, että sitä voi loputtomasti varioida pienillä yksityiskohdilla tai materiaalivalinnoilla.

Parhaimmilta miehiset vaatekappaleet naisen niskassa näyttävät, kun ne yhdistää johonkin supernaiselliseen, kuten kirkkaanpunaisiin huuliin tai kynsiin, kunnon korkokenkiin tai korostetun feminiinisiin materiaaleihin kuten silkkiin, samettiin tai pitsiin.

Tästä asusta löytyvät nuo kaikki naiselliset osaset ja itse asiassa aika monta pojilta lainattua vaatepartta: huopahattu, parka, valkoinen kauluspaita (tämä tosin on kaulukseton malli, joita ei miehillä näe) ja poikaystäväfarkut.

Poikaystäväfarkkujen kuuluu lököttää rennosti naisen lanteilla; farkkumallin nimikin tulee väljästä leikkauksesta. Tokihan pojat käyttävät pillifarkkujakin, mutta yleensä ne miehen farmarit ovat naiselle isot, joten jos kyseiset farkut itselleen onnistuu nappaamaan, poikaystäväefekti on taattu.

Omasta mielestäni löysät poikaystäväfarkut ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin imartelevat naisvartalon verhona - ne nimenomaan verhoavat naisen kehon. Eikä mikään ole kamalamman näköinen farkkumalli naisen yllä kuin sellainen, joka on reisistä löysä - se ei pue ketään. Siis ei ketään.

Nämä farkut istuvat hyvin reisistä ja napakasti muualtakin, mutta kutsun niitä silti poikaystäväfarkuiksi, koska ne ovat reikineen ja kulutuksineen niin rennot, että voisin kuvitella miehenkin niihin pukeutuvan - vaikkei hän koskaan niihin todellisuudessa mahtuisikaan.

hattu | Benetton parka | Zara paitapusero | Vila vyö | Tiger of Sweden farkut | Crocker nilkkasukat | h&m kengät | Bianco