Tyyli

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Selected.

Koska on kevätvaatteen aika?  3

18-vuotiaana ostin ensimmäiset kevätvaatteet helmikuussa. Niitä myös käytettiin silloin. Eikä tarvitse olla kovin kummoinen räkänokka ymmärtääkseen, että flunssanhan siitä sai.Muotisesongin kevätkausi ei totisesti vastaa Suomen sään käsitystä kevään ajankohdasta.

Maaliskuussa kevätvaatteiden valikoima on kaupassa parhaimmillaan. Myynnin edistämiseksi ja ostamisen helpottamiseksi, ehdotankin että noihin vaatteisiin laitetaan hinnan ja koon yhteyteen laput, joissa graafisesti kerrotaan vaatteen käyttölämpötila (esimerkiksi päivälämpötila 10 ja käyttölämpötilalla tarkoittaen lämpötilaa, jolloin vaatetta voi käyttää ilman ylimääräisiä lämmikkeitä sellaisena kuin sitä normaalisti käytetään, esimerkiksi shortsit ilman leggingsejä) ja esitellään muutama asuste, jolla vaatteen käyttöaikaa voi laajentaa. Kas näin: Shortsit 15 astetta Celsiusta. Kuva: leggingsit + 0 astetta Celsiusta.

Kevätvaatteista puheenollen. Olin viime viikon keskiviikkona Aleksaterinkadun Selected-liikken synttäreillä.
Siellä kaksi huhti-syyskuuhun (ainakin) sopivaa miesten vaatetta teki vaikutuksen: punaiset farkut, joiden lahkeista kääntyi moniväriraidat ja tummansininen merihenkinen pikkutakki, jossa oli valkoiset kanttaukset ja käärityt hihat. Molemmat sopivat myös rapujuhliin (eivät välttämättä yhdessä).