Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

pieni afrikkalainen kylä  2

Niin. Häpeän sanoa, mutta söin varmaan kylällisen edestä tänä iltana. Nähtiin opiskelukaverin kanssa ja päädyttiin Grande Grilliin (vai mikä hän on, siellä Santa Fén vieressä).

Alkupaloiksi jotain kanajuttuja (filepaloja friteerattuina) ja chilipaprika-majoneesia --- NAM!!! Niitä oli paljon, joten pakotin kaverin syömään osan.

Pääruoaksi lehtipihvi. Olisi ollut erikoisempiakin vaihtoehtoja, mutta semmoista on ollut ikävä. --- Oli Oikein Hyvää!!! Ansaitsisi enemmänkin huutomerkkejä. Ranskikset oli jees, aika runsaasti suolaa tosin. Maustevoi oli nappisuoritus. Salaatti oli - no, salaattia. Höyrytetyt kasvikset olisi olleet ehkä kivampi lisäke.

Jälkkäriksi pähkinäbrownie ja vaniljajäätelöä. Lisäksi lautasella oli suklaakastiketta ja jotain vaaleaa soosia, joka maistui hedelmäiseltä. Koristeena mansikka puolitettuna ja ananaskirsikka. Ja sitruunaviipale + jossain punaisessa uitettu (ilmeisesti) samanlainen.

Juomaksi oli siideriä. Kaksi isoa. Lopuksi puoli lasia vettä.

Baker´s kutsui vielä hetkeksi, kun toinenkin kaveri oli jo ehtinyt seuraamme. Siellä otettiin yhdet - tosin kukaan ei jaksanut juoda omaansa, kun yhdellä oli väsymys pitkän päivän jälkeen ja kahdella täysi maha. Lähdettiin pois haukottelemasta x)

Nii-in. Huomenna ei tarvitse syödä mitään.

Grande Grillistä vielä sen verran, että oli parasta palvelua mitä tähän mennessä koskaan saanut ravintolassa :) Naispuolisen tarjoilijan ikää en lähde arvailemaan, nuori joka tapauksessa. Oli iloinen ja jutteli hauskasti. Harmitti lähtiessä, kun ei ollut jättää kovin suurta tippiä...



laauuaantaaii  8

Vaikka tuolla murisinkin aurinko-herätyksestä, kyllä mä silti siitä tykkään. Auringosta.

Rikoskomisario Veli Miettinen paahtaa edelleen. Onneksi näitä tokan kauden jaksoja ei muista niin hyvin kuin ekan kauden, jännempi katsoa :P Ja tässä jaksossa on Juha Veijonen 8) Nähtiin se eilen keskustassakin.

Mikähän nuissa tulppaaneissa on, kun ne kasvaa maljakossakin... Ei ruusuissa varsi kasva. Eilen hommasin nuo kukat. Ja violetit kasvaa nopeammin kuin valkoiset. Vaan onpahan Aalto-vaasilla käyttöä jo Toisen kerran. Pari vuotta se ehti olla laatikossa ja kaapissa.

Hyyyi. Nyt tuol polttaa joku pikkurikollinen pikkusikaria. Ne haisee ällöltä. Ja haisee isommatkin.


mitä kaikkea pitäisi tehdä?  4

Ainakin pistää näkymättömiin muutama blogimerkintä. Tai poistaa ne kokonaan.

Ärtyisyydestä olisi hyvä päästä eroon. Ettei tule sanottua rumasti kenellekään.

Ulkona paistaa aurinkokin. Jos ei olisi tuo sukuvelvoite paikalla, menisin pitkälle lenkille. Ärhentelemään itsekseni :D

***

Pääsiäisreissu on maksettu. Se huoli ohi. Huoli ja huoli. Se mikään huoli ollut enää.

Suku (eli yksi veli) on pakannut reppunsa. Kohta lähdetään liikkeelle. Hmm. Jos sen laittaisi viiden junaan.







aurrrrrinko  7

Taas heräsin siihen, että on jumalattoman kuuma. Ei noista verhoista ole juuri apua, kun ne on aika läpikuultavat. Tosin nyt ne ei olleet edes vedettynä keskimmäisen ikkunan eteen, kun verhotangosta roikkuu kaksi tuikkukuppia.

Miten saa putsattua läppärin näppäimistöä? Pölyä ja kissaa siellä väleissä.

Pohtiminen sikseen. Väriä päähän (vähän) ja sitten kaupungille.