Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

tsippadappadai  7

Aamupäivällä kun heräilin, olin ihan varma, että on sunnuntai. Puhelimen sammutusta sulkiessa tihrustin näytöltä, että maanantai se kumminkin vaan on. Ja LOMA.

Maksoin puhelinlaskun tänään ja samalla tein taulukon, johon pistän viikon ajalta menot. Rahalliset siis. Noin niinkun testinä itselle, että tuleeko tarkkailtua rahankäyttöä enemmän. Varsinkin kun on LOMA.

South Park tulisi juurikin nyt. Huomaan ensimmäisestä minuutista, että olen nähnyt tämän jakson. Noi eskarilaiset on kuitenkin ihan söpöjä. Kaupassa muksutkin oli suloisia, enkä jaksanut stressata möykästä, koska on LOMA.

Keksin kohta lisää hyviä asioita, koska olen energinen. Olenhan LOMAlla.


parempi päivä  3

Auttoihan se nukkuminen, kuten arvelinkin :) Vaikka nukuinkin taas myöhään. Mutta heeeiiiii, mä oon lomalla...

Ja ulkona sataa lunta. Ihan pikkuruisia hiutaleita vaan, mutta sataa kumminkin. Ja sain kortin Saksasta, kaksi kissanpentua kuvassa. Rekisteröin saman tien.

Ruokakin on valmiina, kun eilen tein sen verran runsahasti. Muusi ei kyllä ollut ihan kuningas-versio, parempaakin olen tehnyt. Mutta kohtalaista.

Kohta pyydän itseni kahvilaan. Ihan jännittääkö, saanko myöntävän vastauksen.

P.S. En olisi ikinä voinut kuvitella, että Snoop Doggin joku biisi miellyttäisi mua. Nyt sekin on tapahtunut. Olen järkyttynyt.


edellinen merkintä  1

Pistin sen piiloon. Telkkarissa laulaa kalju mies, että mene vaan, minä jään.

Silmät vuotaa. Ärrrh. Ei mulla mitään silmätulehdusta ole. Tippa linssissä millon mistäkin syystä. Voi v*tun viuviu-olen-yksinäinen-lässynlää taas. Ryhdistäydy nainen!

Ja mese ei näköjään toimi. En lähetä mitään virheraportteja, kun ne mihinkään vaikuta.

Päivällä olisi tarkoitus mennä sovittamaan yhtä takkia uusiksi. Veikkaan kylläkin tulevani kotiin ilman sitä. Sen verran vaivasi kun la kokeilin. Tosin siellä oli toinenkin malli, joka oli äkkiseltään kivampi. Tuskin on enää mun päällä xD Eikä mua nyt oikein kiinnostaisi taas mennä itsekseni. Kaverilla olis kyllä tiistaina aikaa, mutta ei taas huvita odottaa siihen saakka.

Ja voi pärse sen pääsiäisristeilyn kanssa. Se pitäisi maksaa viimeistään pe ja ja ja. No. Ehkä en nyt avaudu siitä sen enempää.

Hah, oikein perusnegatiivinen kirjoitus. Ehkä nukkuessa tapahtuu taas käänne suuntaan äks.



pitkän tähtäimen hommaa + sunnuntain kisut  3

Nii-in, olen jo syyskuun ekasta päivästä asti tähdännyt siihen, että saan purettua muuttolaatikot. Enää neljä jäljellä xD Yhdessä lukee päällä, mitä sisältö on - kissan tavarat. Lopuissa on sekalaista sälää, joista suurin osa joutaa roskiin. Ne pitäisi vaan käydä läpi. Tänään on hyvä päivä siihen.

Ensin kuitenkin teen sen, mihin olen tähdännyt aina. Eli selvitän ikuiset paperi-nuotti-lasku-lehtikasat pöydältäni. Kunhan ensin syön aamiais-lounas-välipalan.

***

Päivän kissat



Lähdin minä kukkia ostamaan...  6

...ja mitä mukaani tarttuikaan?

- postikortteja (niistä kaksi kyllä käytin heti)
- suklaasalmiakki-leivos (sen söin päästyäni kotiin)
- hunajasaippua-pala (no kun se tuoksui niiiiin hyvältä)
- kaksi cd/dvd-säilytysboksia (niihin laitan langat ja kankaita)
- parveketomaatti-, sitruunamelissa- ja jonkun kolmannen siemeniä (jos vaikka innostuisi kasvattamaan...)
- hammastahnaa (se oli loppu)
- batterya (kerrankin oli inkivääriversiota siinä kaupassa)
- kaksi siideriä (näitä en ole maistanut koskaan)
- karkkia (luvaton ostos, hyihyi!)
- joitain muita elintarvikkeita (no ei näitä olisi ollut pakko ostaa)

Että joo. Hammastahna oli ainoa, jolle tosissaan oli tarvetta. Hyvä minä. Ja tulppaanit jäi hankkimatta - Stockmannilla ei ollut valkoisia ja Kampin kaupassa oli vaan pieniä. Lähdin Kampista metrolla, joten ei tullut käytyä Asematunnelin kukkakaupassa, josta viikko sitten ostin rehut.


aurinkoa ja kavereita  5

Tai siis kaveri. Yhden maissa pitäisi tulla puhelu, sovitaan missä nähdään. Pitää vielä säätää oma olemus ihmismäiseen kuosiin. Jos sitä nyt voi tehdä xD

Valvoin sitten puoli kuuteen. Tosi nerokasta. Varsinkin, kun olin ihan kotona vaan ja nenä kirjassa. Nössö mikä nössö. Tosin täytyy sanoa, että oli aika paska fiilis. Ei pitäisi yöllä miettiä elämää.

Nyt toimintaa, ettei ala tympiä.