Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.
Seuraava

saanen huomauttaa  2

..., että mun nettiyhteys on syvältä. Nyt kone löytää kiltisti kotiverkon, mutta netti ei silti toimi. Ihan sama mitä selainta käyttää. Testasin jonkun muun yhteydellä ja kas, toimii. Parin viikon sisällä neljäs tai viides kerta, kun näin käy. Nyt vaan ollut toimimatta eilisillasta asti. Mänöö hermo!

Ja toinen asia on risteily. Siti-reissuun en pääse, kun pukkasi tentin sinne lauantaille. Sen sijaan syksyllä päätettiin lähteä pääsiäisenä kaverin synttäreitä juhlimaan paatille. No nyt sitten meitä on kuusi ja kaksi hyttiä pitäisi ottaa. Koska kyseessä on köyhä opiskelija/työläis-ryhmä, ei oikein budjetti kärsi hytin jakamista kolmen tyypin kesken. Kun halutaan syödä (ja juodakin) jne. Eräs meistä lupasi kysyä koulukaveriaan ja sen vaimoa, lupasivat lähteä, jee! Mutta: varasivat oman hytin. Mikähän idea siinä nyt sitten oli. Äääääääääh. Tilanne ei ratkennut mitenkään, minkä lisäksi reissuun lähtee nyt meille viidelle muulle tuntemattomia tyyppejä. Uskon kyllä heidän olevan mukavia ihmisiä, ei siinä mitään. Reissun tarkoitus vaan oli lähteä kaveriporukalla.

Valivali. Kai toi tosta järjestyy. Nyt on aamiaisen eli lounaan paikka.


söndag  2

Olen tänään herännyt viidesti, noussut yhtä monta kertaa. Viimeisellä kerralla pysyinkin jo hereillä. Olen tehnyt lounaaksi juoman jäisistä vadelmista, banaanista, rasvattomasta rahkasta, maustamattomasta jugurtista ja karviais-boysenmarja-keitosta. Hyvää tuli :P Olen myös tiskannut, katsonut (liikaa) telkkaria, ihmetellyt auringonpaistetta. Harmitellut lumen puutetta.

Kävelylle lähtee hän. Kaivariin ja takaisin. Termariin kaakaoooooooo :)


h*lvetin pullat  4

Niin, ne h:n hyvät pullat ovat taikinamuodossa vielä tuolla kulhossa. Saavat kohota rauhassa. Vähän hassu ohje kylläkin, aika makean oloinen koostumus... Eikä kardemummaa. Mutta sitä on tullut kyllä syötyä jo pannukakuissa, joten ehkä kiintiöni on täynnä.

Kuuntelin taikinaa tehdessä = keittiötä sotkiessa Pmmp:n lastenlaulu-levyä. Hommasin sen, kun halvalla sai xD Sulo Vilén, olen oppinut sinulta paljon. Hankinta ei sikäli kuitenkaan ollut herätepohjainen, että aiemminkin olen sitä tihrustanut kaupassa. Lauluista moni on juuri niitä, joita pentuna itse kuuntelin. Hylätty nukke, Lörpötys ja Puuhevonen esimerkiksi. Ehdin puoliväliin levyä, kuuntelen loput sitten kun jatkan taikinaterapiaani tunnin päästä. Tähän mennessä eniten tykkään tästä kappaleesta:

Etkö ymmärrä, mitä sulle lausuin?
Kerran vielä mä kuiskata sen voin:
että sullekin uudet leikkini näytän.
Siihen vielä mä lisäisin, että sinusta välitän.


pulkkamäki  1

Huomenna on laskiainen. Tosin tiistainakin on. Miksei maanantaina ole? En ole koskaan oikein vaivautunut ottamaan selvää asiasta. Ehkä teen sen tänään.

Joka tapauksessa haluaisin pulkkamäkeen. Tai siis tolla liukurilla laskemaan, vaikka viimeisin kokemus oli sangen kivulias. Parhaassa tapauksessa olisi voinut selkä murtua <3 Mutta: ulkona on satanut vettä tänään, joten mahdollisuus lumiseen mäkeen on käytännössä nolla. Laskiaistaminen jää osaltani siis pullaan ja hernesoppaan. Pullat pitää vielä leipoa - ajattelin kokeilla "uutta" reseptiä. Piti tehdä se jo viime talvena, mutta enpäs viitsinyt. Anna-Leena Härkösen keittokirjassa on nimittäin Vähän helvetin hyvä pulla. Täälläkin sen mainitsin joskus.

Pari talvea sitten syötiin kaverin luona hernaria, johon se laittoi nakinpalasia sekaan. Sen ajattelin toteuttaa itsekin. Vasta huomenna kuitenkin. Tän päivän ruoka on muusi ja lihapullat. Perunoita on, mutta maitoa pakko käydä hakemassa. Ja toisaalta voisi ne lihapullatkin tehdä itse... Joo. Purkkisoosin voi syödä sitten joskus.

Kävelylle kuitenkin suuntaus ensin.




putosin  4

Niin, koneeni ei löydä meidän kämpän langatonta verkkoyhteyttä. Ihan kiva. "Onneksi" tuossa listalla näkyy muitakin verkkoja, jopa pari suojaamatonta. Soluilen nyt sitten jonkun muun yhteydellä siihen asti, kun oma löytyy. Tai suvaitsee ilmestyä tai jotain. Emmää ymmärrä niistä oikein.

Missikisamainos pyörii telkkarissa taustalla. En aio katsoa lähetystä, koska mua ällöttää se salkkarityyppi, joka on toinen juontajista. Se on vaan niin kökkö.

Tänään on makaronipäivä.



Seuraava