Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

päivän saldo  1

Yksi suklaasydän. Sekin oppilaalta - tosin olin kovin otettu saadessani sen :)

Postissa tuli palkkakuitti taannoisesta sijaisuudesta ala-asteella, sekä eräs seinälaatta-taulu. Semmoinen kämmenenkokoinen kuva, Pentikin valmistama. Entuudestaan mulla oli jo yksi, nyt löytyi sattumalta samaa "sarjaa".

Treenattiin mun töiden jälkeen kollegan kanssa 7. päivän konserttiin. Yläasteikäiset pennut tuli töllistelemään ikkunan taa - pistin verhot kiinni. Tämän jälkeen alkoi ikkunan hakkaaminen ja oven renkuttaminen. Kävin kerran kurkkaamassa pihalla ja ipanat juoksi nurkan taa piiloon. Tietty tulivat takaisin häiriköimään, kun jatkoimme soittoa. Meni aika paljon aikaa hukkaan, kun ei pystytty kunnolla keskittymään. Onneksi siitä pääsi yli ja saatiin ihan hyvin homma kokooon. Paloi vaan käämit kunnolla niihin lapsukaisiin.

Kisu nukkuu taas mun sängyllä. Rauhottui sentään.


Aurinkoa  3

Ystävänpäivätoivotukseni.

Heräsin kymmentä vaille kymmenen siihen, että ikkunasta porottaa suoraan naamaan. Hieman oli lämmin. Kisu sen sijaan makaa nyt kirjoituspöydällä ja nauttii olostaan. Paijasin ja rapsuttelin ekstrapaljon, kun tänään tuun vasta kymmenen jälkeen kotiin.

Postissa pitäisi olla tulossa yksi hame, pari kirjaa ja pieni taulu. Vähän jänskättää, tuleeko tänään mitään... Vaikka sen näkee vasta illalla, päiväposti ei kuitenkaan tule ennen mun lähtöä.

Nyt pakkaamaan reppu ja ihmistäytymään ihan pikkuisen. Sitten onkin jo taas kiire, kuten arvasin pari blogia sitten.

PusPus.



I just wonder...  10

Postcrossingin idea on se, että ihmisiä eri puolilta maapalloa on rekisteröitynyt sinne sivustolle. Saan osoitteen joltain satunnaiselta henkilöltä ja lähetän hänelle kortin. Oma osoitteeni annetaan sitten jollekin ei-suomalaiselle käyttäjälle jne. Tähän mennessä olen lähettänyt 62 korttia ja saanut 58.

Omassa profiilissa voi kertoa itsestään, jos haluaa. Voi myös määritellä, millaisia kortteja mahdollisesti haluaa. Monet kuitenkin laittavat näiden määreiden perään, että kaikenlaiset kortit tervetulleita. Paitsi mainoskortit.

Nooooh. Pari kuukautta sitten sain osoitteen käyttäjälle, jonka profiiliteksti on seuraava:

***
I love postcards and stamp-collecting!! Its also a great way to be friends with people from all over the world :D

I like postcards of:
- scenic views of your country
- landmarks
- historical buildings
- something about the culture of your country
- maps of your country
- festivals of your country
- native animals, fruits, etc. of your country
- photos of your local area

NO advertisement postcards.

Please DO NOT put postcard in envelope. Stamp it and post it. I also collect used stamps :)
***

Lähetin hänelle kortin, jossa oli (mun mielestä) suloinen porovasa. Kirjoitin valinneeni kuvan, koska asuin Lapissa vuoden ja porot ovat hyvinkin native in northern Finland jne.

Kortti oli vihdoinkin mennyt perille ja sain seuraavan kommentin:

***
thanks for the postcard but i collect themed postcards of cities/buildings, cultural matters ... i dont usually collect animal postcards and i know what a reindeer looks like already :) but thanks anyway.
***

Niin. Jos ei halua eläinkortteja, mitäs sitten mainitsee ne profiilissaan? Ihmisillä on aika erilaiset käsitykset asioista. Mutta sen jo tiesinkin. Ja yksi pahvinpalanen nyt ei varmaan kaada maailmaa xD Joku näköjään kuitenkin ottaa tuon asiankin niin vakavasti, että jaksaa kitistä.

Blaablaa.


Pikku miehiä - edited  2

Tuon nimistä kirjaa luen. Fiksuako? En ny tiiä. Mutta viihdyttävää :)

Pitäisi 2 viikon päästä palauttaa 10-sivuinen lyriikkatehtävä. Neljästä runokokoelmasta valittava yksi, jota sitten käsittelee. 2-4 runoa ruodittava tarkemmin, mittoineen päivineen. Kysymys kuuluu: kiinnostaako mua tehdä tämä työ? Vastaus: itseasiassa kyllä, mutta on eri juttu, miten ajoissa alan sitä tehdä. Ja miten hyvin siihen jaksaa keskittyä. Ensi viikko on kyllä lomaa, muttamuttamutta... Veikkaan tekeväni kaikkea muuta xD

Pistin eilen huudon yksistä talvikengistä, mutta joku onneksi tänään ylitti sen. Mietin koko päivän, ettei mulla ole tarvetta semmoisille.

***

Eräs työpaikka pitäisi aueta haettavaksi nyt helmikuussa. Näin kerrottiin vuodenvaihteessa. Ei ole vielä ainakaan ollut missään infoa. Vähän ahdistaa, kun haluaisin sen homman Oikein Mielelläni. Ja muitakaan oman alan paikkoja ei ole tiedossa vielä. Tietysti kevättä on moooonta kuukautta jäljellä ja paikkoja voi putkahtaa. Mä vaan haluaisin tietää jo.


mustikkarahka  1

Tein sitä eilen. Rahkaa, kermaa (auts) ja mustikkahilloa, jonka veljen kummitäti on tehnyt. NAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Monorail cat on asemissaan taas ja nuokkuu.

Mä tahdon kanssa jäädä nukkumaan. Kävi ihan samoin kun viikko sitten. Töistä kotiin syömään - hirveä väsymys. Pakko kuitenkin mennä. Ja soittaminen nyt kuitenkin tuolla porukalla on kivaa, joten ulinat sikseen.




aamut  1

Mä inhoan aamullisia pakkoherätyksiä. Tympii nousta, kun kisu jää makoilemaan sohvalle. Sitäpaitsi mulla on vaateongelma.

Yhdeksitoista treenaamaan, kahdeltatoista soitetaan yhdelle opettajalle, sen jälkeen on tunti ja vartti aikaa töiden alkuun. Työt loppuu kylläkin jo viideltä, eli ei kovin rasittava päivä xD Mutta kun se sinne meneminen on ärsyttäväääääääääääääääääääääääääääää.

Haluan nukkua. Murr.