Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.


-e- niinkuin edited  13

Vastaa oman nimesi alkukirjaimella. *Toim.huom. Tämä on kopioitu Tuonikselta*

Olen: Eeva

Haluan: Enemmän

Minulla on: Eilistä makaronia

Vihaan: Elottomuutta

Pelkään: Eristäytymistä

Kuuntelen: Erilaisia ääniä

Pohdin: Estoja ja estottomuutta

Rakastan: Ensimmäistä kosketusta

Minuun koskee: Edelleen kitalaen vasempaan puoleen

Minä en ole: Edustavimmasta päästä juuri nyt

Laulan: Ehkä, jos oikein intoudun

Itken: Enemmän kuin pari vuotta sitten

En ole aina: Ensimmäisenä jonossa

Eläin: EssimessiK <3

***

Tää OLI vaikeaa. Täydentyy myöhemmin :D


sattumia  1

Kiireellä kun lähtee liikenteeseen, voi olla varma, ettei matka suju täysin kivuttomasti. Oli pakko päivällä mennä pysäkille automaatin kautta, koskapa en ole bussikortin toimivuudelle tehnyt edelleenkään mitään.

Automaatilla oli nainen tuulipuvussa, hänen takanaan jonotti nuorehko nainen vaunujen kanssa (jo hieman tuskastuneen oloisena). Tuulipuku sääti kortin kanssa, kunnes kääntyi meihin ja kysyi, monestiko kone antaa yrittää jos ei muista tunnuslukua oikein. Vaununainen arveli, että kolmas väärä yritys syö kortin tms. Tuulipuku yritti vielä ja ilmeisesti onnistui. Jäi sitten siihen tomaatille tarkastelemaan kuittia - mikä on muuten sangen ärsyttävää. Kuittia voi tarkastella muuallakin eikä tukkia muiden pääsyä tomaatille. Tuulipuku selitti siinä myös, että kun on tämä uusi kortti eikä vielä oikein muista uutta tunnuslukua. NiinpäNiin. Vaununainen meni vuorollaan koneelle ja hetken päästä sanoi, ettei kone toimi. Että ei hyväksy tunnuslukuja ollenkaan tms. Minä sen sijaan päätin sitkeänä yrittää - kone ei suostunut ottamaan korttiani ollenkaan. Kerran aiemmin saman kokeneena pidin peukalolla korttia puoliväkisin sisällä ja kas, homma toimi.

Suuntasin ärrälle saadakseni 2kymppisen rikki (bussikuskit katsoo vinoon jo 5 euron seteliäkin). Jonoa oli ovelle asti :D Tiskin takana oli tietenkin vain yksi myyjä. Tässä vaiheessa arvasin, että toiveet ekaan bussiin ehtimisestä olivatten turhia ja tyydyin pönöttämään jonon jatkeena. Hetken päästä ilmaantui toinenkin myyjä ja pääsin kohtalaisen nopeasti pihalle.

Juutuin toki punaisiin valoihinkin - tällä kertaa en saanut sakkohuutoja, koska odotin kiltisti vihreitä. Ja tällä kertaa niitä autojakin siitä meni, niin en edes harkinnut rikollista toimintaa.

Paluumatkalla kun ehdittiin kurvin seudulle, näin eurodisko-valot ja arvailin itsekseni ruuhkan suuruutta. Semi-sellainen oli. Keltaiset vilkkuivat Mäkelänkadun risteyksestä Pitkällesillalle asti. Kellotornin kohdalla näin pari poliisiautoa ja lauman pyöräilijöitä keskellä tietä. Joku mainitsi, että oli pyörällä-töihin-päivä. Niin kai sitten... Jäin Hniemen torilla pois ja postissa yms. käytyäni pyöräilijät tekivät paluuta keskustaan päin. Otin kuviakin :D Jotain ne siinä mennessään huutelivat.

***

Postitusta odottaa kolme kirjettä ja kaksi korttia. Olen taas ollut Niin Tehokas, että heikompaa hirvittää. Tai jotain.

***

Lisättäköön, että en ollut missään vaiheessa ärtynyt jonottamisista tai muista seikoista. Omituisen hyväntuulinen päivä, vaikka ei syytä semmoiseen olekaan. Hauskaa :)


sakko!  2

Tänään ylitin Hakaniemessä erään suojatien punaisen valon palaessa jalankulkijoille. Vastakkaiselle puolelle päästyäni punatakkinen mummeli tuijotti mua tiukasti ja sanoi: "Sakko! Se on punainen." Mulkaisin takaisin ja jatkoin eteenpäin. Hetken ehdin harkita jotain ilkeää kommenttia. Mitä sen kannatti siinä ulista, kun olin jo ehtinyt yli xD Päädyin pitämään suuni kiinni.

Olipahan taas peli. Ei yllättävä tulos. At all. Unet kutsuvat, joten petiin.


tehokkuutta  2

Huomenna pitäisi olla tuki tilillä. Pääsee maksamaan ennakkoveroerän nro kaksi ja puhelinlaskun. Tänään suoriuduin jäsenmaksusta ja yhden nuotin kustannuksista. Veroilmoituskin menee postiin kohta. Laitoin kaverille rahat mun tuuraamisesta ja rekisteröin pari korttia.

To-do-list:
- lähetä tutkintoaikataulut
- kopioi säestykset kahteen biisiin ja lähetä
- pyydä L:lta osoite ja lähetä yhdet toiset nuotit
- osta postimerkkejä ja kissanruokaa





kelvoton  10

Asia oli kuten epäilinkin. Soitin tänään koulutuksen ruokatauolla kaverille, joka haki samaa paikkaa Kirkkonummella kuin minä. Kysyin, onko kuullut siitä mitään ja olihan tuo. Meidän koulutusporukassa oli myös yksi, joka oli pyydetty haastatteluun. Mua ei. Tämä koulutustuttu menee vissiin ensi tiistaina ja mielenkiintoista on se, että meissä ei ole muuta eroa kuin asuinpaikkakunta. Mulla se on Helsinki, hänellä Knummi. Koulutus on presiis sama.

Miksen mä kelvannut sinne?

***

Joopajoo. Kai sitä mielummin suree epäkelpoisuuttaan nyt, kun esimerkiksi haastattelussa olleena. Ei vaan lohduta ihan hirveästi.

Tuli viestiä päivällä, että olenko kaupungissa tänään. Laitoin että joo, mut en kovin pirteenä. Sitten miekkonen laittaa, että no hän on täällä ja seiskaan asti kiinni, mut sen jälkeen ei tietoa sit menoista. Niin? Pyytäisi kunnolla, jos haluaa nähdä. Mulla ei kylläkään ole nyt rahaa mennä mihinkään (tilillä alle 10 euuuuurua) ja kerrassaan paska olo. Mielelläni sen tyypin tapaisin, mutta en tässä kunnossa. Sitten se tietysti ajattelee, että aina mulla on jotain tekosyitä.

Plussapisteenä kauppaan eli tähän päivään kuuluu vielä fyysinen outous tai ehkä ongelma. Vasen puoli kitalaesta on turvonnut ja kuumottelee. Ei hajuakaan mistä voisi johtua. On ollut aamusta asti, mutta en mä eilen syönyt mitään erikoista. Kaipa tää menee ohi.