Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.
Seuraava

kuuuuuumaaaaaaaaa  1

Asuinhuoneistossani siis. Kuuma. On. Kovasti. Ei se mitään. Lähden kuudeksi tunniksi muualle, kunhan otan yskänlääkkeen ensin. Veikkaan, että pahin kröhä tulee treeneissä vasta, kun nyt on näin seesteinen hetki. Ihanata. Varsinkin kun välineetkin on paskana. Tulee hyvä viikonloppu <3

Elukka käyttäytyi kyllä sangen nätisti taas, kun antoi nukkua. Sillekin syrämmmiä. Monella ämmällä.

Unohdin myös melkein kopioida materiaalia. Great. Tuloo kiirus. Se taasen ei ole mitään uutta tässä elämässä.





aattoa, helaa  2

Eilen oli vappuaatto. Tänään on vappupäivä ja helatorstai ja varmaan kaikenlaista muutakin.

Eilen oli toisen kaverin diplomikonsertti, jossa kääntelin niitä sivuja. Oma keskinkertaisuus soittajana tuli taas pintaan mukavasti. Toisaalta sitten taas nautin hyvästä musiikista. Ristiriitaista.

Vuokrattiin 5 leffaa, joista kaksi ja puoli katsottiin yökahteen mennessä. Tänään loput. Viides Potter, Sooloilua, Ratatouille, Jane Austenin jäljillä, Queen. Tehtiin valkosipulikermaperunoita, höyrytettyjä kasviksia ja wieninleikkeet. Aika nomnomnom-setti. Lisänä sangriaa, nachoja ja karkkia :P

Aamukahdeksalta ylös, piknik-eväiden viimeistely. Aattona tehty feta-pinaattipiirakka oli pohjasta älyttömän kostea, kun ei valutettu sulatetusta pinaatista nestettä yhtään. Tämä muistettakoon ensi kerralla. Lisää-vain-vesi-tuote onnistui ihan TÖRKEÄN hyvin. Eli brownie-seos muffinssien muodossa. Pistettiin puoli desiä enemmän vettä kuin ohjeessa ja puoli pussia marianne-rouhetta. NAM. Siihen seokseen voisi sotkea melkein mitä vaan. Persikkaa, banaania, aprikoosia, mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa. Paljon testattavaa tiedossa :D Eväisiin kuului myös juusto- ja valkosipulipatonkia, kahta tuorejuustoa (jotka unohdettiin jääkaappiin), kuohuvaa (makeaa, mutta nomnomnom!!!), viinirypäleitä, porkkanaa-kurkkua-paprikaa tikkuina, dippiä (creamy pepper, my favorite).

Meillä oli myös kaksi saippuakuplaputelia, jotain ällötuoksuvia. Omena ja ananas-banaani. Ihanata, imelää. Lähdettiin yhteisöpiknikiltä puolilta päivin ja käveltiin rannan kautta kohti espaa. Istuttiin kivimuurilla ja puhallettiin kuplia. Ja heiluteltiin kuplia (kätevää, varsinkin jos on yskä eikä jaksa puhkua). En sitten tiedä, oliko ohikulkijat yhtä ihastuneita kupliin kuin me.

Päivä meni oikeastaan löhöillessä sohvalla ja leffoja tuijotellessa. Toinenkin kaveri tuli ja juteltiin pitsipuikoista (tai mitkä ne nyt onkaan), käsitöiden tekemisestä ylipäätään. Kuohupullo nro kaksi tyhjennettiin ja syötiin loppuja piknik-eväitä. Letkeää. Päänsärky ei ollut letkeä, mutta meni ohi kun kavereiden lähdettyä otin ibumaxin ja nukuin tunnin.

Olisi ehkä paljonkin sanottavaa, mutta ei huvita sanoa mitään.


Seuraava