Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.


ah aamua  4

Ei ole vieläkään kuulunut Kirkkonummen paikasta mitään. Tuskin kuuluukaan, kun nyt on 2 viikkoa kuulunut hakuajan loppumisesta. Nice.

Kymmeneltä alkaa neljän tunnin koulutus, johon en ole valmistautunut. Tein kyllä yhdet tehtävät, mutta ei se paljon auta. Iiiiiiihan sama. Ketä varten sitä taas itseään kouluttaa, kun ei pääse hyödyntämään asiaa. Valivali.

Sen sijaan koulutuksen jälkeen näen yhden kaverin keskustassa. Äitienpäiväksi jotain pitäisi keksiä.

Ja sunnuntaina mä soitan radiossa livenä.





hauk-otus  2

Konsertti meni hyvin. Meillä oli jopa yleisöä!!! Se jos mikä ansaitsee huutomerkkejä. Yksi kolmeviivainen fis kiukutteli ja ei tullut ulos pillistä. Muut tuli, joten mission accomplished tai jotain. En jaksa tarkistaa miten se kirjoitetaan.

Syömingit oli Benjam's bistrossa. Kiva pieni ravintola Manalan lähellä. Meille oli varattu tilaa 20 ihmiselle. Ne tarjoilijat ja muut oli vissiin vähän hermona siitä, kun ei ehditty varauksen alkamiskellonlyömällä paikalle. No valitettavasti ei voitu ehtiä, kun keikka loppui juurikin silloin. Saatiin tilata ruokaa vasta kun pöytä oli täynnä (8 henkeä). Ruoat saapuivat kohtuullisessa ajassa. Eka siideri jonka sain, ei kylläkään ollut kuivaa omenaa. Toka oli. Kaksi meidän pöydästä tilasi saman ruoan, tagliatelle jotakin. Heille tuotiin jostain syystä ensin tyrkylle samaa kuin kolmannelle henkilölle, cannelloni. Sitten alkoi selvittäminen, että ei, meille oli ruoka nro 47 - ei 37. Nooooooh. Aika pian toinen näistä sai lautasen - sen sijaan toinen ei. Tovin odoteltuaan kysyi asiasta ja vastaus oli "yksi minuutti". Minuutteja meni useampi, kunnes oikea annos Lopulta saapui.

Ruoat olivat hirmuisen hyviä ja kohtuu hintaisiakin. Jälkkäriin en ehtinyt, kun seuralaiset tahtoivat jo vaihtaa paikkaa. Täytyy joku kerta mennä testaamaan sekin puoli antimistaan. Mutta siis henkilökunnan palveluinnokkuudesta annan miinuksen. Tai asenteesta ainakin. Tai jostain. Mikä niiden pipoa oikein kiristi?

Mentiin jatkamaan istumista Urkkiin. Siellä oli kansaa reilusti. Tänäänhän olivat nuo Berliinin filharmooooonikot konsertoimassa Heltsinkissä. Bongattiin kontrapunktimies ja not-born-to-rock-basisti, joka on kuulemma ollut meidänkin orkesterissa patarumpaloimassa joskus. Useamminkin kuin kerran.

Nyt olen kotona ja väsyttää. Huomisen eli tän päivän nuottien haku, työt, kotikäynti ja treenit ei kiinnosta niin pätkääkään. Rrrrrräyh. Yökyläläinen joutuu ehkä tänne kaaoksen keskelle xD Imureeraan jos kerkiän - pahoittelut etukäteen. Kissa varmaan innostuu, kun tulee vieras :)

Naama- ja hammaspyykki ja petiin.



kesää  3

Olisi kivaaaaa tehdä paljon suunnitelmia, jos ei tarvitsisi miettiä mihin on rahaa. Totuus on, ettei sitä riitä mihinkään. Joka kuun puolivälissä pitäisi lyhentää lainaa, mikä tuntuu aika ylitsepääsemättömältä just nyt. Myönnän kyllä, etten ole ollut kaikkein aktiivisin kesätöiden hakija. Haut on keskittyneet tulevaan syksyyn lähinnä. Stockalle en hakenut, kun en ihan välttämättä sinne halua. Se sitoisi sitten Koko kesäksi, jolloin suunnitelmille ei jäisi taas aikaa.

Näistä on kuitenkin ollut puhetta:
- Tallinnan visiitti
- mökkireissu kaverin tiluksille
- edelliseen liittyen: svengi-ilta ja lavatanssit
- Suzukileirin seuraaminen
- Tre-päivä (+ Särkänniemi)

Toukokuulle suunniteltiin paljonkin, ehkä osa kesällä, elokuussa...
- Eläintieteellinen museo
- Kiasma
- P.s. I love you (huom!!! Tää nähtiin jo <3)
- Suomenlinna-piknik
- Lintsi
- Sealife (kind of edelliseen sisältyen)
- Heureka
- Espoon modernin taiteen museo
- Martta-kokous
- UH-kokous
- Ruskea-bileet!!!
- Korkeasaari
- Kansallismuseo

Se vaan, että noihin kaikkiin menee rahaa. Enemmän tai vähemmän. Museoista voi tietysti kytätä, milloin pääsee maksutta. Ainakin Kiasmaan ja pariin muuhun.

Ahistaa.

K-nummen ja Kouvolan paikoista ei ole kuulunut mitään. Tai Kouvolasta tuli kaikille hakijoille tiedote, että haastatteluaikataulu siirtyi viikolla sairastapauksen vuoksi. Että kutsut tulee valituille. Tai jotain. Eipä ole vielä ainakaan tullut. Kraaah.

Raharaharaharaharaharaharaharaha.