Tarmokas päivä

  • Rujokki

Tänään on menty minuuttiaikataululla, vasta puoli ysiltä hellitti. Huomenna toinen samanlainen päivä. Mukavia menoja onneksi, joten kyllä tämän kestää. Tänään käynnistettiin joululehden teko. Osallistujia ei ollut monia, vaan tuttuun tapaan taustalla toimijoita on useita ja aina lehti on saatu täytenä painoon.

Ladontapäiväkin on tiedossa, joten huomenna esimieheltä kaino pyyntö josko saan mennä mukaan. Viimeksi jäin vähän vajaaksi sillä oli pakko lähteä ennen aikojaan. Yksi jutunaihe jo on... myös myymäni ilmoitus pitää suunnitella. Kyllä näiden parissa aika mukavasti vierähtää.

Sunnuntaina en ehtinyt vääntää palstalla kuin pari tuntia, sitten sade äityi niin kovaksi että oli pakko lähteä; välillä oli saappaan anturoissa viisi senttiä savea ja painoivat kuin betonirenkaat. Nurin käännettyjen ämpäreiden alle oli hiiriemo tehnyt pesän, ja siellä vikisi kylmäänsä poikaspesue. Poloiset, jätin ne sinne olemaan.

Hiiripesue
Hiiripesue

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus