Pimeä lauantai

  • Rujokki

Lauantai on ollut järkyn pimeä aamusta lähtien. Siivoamiseenkin on tarvinnut valoja, kun muuten olisi ollut kuin ikkunattomassa majassa. Sain imuroitua kaikki kaksi krs, sekä pestyä kaksi koneellista... tavoite oli saada khh:n keskilattia tyhjäksi, mutta Isäntä kielsi sanoen etteivät ehtisi vuorokauden aikana kuivua. Niinpä lattialle jäi vielä about kolmen koneellisen verran pestävää. Näin siis vieraissa.

Isäntä itse on vihdoin viimein Ikäneitoni parissa, pääsi sinne peräti viideltä ip. Kävi toki ensin kaupat yms. mutta muutoin ei oma työdraivini tuntunut tarttuvan häneen - oli tosi aikava tänään :) No, kukin tavallaan, eikä sovi mennä mitään sanomaan, vallankaan kun on vieraana talossa. Isoin duunihimo jo ehti hiipua, joten loppuilta saattaa mennä neulomisen parissa?

Torstaina oli työpäivän päätteeksi meidän osastomme palaveri henkilöstötutkimuksen tiimoilta - jouduin siis jäämään yli oman aikani, kello puoli viiteen asti. Ja eilen oli pikkujoulu, ensin omissa tiloissa klo 16 (minä pääsin vasta 16:20 kun räpsähti sellainen case ettei paremmasta väliä...) ja sitten siirryttiin eräänlaiseen ruokaravintolaan. Koko illan aikana ei tohtinut nauttia alkoa, sillä oli ajateltava paluuta tänne, naapurikuntaan. Kahdella bussilla ja sitten autolla... Viima ja tuiskutus oli hirmuinen, ja olinpa umpijäässä vihdoin tänne päästyäni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus