Irtiotto arjesta

  • Rujokki

Käytiin serkunexvaimon kanssa etelänaapurissa. Matka järjestyi yllättäen ja tosi nopeasti - sunnuntaina vasta pähkäilin asiaa, ja eilen sitten lähdimme. Edellinen reissu ystäväni kanssa, vaikka olikin kiva ja antoisa kahden aikuisen reissu, oli ihan erilainen kuin meidän tyttöjen reissut. Miesten voi olla vaikea tätä eroa ymmärtää - ehkä joidenkin naistenkin? Ystäväni tuumasi tämän "varastojen täydennykseksi", ja osinhan se sitäkin oli.

Mut me tytöt myös keskustelemme (siis ei juoruilua...) paljon, sekä katselemme silmä tarkkana monenlaista tarjontaa. Vaikka ystävänikin kanssa puhumme paljon ja erilaisista asioista, ovat ne toistaiseksi vielä puolen vuoden ystävyyden rajoissa kulkevia. Tämänkertainen matkatoverini sen sijaan on jo yli 20 vuotinen juttukaveri, ja aiheet sen mukaiset.

Risteilyväen keski-ikä näytti olevan 60 paremmalla puolella, joten tanssiminen jäi vain päältä katseluksi. Tänään kuljeskelimme ja olimme jalkojen päällä koko päivän, joten liikuntaa saimme kuitenkin - sekä raitista Tallinnanilmaa, joka näytti jälleen aurinkoisen puolensa. Todella hienosti sujuivat myös laivaan menot sekä poistumiset, hieno kehitysmuutos takavuosikymmenistä passi- ja tullijonoineen...

Kuohuvaa Tallinnassa
Kuohuvaa Tallinnassa

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus