Jopas aikaa on vierähtänyt

  • Rujokki

Yli kaksi viikkoa ilman merkintöjä saattaa olla lähellä ennätystäni. Miten lie aika mennyt muissa puuhissa? Osasyy on Ikäneitoni korjausprojekti jona aikana asustelin samassa huushollissa eli naapurikunnassa... Jotenkin ei ehtinyt päivitellä asioitaan, saati tehtyä omia, oikeita juttuja. Jouluvalmistelut jäivät viimeiseen viikkoon, jolloin viimein pääsin ajelemaan autolla ja siten saamaan ns. omaa aikaa kotona. Illat venähtivät puolille öin, vaikka nukkumisrytmini vuoksi olisi pitänyt uinahtaa jo kymmeneltä... Aatonaatto olikin loppukirin paikka: viimeiset paketoinnit, kämpän siivous ja hiukan ruoanlaiton aloittelua maanantaista poikieni syömääntuloa varten. Vielä vkl-kassin pakkaus, jossa olikin tekemistä kun mukaan oli otettava kolmen paikan joululahjat :)

Sen jälkeen vauhdilla ex-kotiini lahjuksia viemään ja sieltä vanhemman systin luo jossa oli perinteinen gllögi-iltamme. Sieltä suuntasin ystäväni luo, joka ilokseni oli kutsunut viettämään joulua kanssaan. Aattoa vietettiin suomalaiseen perinnetyyliin siivoamalla ja ruokia laittelemalla. Saunan jälkeen mahtavan runsas joulupäivällinen, jonka jälkeen ähkiminen kuului varmaan kolmanteen kuntaan... Sunnuntaina oltiinkin täysin veto pois, eikä mitään näkyvää kirjattavaksi. Yöllähän alkoi sitten puhallella myrskyä... sähköt katkesivat aamuviiden paikkeilla.

Tapaninpäivä alkoi kahvipaikan ja moottorisahan polttoaineen etsinnällä. Tiukkaa teki molempien kanssa, sillä useilla oli samat suunnitelmat, ja suurin osa huoltamoista oli sähkökatkoksen vuoksi kiinni. Loppupäivä käytettiin valojen virittelemiseen yms. korvikejuttuihin. Sähköt olivat poikki omassa kylässänikin, ja sen vuoksi siirsimme päivällisajankohtaa poikieni kanssa. Ehkä ensi viikolla kun on talvilomani?

Tänään lähdettiin siis kahdella autolla samaan suuntaan eli töihin... mutta vasta ysin jälkeen, sillä aamu venähti kummasti... :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus