Tänään touhuttua

  • Rujokki

... tai oikeastaan vasta puolenpäivän jälkeen touhuttua.... Eilisiltana pidettiin omat pikkujoulupippalot: saunottiin, syötiin hyvin, otettiin eka punkkua ja sitten vielä puoli vuotta vanhaa kuoharia. Kun ei päästy lavalle, tanssahdeltiin täällä kylpytakit päällä - välillä nyörit toisiinsa sidottuina :) Ilta kului varsin rattoisasti päivän aikana syntyneistä, hieman epämukavista, tunnelmista huolimatta.

Niinpä ylösnousu oli tuttuun tyyliin vasta 12 jälkeen. Eka aamupala tosin jo kymmeneltä. Varsinaisella aamiaisella istuttiinkin parisen tuntia, kaikenlaista jutellen ja vähän tunteita tuuletellen. Ehkä ilma hieman siinä puhdistui? Vieraana talossa kun olo on joskus vähän epävarma, eikä kaiken tekemisen sopivuudesta ole varmuutta.

Ystäväni sai laitettua jouluvalot ikkunoihin - ei mikään yksinkertainen juttu, sillä oli viriteltävä jatkojohtoa yms. ennen kuin kaikki pelitti. Vielä korjasi yhden sähköteknisen jutskan, josta satuin mainitsemaan... Olen alkanut harkita mitä ja varsinkin missä tilanteessa sanon, sillä: jos kysymyksessä on jonkin tekeminen, kaikki muu jää sillä siunaaman hetkellä kesken ja hän korjaa ao. epäkohdan. Meni siinä miten kauan hyvänsä. Niinpä on itseni oltava tarkkana, että saadaan esimerkiksi ateriat syötyä yhtä aikaa, eikä kuten usein tähän asti: oma lautaseni on jo tyhjä kun hän palaa syömään jäähtynyttä ruokaansa :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus