Uuden vuoden eka maanantai - lomaa

  • Rujokki

Talviloma pukkasi heti näin alkuvuoteen. Ajankohta oli varattava siinä vaiheessa, kun ei ollut juuri tietoa talven aktiviteeteista. Niinpä olen nyt itsekseni, lumesta ei tietoakaan, antibioottikuurin vuoksi ei arvaa lähteä etelän lämpöön (jos ei budjettikaan sitä sallisi) joten relataan vain. Kohta lähdössä kotimökkiä lämmittämään, ja jo on vähän ikäväkin sinne. Viikonloppu sujui ihan mallikkaasti ja rauhallisesti kahdestaan.

Talvilomaviikon jälkeen viikko osasaikkua, ja sitten alkaa normirytinä eli 8h työpäivät. Myös olisi ryhdyttävä kuntsalla itselleen asettamien tavoitteiden toteuttamiseen... kuntosali on jo maksettu, enää tarvitsee käydä paikan päällä hakemassa tarvittavat avaimet, ehkä ohjelma yms. Varsinaisen treenin aloitan vasta työajan palattua aamukasilta alkavaksi. Kuvittelisin voivani treenata entisellä systeemillä eli ennen töihin menoa?

Tulevasta vuodesta ei ole vielä mitään käsitystä. Lupauksia ei tullut tehtyä, eikä suunnitelmia liioin. Päivä kerrallaan on aivan hyvä tavoite, jolla saattaa saada enemmän aikaan kuin tarkkaan laaditulla ohjelmalla. Ohjelmointi stressaa, tai tarkennuksena: sen toteuttaminen.

Yksi työkaveri lopetti työt vuoden lopussa, sillä hän sai tutkintoaan vastaavan duunin... on valmistunut samasta ahjosta kuin minä, mutta on noin 30-35v itseäni nuorempi. Tuli vain ajatuksiin, että jos terveyttä riittää, viimeistään eläkkeelle jäädessäni haluaisin alkaa tehdä sitä mihin olen kouluttautunut, ja ehkä jopa opiskella lisää :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus