Kaikkea eikä mitään

  • Rujokki

Työnelipäiväinen kohta pulkassa. Työaika on 10-14:35, ja se on niin tiivistahtista, että hilkulla on ehtiikö ruokaillakaan. Kun taukoni on 15min, niin tiedän sinä aikana tulevan vähintään 10 spostia jotka on työstettävä ja välitettävä edelleen oikeisiin osoitteisiin. Lisäksi back-officessa on ollut julmasti duunia: sellaisia isohkoja paketteja, joita tehdessä on oikeastaan vain keskityttävä niihin tai tsydeemi sekoaa.

Itseäni koetan varjella sekoamasta. Se on kuitenkin vähän hankalaa, sillä selkä on alkanut oireilla enemmän kuin pari kk sitten. Eilen oli tunnin palaveri, jossa seisoin toisen puolituntisen. Juilii välillä niin tiukasti, että ähinä pääsee. Tiistainen tt-lääkärissä käynti veti vesiperän: uusi ihminen joka pisti miltei kaikki juttuni vaihtareiden piikkiin. Oli kuulemma lukenut kuntoutuskurssin loppulausuntoni, mutta taatusti oli jättänyt väliin pitkän työterveyshistoriani - siksi outoja lausahduksia häneltä kuulin. Kipulääkeresetin kirjoitti kyllä...

Olenkin alkanut etsiä Hyvää Lääkäriä ihan eri tavoin: kysymällä muilta ihmisiltä kuten työkavereilta, josko heillä on tietoa tai omakohtaista kokemusta alan asiallisesta harjoittajasta. Sähköinen pöytätaso on luvassa, ja sekin on hyvä juttu: pääsee ainakin vaihtamaan työasentoaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus