"Talvi"loman vika päivä

  • Rujokki

... ja heräsin tyhjässä talossa vaille 10... No, oli täällä koira ja kissakin, joista jälkimmäinen oli maannut mahani päällä pari tuntia (nukun rauhallisesti) :). Tosin eka loiva heräys oli seiskalta, jolloin kaverin piippari herätti hänet töihin. Minulla tänään vähän kotihommia, sitten yrittelen saumata jalkalistoja ja sen jälkeen onkin kotiin lähdön aika. La-su oli kivan virikkeellinen; la käveltiin kaksikilometrinen koiralenkki, ja eilen 3 km (minä sauvakävelin), ja lisäksi on pelattu pingistä kolminpelinä. Tarkoittaa että kissa oli verkolla...

Kotona ollessa päivät menivät neuloen ja muuten täysin laiskana; ulos ei viitsinyt mennä lainkaan, ja kävelemään ei edes tehnyt mieli kun ei siellä ole turvallisia väyliä. Huomenna takaisin työhön - tämä viikko on viimeinen osa-aikainen. Huomenna on lisäksi tt-lääkärissä käynti heti aamusta. Huolettaa saanko tämän uuden tohtorin ymmärtämään selkävaivaani, joka on viimeisen parin kuukauden aikana muuttanut muotoaan ja jonka alkuperää olen alkanut aavistella.

Seuraavaan lomajaksoon onkin jotain parikymmentä viikkoa... kesäkuussa on viimeinen kuntsajakso. Mutta kevättä kohti enivei, ja muutaman kuukauden kuluttua voi varmaan haistaa kevättä ;)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus