Täyttä päivää

  • Rujokki

... olen nyt tehnyt keskiviikosta alkaen. Työnkuvakin on 100% eli puhelimeen vastaaminen on mukana. Kun vaan muistaisi nousta liikkeelle silloin tällöin ennen kuin istuminen alkaa juilia selässä. Nukkunapeissa on menossa neljännesvaihe, eli enää on käytössä yhden napin neljäsosa. Vaihe alkoi tiistaina, jolloin työpäivästä väsyneenä otin ja sain päikkärit (!) ja seuraava aamu oli kasiinmeno. Kaikki yhdessä ehkä vaikuttivat huonoihin yöuniin... Keskiviikkona kaveri tuli saunomaan, ja uni oli taas katkonaista sekä huonolaatuista.

Siitä se on sitten kirinyt. Perjantain päikkärit eivät vaikuttaneetkaan ja sain nukuttua miltei 100% unta 23-8. Jokohan tabuton aika häämöttää tulevalla viikolla? Väsy on edelleen melkoinen, samoin vetämätön olo. Vetämättömyyteen saattaa vaikuttaa peruskunnon romahtaminen sekä siitä johtuneet ylimääräiset kilot :( Koetan ensi maanantaina saada kuntosalin kalenteriini.

Torstaina innostuin työntelemään lunta mökinnurkalta alas postilaatikoille asti, matkaa on n. 100m. Homma luisti eikä tuntunut normia enempää selässä, paitsi jälkeenpäin. Illalla mummo koputti oveen ja ärjyi kiukkuisena miksi olin kolannut isolle tielle asti; nyt ei traktori muka älyäisi tulla auraamaan (heidän talolleen on vielä toiset sata metriä). Talvi on varmaan ensimmäinen, jolloin vanhukset ovat tehneet kestosopparin auran kanssa, ja mummo hätääntyi... (Auraaja tuli kyllä pari tuntia myöhemmin.) Vielä oli perjantaina postilaatikkooni ilmaantunut hänen kirjoittamansa lisämoite.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus