Neljäs kuntopäivä

  • Rujokki

Aamukasilta taas liikkeelle: keppijumppaa. Ja sitä ennen oli käytävä aamupalalla, sillä seuraava treeni palloilla alkoi välittömästi keppien jälkeen. Pienen tauon jälkeen meidät kävelytestattiin sateisessa säässä. Tuloksia odotellaan... Läksin liikkeelle kolmantena, ja tulin neljäntenä: eka kävelijä tuli toiseksi, toka viimeiseksi, neljäs tuli ekaksi ja viides kolmanneksi :) Mielenkiintoinen järjestys...

Kuntosalilta lintsasin, sillä arvelen suoriutuvani siitä omallakin ajalla. Sen sijaan kävin parturissa, ja hiustenleikkuusta tuli värjäysprojekti. Nyt on kevyt ja uuusiutunut olo. Täällä näyttäisi ylipäätään vallitsevan aika chic-look. Sinänsä se ei haitannut, mutta auton rikkoutumisen vuoksi viimeperjantainen parturiaika oli peruttava, joten tämä tuli hyvään saumaan.

Hydrojet-hieronta oli uusi kokemus: vesipeti, jossa jonkinlaiset sisäpuoliset männät tai vesisuuttimet liikkuivat pitkittäissuuntaisesti ja hieroivat kropan niskasta nilkkoihin. Ei mitenkään epämiellyttävää. Siihen sopi mainiosti rentoutumisryhmä: salin lattialla jumppa-alustalla maaten rentoutuskasetin kuuntelua. Seuraavastakin ohjelmasta luistelin: luennon sijaan käytiin taas stadissa fillareilla, sillä tänään sain uusintaresetin astmalääkkeelleni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus