Kuudes päivä, lauantai

  • Rujokki

Heräys seiskalta, miltei umpiunta kahden valvotun yön jälkeen! Kasilta aamupalalle ja ysiltä aamujumpalle (kämppis jäi nukkumaan). Jumppa rauhallista mutta varsin tehokasta venyttelyä. Pienen tauon jälkeen rentoutuskasetti auditoriassa; rentoutuminen ei onnistunut taaskaan... Lounastus ja sitten ulkoilemaan tunniksi: päivä oli aurinkoinen, kuiva ja erittäin sopiva kävelylle. Kamera on jäänyt täysin unohduksiin, mutta eipä sitä näillä pyrähdyksillä olisi mahdollista käyttääkään.

Siitä alkoi viikonloppuvapaa. Muutama tunti kulutettiin ihan huoneessa leväten; kämppis nukkuen, minä neuloen. Telkkaria laiskasti katsellen ja päivälliselle valmistautuen. Viikon ruokalista on ollut hyvin kalapitoinen, mikä sopii itselleni. Kasvikuntakin on ollut mallikkaasti edustettuna niin tuore- kuin kypsennettyjen salaattien osalta. Ei ihme ettei paino laske tai vaatteet väljene...

Vapaasta huolimatta kipaistiin aerobiseen, kuntosalille ja sieltä tunnin ahkeroinnin jälkeen uimaan sekä saunaan. Oli oikein mahtava olo, kun selkäuinti toimii yhä ja jaksaa uida vaikka kuinka kauan! Nyt istutaan kylpytakeissa ja ihmetellään, josko lähdetään kuntsan pikkujouluihin... On maksullinen tapahtuma ja jaksamisen laita vähän niin ja näin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus