Viides kuntsapäivä

  • Rujokki

Perjantaina aamiaisen jälkeen kevyt aamujumppa kasilta: erilaisien urheilulajien kuivaharjoitteluliikkeitä. Kyytiä saivat kaikki venyvät yms. lihakset. Aamupäivällä oli myös fysioterapeutin ryhmis, jossa käsiteltiin rankaa ja sen ympäristössä olevia liikkuvia osia. Allasjumppa oli tehokasta minuuttitreeniä, ja sen jälkeen olikin jo lounasaika. Hyvin käytetty aamu, joka tuntui varsinkin sisäreisissä.

Ravitsemusterapeutin anti oli tuttua tavaraa eri ruoka-aineiden terveellisyydestä tai ei. Oma ruokailumallini on suurin piirtein kohdillaan, mitä nyt tämä sairasteleminen on lisännyt makean syöntiä. Minähän olen ollut "karppaaja" tietämättäni jo kymmenen vuotta... Iltapäivään kuului vielä yksi saliliikunta, jonka jälkeen ilta-aika olikin vapaata. Pikkujouluajan vuoksi ravintola eli meidän ruokailupaikkamme oli illalla kiinni, ja porukat näyttivät oleilevan aulassa - tarjoilu toki pelasi.

Me käytettiiin vaatteita pyykkikoneessa ja muutoin istuskeltiin käsitöinemme omassa huoneessa. Oma työni ei vaan ala wörkkiä, vaan jatkuvasti olen sen purkanut alkukekijöihinsä. Kohta lankaa ei enää ole järkevä käyttää vaan katkaistava kulunut osuus pois. Näinköhän ehtii jouluksi?

Kahden nukkumattoman yön jälkeen oli palattava isompaan nukkuannokseen. Ei kiva, mutta pakollinen kuvio.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus