Su, seitsemäs kuntoutumispäivä

  • Rujokki

Nukkumatti tuli ja vei illalla, ja palautti vasta kasilta tänään. Peilistä katsoen ei uskoisi noin pitkiksi yöuniksi - naama on kuin haamulla ja silmät kuopilla. Aamiaistamisen jälkeen päivä meni miltei laiskotellen - muutama neulosvarvi syntyi toki. Ip pistäydyimme sateisessa keskustassa, jossa oli "Joulun avajaiset". Poloiset järjestäjät... vettä tuli kuin aisaa, ja parikymmentä paikalle saapunutta värjötteli toriaukion reunamilla olevien liikkeiden katosten alla. Puolen tunnin jälkeen luovutettiin ja palattiin kuntsalle.

Umpijäisinä toiset päättivät lähteä saunomaan, mutta minä nykäisin jumppavermeet päälle ja läksin juoksumaton kautta salille, ja vasta sieltä altaaseen ja saunaan. Teki oikein hyvää! Tosin kuuntelin huolestuneena oikean lonkan kipua, joka tuntui varsinkin loitontajia treenatessa. Limapussin tulehdus? Nyt ei tarvitsisi ylimääräisiä vaivoja, tai osa täällä olosta menee hukkaan.

Päivällinen oli kooste parin päivän tarjonnasta. Hyvää oli ja paljon. Lopun iltaa olen istuksinut ja koettanyt päivittää kylämme kotisivuja - jostain syystä linkittäminen ei onnistu ja ihan alkaa hermostuttaa... Kämppis lähti toiseen huoneeseen katsomaan telkkaria, joten täällä on mukavan hiljaista. Kohta yöhön valmistautuminen ja aamulla alkaa arki ryhmänohjaajan palatessa työmaalleen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus