Loma?

  • Rujokki

Kaksi seuraavaa viikkoa vapaata työhelvetistä. Uskaltaako sinne palata? Ja, kun näin ajattelen, olisiko mahdollista että menettäisin paikkani - syystä tai toisesta? Vaikka työ on silkkaa orjantyötä, on se kuitenkin vakaa työpaikka joka saattaisi olla eläkevirka. Edelliset kaksi työnhakuvaihetta olivat niin raadollisia, ettei sitä prosessia enää hirviäisi aloittaa.

Nyt on ensin saatava yöunet tasapainoon. Neljän viikon yöunet on saamatta, ja se alkaa näkyä jo naamassakin: vanheneminen on alkanut. Kaipaan suunnattomasti yhtäjaksoisia, pitkiä uniani sekä päikkäreitä. Myös koetan saada ajan eräälle kuntoutusklinikalle josta on kuulunut paljon hyvää. Vielä käynnit nykyisellä fysikaalisellani sekä muutamien paperiasioiden hoidot vievät ekan viikon kokonaan.

Toiseksi viikoksi ei ole ohjelmaa - etelään ei ole mahdollista lennähtää - mut ehkä jotain ylimääräistä kivaa keksisi, tai maisemanvaihtoa. Ystäväni oli täällä la-su, ja melkein pyysi sinne viikolla. Ikävä kyllä hänellä on niin paljon kotiremppaa, etten kuvittelekaan meneväni sinne häiritsemään. Jos sitten ensi viikonloppuna. Ja onhan meidän vielä treenattava tanssia - täälläkin tanssittiin pienellä lattiapläntilläni, ja kivaa sekin oli.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus