Talviloma, heh

  • Rujokki

Onhan lunta, on toki, jopa sen verran että ehdin hakea kolan ja autolapion asemiinsa. Muutoin taisi tämä lomanen mennä hukkaan? Ei oikein tunnu lomalta, mikä melko varmaan johtuu viime vuoden runsaasta saikuttelustani; sitä on ikään kuin tottunut olemaan kotosalla. Aika ei käy pitkäksi ja tekemistä riittää enemmän kuin vuorokaudessa on tunteja...

Eilen ystäväni tuli töistä suoraan tänne, ja pääsi miltei suoraan saunan lauteille. Oli niin maan perusteellisen hyvät löylyt... Tarjoilu oli kotikutoista: suolaista piirakkaa ja räiskäleitä - kyytipoikana ensin olutta ja jälkkäriksi tuhtia likööriä. Siitäkö johtui, että saatiin aikaiseksi melko tiukka keskustelu, jonka aiheena oli älykkyys kontra tyhmyys. Väitteleminen on itselleni vieras laji, ja lopetinkin riittävän ajoissa :)

Hän joutui heräämään ja lähtemään jo seiskan jälkeen, ja ihme kyllä nukahdin heräten seuraavan kerran vasta puoli yksitoista! Näinköhän uniongelmat alkavat olla historiaa? Kylillä käväisin pienillä ruokaostoksilla, pudottamassa kuorman kierrätyslootaan sekä asioimassa apteekissa. Kotiin palattuani pohdiskelin edellisen illan toista puheenaihetta: möbleerauksen uusimista. Lyhyen pohdinnan jälkeen tartuin toimeen ja kas: kolmen tunnin aherruksen jälkeen pikkuruinen huoneeni on aivan uudessa kuosissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus