Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Niinpä niin  1

Minkähän takia näinä lämpiminä päivinä on järestään käyny niin, että kun pääsee töistä kotio ei aurinko enää paistakaan pilvettömältä taivaalta vaan enimmäkseen siellä pilvien takana? Auringollakin jotain mua vastaan? En kai mä nyt kuitenkaan niiiiiin paha ihminen oo et arskaki alkaa vittuilemaan? :)

Edelleen tässä ollaan vähän H. Moilasena.. ei oikeen osaa tarttua mihinkään... Ilo ei oo oikeen sellasta puhdasta iloo. Mut toisaalta ei jaksas valittaa ja puhua.. Oma mokahan se oli et rakastu ja ihastu ja niin edelleen... Ei sitä muut jaksa ikuisesti kuunnella... Mut vielä ei oikein miehet jaksas kiinnostaa... Kun ei tiedä et mitä mun pitäs oikeen olla jos mut jätetään vaikka siinä samalla sanotaan et oon mukava ja ihana ja mun kanssa on hyvä ja helppo ja mukava olla ja oli aina kivaa jne. Vähän sillai sekava olo.. Mitä ihmettä mun vielä ton kaiken lisäks pitäs olla... Noh, ehkä se joku päivä selviää.. Onneks parin viikon päästä taas kotopuoleen ja kummityttöö moikkaan.. se on sentään sellai elämän ilo ja valo et sen kanssa ei ehdi miettiin mitään tollasia tylsiä ja masentavia asioita... Hitto, musta saattaa tosiaan vielä sulkeutua vauvaakuumeinen vanhapiika :)


No voihan...  8

On tää ny kans yhtä helvettiä... Insinööri-miehissä on jotain vikaa ja pahasti... Taas yks insinööri kerto suunnilleen samoin sanoin kun aiemmatkin et joo mä olen mukava, mutta sillä ei ole mua kohtaan tunteita. Vittu, mitä noille insseille oikeen opetetaan koulussa? :) Kuuluuks niiden koulutukseen kurssi "näin jätät naisen tyylikkäästi"?

Mun pitäs kai märistä ja itkee ja olla kauheen kauheen surullinen? Mutta jotenkin tää vaan alkaa tuntua ihan naurettavalta... Viime syksynenkin inssin rääpäle toimi täsmälleen samalla tavalla. Kaks päivää "mietti asioita" ja tuli siihen tulokseen ettei tunne mua kohtaan mitään kaveruutta enempää.. Mutta siis tietysti mä kuitenkin kelpasin hyvinkin sängyn lämmittäjäks ennen tätä suurta tajunnan avautumista...

Noh, tästä tän kertasesta inssistä mä taisin kyllä tykätäkin ihan oikeesti. Mutta eihän multa kysytä :) Mulle vaan ilmotetaan ja mun sit pitää elää sen kanssa.. Siis sen kanssa, ettei mua kohtaan kukaan voi tuntee mitään.. Paitsi tietty sen sängynlämmitysosuuden :) Perkele... :)