Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2010.

VR...  1

Alan olla pikkuhiljaa sitä mieltä, että lopetan tuon VR:n tukemisen ja siirryn tukemaan linja-autoliikennettä. Oli nuo VR:n tötteröt kuinka ekologisia tahansa niin alkaa tuo niiden tyyli pikkuhiljaa tökkimään.

Lähes viikko sitten varasin etukäteen junalipun Jyväskylästä Helsinkiin klo 6:30 lähtevään junaan. Ja tuossa viikonlopun aikaan oli tosiaan jotai pendolino-ongelmia ja lauantai aamuna tuo kyseinen juna oli peruttu. Syynä vähäinen matkustajamäärä ja aiemmat ongelmat. Eli siinä kyseisessä junassa ei ollut mitään ongelmia. Mitä nyt liian vähän maksavia asiakkaita. Noh, tänä aamuna sitten suunnilleen 6:20 olin Jyväskylässä asemalla ja tadaa, juna peruttu. Ei muuta kun tiskille varaamaan seuraavaan, tunnin kuluttua lähtevään junaan uusi lippu. Ja ylläripylläri, ne kaikki satakunta muutakin junasta jäänyttä oli sitten jonottamassa sitä siirtolippua uuteen junaan. Eli kun minä sain palvelunumeron 164 niin sillä hetkellä oli menossa numero 116. Ja sitä venaamista oli sitten edessä täysin kokonaan se tunti. Eli noin viittä minuuttia ennen tämän seuraavan junan lähtöä sain oman lippuseni vaihdettua. Kun asemalla oli fiksusti ihan yksi täti lipunmyynnissä. Ihan pirun hienosti järjestetty. Ja tiedotus oli juuripa sitä vallan laadukasta. Surffasin nimittäin kännykällä vr:n sivuille ja yllättäen tieto junan peruutuksesta oli tullut sivuille 6:12. Ihmettelen vaan, että ilmoitus asiasta oli tiedossa vasta 6:12, kun junan oli määrä lähteä Pieksämäen asemalta jo 5:30.. On siinä sitten ollut Pieksämäkeläisilläkin ihmettelyä kun ovat kolme varttia junaa odotelleet ennen peruutus-tiedon tuloa :)

Että juu, nostakaa vaan junalippujen hintoja, kun tälläkään hetkellä matka Helsinki-Jyväskylä välillä maksaa tosiaan vain 52 euroa suuntaansa. Halpaa kuin saippua ja helvetillisen luotettavaa matkantekoa... Tuolla rahalla kun sinne ajelee henkilöautolla edestakaisin.. siis jos vaan bensan hinnan laskee. Ja pikkuhiljaa tässä kai täytyy siirtyä yksityisautoilijaksi kun VR ei enää hoida hommiaan... Tämän vielä olisi ymmärtänyt jos lunta olisi ollut se pari metriä ja pska keli. Mutta tänä aamuna kun oli kirkas auringonpaiste ja siihen aikaan aamusta jo viitisentoista astetta lämmintä. Hyvä VR!! Hienoa toimintaa!! Voiko mikään muu firma perua tekemisiään ihan vaan sen takia kun viikko sitten oli vähän ongelmia...



Elossa  1

Enkä saanu edes kuolemantuomiota... Kuulemma ihan vaan tavallinen, joskin hitusen ärhäkkä lenssu. Eli vaikka niistää aivot pihalle ja yskii keuhkot siinä samalla ulos niin ei, ei se ole kuolemaksi. Sitä nyt vaan on liikkeellä. Sentään sairaslomapäivän kirjotti ja yskänlääkettä määräs. Notta yskä vähän rauhottus. Käy nimittäin pikkuhiljaa vähän kipiäks tämmönen...

Kummityttö 3 v. tosin tiesi ratkasun tähänkin. Pitää pistää laastali niin sit palanee. Ja pitää mennä lääkäliin niin lääkäli antaa tämmösen (eli kiiltokuvan) ja sit palanee. Niih, edellisellä kerralla kun äiskällä oli meniere-kohtaus niin neiti laitto rasvaa otsaan mummolle. Kun lasva auttaa ja sit palanee. Meillon sellanen pikku hoitsu siä kotopuolessa että ei kukaan voi pitkään sairastaa :) Apu löytyy kaikkii vaivoihin. Tosin mulle jäi nyt vähän epäselväksi että mihin mä sen laastarin laitan? Tohon keuhkojen päälle vai pitääkö mun hökästä se hengitysteihin? :)