Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2012.

Eilen viiden  1

maissa alko hiihtoloma. Tai virallisesti tautiopin tentti ois ollu neljästä kuuteen, mutta jotakuinkin 16.40 olin valmis. Nyt ollaan sit tautioppineita? Ei mikään kauheen paha tentti. Lekuri, joka pitää luennot ilmasee aika selkeesti et mitä aikoo kysyä tentissä. Joten jos on tärpit hallussa niin tentistä pääsee läpi. Noh, ei nyt ollu ihan kaikki muistiin kaivertuneena, mutta eiköhän toi läpi menny. Oli vasta ensimmäinen neljästä.

Tänään sit vietin ekan lomapäivän siivoomalla ja täyttelemällä noi viralliset opiskelijavaihtopaprut. Vähän turhalta niitä tuntuu täytellä kun se vastaanottava taho mut on jo hyväksyny.

Kävin kummityttöä moikkaamassa kun lupasin sille että käyn päivällä ennen kun lähtevät viikonloppureissuun. Siitä sit vanhemmille ja lähdettiin äiskän kanssa käymään Viherlandiassa. Nyt sai mun lomahoitolapsi kaverin. Nimittäin mulla on kaverin Bonzai hoidossa. Tai taitaa olla mallzai kun on valmiina ostettu eikä itse kasvatettu. Mutta kuitenkin. Lisäks mukaan tarttu flamingokukka ja aloevera. Saas nähdä kuin pitkään säilyvät hengissä. Mun sitrus/greippi (en muista kumman siemeniä istutin aikanaan) on selvinny kolmannesta talvestaan ainakin hyvin. Alkanu kasvattaan uusia versoja. Pieni toive et alkas kukkimaan ja sais aikaan jonkinlaisen hedelmän. Tietäsin sit et mitä oon kasvattanu...


Nyt näyttäis hyvin  3

hyvin todennäköseltä, että meikäläinen viettää ensi syksyn Ruotsissa Jönköpingissä opiskelijavaihdossa. Pistin sinne introduction letterin toissa päivänä ja tänään tuli sähköpostilla ilmoitus että ei muuta kuin tervetuloa elokuun lopulla. Tosin täällä päässä nyt pitää vielä tehdä hakumuodollisuudet, mutta kyllä tää nyt aika varmalta näyttää. Hippasen oon hyvällä tuulella. Nosti tätä vapaapäivän muutenkin hyvää fiilistä entisestään :)

Ja jos tästä päivästä pitää jotain huonoa keksiä ni se, että auto ei suostu käynnistymään. Ollu sellaset kuusi tuntia lämmityksessä ja kun kääntää virta-avaimesta niin kuuluu sellanen viehkeä tsök-äännähdys. Juu valot syttyy ja radio menee päälle mutta sellanen hyrähtävä starttaaminen on haavekuva. Tsök is maai friend :)


Jos mulla olis parta  1

niin nyt nauraisin partaani... Neuropsykan tentti meni kirkkaasti läpi. Kolmosen oli opettaja tyrkänny arvosanaksi. Ja totuushan on, että yhteen aika ison pistemäärän tehtävään juttelin ihan soopaa asian vierestä. Eli etuotsalohkon sijaan kerroin ohimolohkojen ihmeellisen tarinan... Joten oletettavasti opettaja on antanu mulle säälipisteitä. Ei siitä muutoin ois tollasia arvosanoja voinu tulla :)


Huomenna ois  1

Vuorossa kinesiologian 1. tentti.. Tiedä nyt onko mulla pinnalliset ja syvät selkä-, vatsa- ja rintalihakset hallinnassa... Tai on joo siltä osin, että niiden tekemä työ on ymmärretty, mutta mitenhän sais ne latinan kieliset nimet iskostettua tonne aivokapasiteettiin? Multifidukset ja iliocostalikset ja sen sellaset... Herää kysymys et miks on yleensäkään pitäny keksiä suomenkieliset nimet niille? Jos aina puhuttas latissimus dorsista niin se sit ois vaan latissimus dorsi eikä mikään pinnallinen selkälihas. Mutta ehkä tää tästä. Vähän jo hyydyttää aiheen opiskelu. Ja mukava kun tietää että kurssi jatkuu vielä kuukauden ja raajojen lihakset ja luut sekä nivelet on vielä edessä... Jipii...


Käytiin tänään  1

kummitytön kanssa leffassa. Tosin kummitytön mielikuvituskaveri Roberts oli myös mukana... Kai se jostain Risto Räppääjästä on ton mielikuvituskaveri-jutun keksiny. Tosin tällä Robertsilla on aina jalat paketissa ja istuu pyörätuolissa. Toisinaan on parantunu hetkes ja sit taas satuttanu jalkansa. Ja joskus satuttanu niin pahasti ettei voi enää ikinä kävellä. Kunnes sit taas kokee hetkellisen ihmeparantumisen. Ja sen lisäks tän Robertsin vanhemmat on kuollu ja Roberts on ihan yksin. Hirmu säälittävä tapaus. Herää vaan kysymys, että mistä tollanen neljä vuotias keksii noin surullisia tarinoita mielikuvituskaverista...

Mutta siis, leffa oli Saapasjalkakissa 3D-versiona. Ihan ok, tosin alkaa noi 3D-jutut nyppimään kun ne lasit on ihan pskat. Inhottavat päässä ja painaakin vielä ilkeesti korvien yltä. Kummityttökin totes, että hän ei enää kyllä halua semmosiin elokuviin joissa joutuu käyttämään laseja. Hän haluaa ihan vaan tavallisiin elokuviin.

Joo ja käytiin me tosiaan samalla keikalla lelukaupassa ja Oskarissa (siis Sokkarissa eli siis Sokoksessa). Ja Stadiumista kävin ostaan lämpökerrastoja pari kappaletta. Tosin pöksyt saa viedä takas sinne. Punasessa kerrastossa lahkeet oli just sopivat mutta mustassa kaks senttiä liian lyhyet. Ja kuitenkin saman merkkisiä ja saman kokosia. Ihan pientä reklamaation poikasta aattelin viritellä noin epätasalaatusista tuotteista... Eli saavat vaihtaa ne mustat pöksyt kunnollisiin.