Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2011.

Loma vetelee  1

vimosiaan. Ja ois niiko vappu, mutta mun vappufiilis on ilmeisesti jossain lomalla. Joten päätin siivota partsin, istuttaa orvokit partsilaatikoihin ja pestä ikkunat. Jossain vaiheessa voi sit korkata ton Fresitan mut siinäpä mun vappu. Ei vaan niin yhtään huvita.

Ja ne pääsykokeet ois ehkä voinu mennä paremmin. Varsinkin haastattelu meni penkin alle. Tai siis hermostuksissani höpötin ihan liikaa. Toisaalta eipä ainakaan menny lukkoon niin ettei pystyny lontoota vääntämään ollenkaan. Joten jotain hyvääkin siinä sit. Mutta joo, en mä tohon koulutukseen edes halua niin aika sama sit... Tulipahan käytyä harjottelemassa pääsykokeilua.



Eilen, sunnuntaina  1

kylmä hiki kihosi ihon pintaan... Niin siis ei vaalien takia vaan sen vuoksi, että tulin lukeneeksi pääsykoekutsun viimeinkin kunnolla. Ja ylläri pylläri liitesivun viimeinen lause kuului jotakuinkin näin: "Ilmoittaudu kokeeseen mahdollisimman pian, viimeistään 8.4.2011." Ja siinä vaiheessa ei ollut sit itku kaukana. Olihan vasta 17.4. enkä ollut tietenkään mihinkään ilmottautunut.

Joten sitä myötä sunnuntai meni aikalailla plörinäksi. Toisiin pääsykokeisiin sain jonkin verran luettua, mutta siitä en taida mitään enää muistaa. Sitä siis tosiaankin odotin innolla maanantai aamua ja sitä kun saan soitaa koululle ja rukoilla, anella ja vielä vähän rukoilla että pääsen mukaan.

Kello napsahti sitten 8 tänä aamuna ja soitin kutsussa olleeseen numeroon.. Ja vastaajaan.. soitin uudelleen 10 minuutin kuluttua ja jälleen vastaajaan... No sitten soitin keskukseen jossa kävi ilmi, että kyseinen henkilö onkin "pidempään poissa" ja sain tuuraajan numeron. Ja sekin vastaajaan pariin otteeseen.. Sitten soitin toimialan vastaavalle.. ja vastaajaan. Totesin että nyt on joku saatava kiinni ja rimpautin uudelleen keskukseen josta yhdistettiin ilmeisesti jonkinmoiseen opintotoimistoon tms. opiskelijapalveluun. Ja sieltä viimeinkin vastasi mukavan kuuloinen nuori(?)mies ja hän totesi helpotuksekseni, että kyllä taitaa olla ihan ok, että osallistun kokeeseen. Hän vielä tarkastaa asian toimialan porukoilta ja ilmoittaa sähköpostilla kuinka käy. Mutta nou hätä..

Ja täällä sitten tulisilla hiilillä odottelin sähköpostia joka tupsahti postiin 10 minuuttia sitten. Ja thänk kaad oon edelleen mukana pääsykokeissa.

Sitä pitää ihmisen kehitellä jännitystä näemmä ihan väen vängällä elämäänsä... Jäi vuosisadan vaalituloskin kakkoseksi :) Niin ja sinnekin pääsi heppu jota olisin äänestänyt jos olisin äänestänyt. Eli kaksi putkessa, kolmatta odotellessa :)


En aio  1

äänestää tänäkään vuonna. Ja ei, kyse ei ole nyt mistään "nukkumisesta" tai siitä ettei vaan kiinnosta vaan siitä, että erinäisten vaalikoneiden tuomien tulosten myötä ei yhtäkään järkeenkäypää ehdokasta ole löytynyt. Joten miksi mä antaisin ääneni jollekin joka on kuitenkin ihan se ja sama onko eduskunnassa vaiko ei?

Vois sitä kai äänestää "puoluettakin" mutta eipä sekään jaksa innostaa. Ihan siitä syystä, että olen täysin totaalisen kyllästynyt noihin "vaalikeskusteluihin" joissa eri puolueiden pamput riitelee keskenään. Eikä mulla ole riittävän selkeetä kantaa kenen puolella edes olisin.

Joten siis mun osaltani ihan sama. Ei mikään muutu kovinkaan radikaalisti istu siellä eduskunnassa kuka tahansa nauttimassa sitä ylisuurta palkkaa ja etuja. Pitäkää tunkkinne. Mä vietän sunnuntain nauttimalla kauniista ja lämpimästä säästä. Siis mikäli ennusteet paikkansa pitävät :)


Tänään on  1

näemmä täysin sählä-päivä. Alku oli kyllä ihan normia perus duunia, kunnes hokasin, että nytpä näyttää saldot mitä sattuu parilla asiakkaalla. Noh, sitä sitten selvittelemään. Ja täytyy myöntää, että tuo meitin järjestelmä on välillä hyvin hyvin outo. Samat viennit näkyy toisilla oikein ja toisilla ne on päin prsettä. Mutta siis, pientä deletomista ja uudelleen vientiä ja tadaa, kaikki näkyy taas oikein.

Mutta, se sählä osuus tuli siis siitä, että olin ihan varma että olin ottanut aamulla faksista yhden kaupan paprut. Ja ne olis pitäny tietysti lähettää eteenpäin vahvistettuna. Kun sit olin tyhjänny pöydän saldopapereista hoksasin, että nytpä mä olen hävittäny sen kaupanvahvistuksen. Ja hirvee plaraaminen lappusten ja kansioiden kanssa. Eikä mistään löydy. Sit toi meitin frontofficen tyyppi soittaa välittäjälle ja on jo pyytämässä uudestaan vahvistusta kun tajuan, että hitto, ei se ollu mikään kauppa vaan nimenomaan noita saldojuttuihin liittyviä... Ja siinä hötäkässä painavaa mappia nostaessa katkes vielä peukalon kynsikin. Siis ei mikään pitkä kynsi joten se siis katkes sit syvältä. Ja kele on taas peukku kipiä sitä myötä...

Huoh.. josko tää päivä nyt tästä vähän rauhottus... Alkanee olla kai liian monta rautaa taas tulessa kerralla...


Mulleijo  1

oikeestaan nyt mitään sanottavaa. Ei valittamista eikä kiittelemistäkään. Joten tilanne on kai siis keskimäärin ihan hyvä? Alkuvuoden "masennus" on helpottanu ja sitä on taas päästy normi elämään kiinni tuon parin viikon kimppakämppä asumisen jälkeen.

Noh, normi ja normi. Tällä viikolla joka ilta töiden jälkeen jollekin jumppatunnille oon itteni raahannu ja kivaa on ollu. Eikä eilisestä pumpistakaan tullu lihakset mitenkään järkyn kipeeksi. Silleen, että vähän tuntuu, mutta pystyy sentään kävelemään normisti. Ja tänään ois zumba-tunti... Ja huomennakin jotain. Perstaina vois sit lekotella pyykinpesun merkeissä. Sitä onkin oikein muksasti. Meillä kun pyykkituvan voi varata kahdeksi tunniksi kerrallaan niin menee sitten kai lauantai iltapäiväkin samoissa hommissa. Eli lakanapyykkiä ois vallan valtavasti kun noita yövieraita on ollu useempi. Ja siis en nyt puhu miesvieraista vaan tuosta kaverista ja äiskästä ja kummitytöstä. Ja kun ei ole puoleentoista viikkoon pessy pyykkiä niin tietäähän sen.. tosin vaatteet alkaa pikkuhiljaa olla finito. Tai ainakin sellaset joita kehtaa julkisella paikalla pitää :)


Niin ne  1

lintuset lähtee pesästään... :) Siis toisin sanoen kaveri roudasi viimein eilen kamansa uuteen kämppään. Johan siinä pari viikkoa ehtikin pyöriä ja aika hyvin tottu taas kimppakämppäelämiseen. Mutta nyt se on sit taas paluu normiin ja koto on kylmä ja pimiä kun sinne menee iltasella...

No joo, tuskimpa se taas kauheen kauaa vie että asiaan tottuu :) Eilen oli jo aikas kiva vallata koko soffa ja kattella vaan telkkua suklaata mutustaen :)