Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2010.
Edellinen

Repsss :)  1

Nyt on pakko pistää päivitys niille kaikille huolestuneille jotka pelkää että mulla on nyt joku tappava nopeesti etenevä tauti :) Siis juu ei... Tai vois kai tääkin olla tappava jos ei söis troppeja ja ottas iisisti?

Tosin joskus kai kannattaa lukee sit aiempikin blogimerkintä ettei ihan vääriä johtopäätöksiä vedä. Siis kyse on keuhkoputkentulehduksesta joka havaittiin varhasessa vaiheessa ja johon sain tropit ja johon en kuole ja joka ei mitä luultavimminkaan etene mihinkään vaan paranee noilla antibiooteilla :)

Ja voisin aika varmuudella todeta, että paranee, kun jaksoin tänään tallustella 2 ja puoli tuntia kirjamessuilla. Matkaan ei kyllä tarttunu kun joku tollanen Thaimaa-kirja ja sit teetä ja suklaatia. Suklaatit on syöty ja nyt on kupissa Hibiscusta viitteellä Niilin kuningatar. Eli mansikkaöljyllä ryyditettyjä hibiskuksen lehtiä. Tuoksu on ihan ihana, mutta maku ei ehkä ihan niin hyvä. Tosin Rooibokseen oon jo vähän kyllästyny, niin vähän uutta kehiin. Se Forsmanin teemies kun totes, että kofeiinitonta teetä on tasan Rooibos ja Hibiscus ja sit joku kolmas jota ei kuulemma tällä hetkellä oikein Suomesta saa kun oli kuulemma niin huono sato tänä vuonna. Mutta enköhän mä selviä näilläkin. Tosin toi Hibiscus vaatinee vähän totuttelua...

Ja niin, joko kohta sais mennä nukkumaan? Ei näköjään jaksa valvoa yli 8 tuntia putkeen. Veikkaan et nyt johtuu suurimmaksi osaksi noista antibiooteista tää väsy. Ja just kattoin kelloo et ei helkkari, sehän tulee vasta kuus ja ulkona on jo säkkipimeetä. Ihanaa tää kellojen siirtäminen. Fidu, ei tartte ajatellakaan enää et valosan aikaan ehtis arkena olla ulkona. Melkein masentavaa..


Aika huisia...  1

Nimittäin se, että kävelin tossa hetki sitten lähikauppaan johon on siis matkaa noin 300 metriä. Sinne päin meni ihan ok kun silleen rauhallisesti köpötteli. Takasin tullesse toi ruokakassi paino ehkä jotain 4 kiloa ja meinasin ihan totaalisesti kuukahtaa puolimatkassa.

Eli kohtuullisen tehokkaasti tää tauti vie voimat vaikka onkin ns. lievä ja alkuvaiheessa. Mutta mitäpä sitä ei ihminen mässyn takia tekis? Kun on saatava sipsejä, pitsaa ja jäätelöä niin sitä on valmis vaikka kuukahtamaan :)


Ei auttanu  1

myönteinen ajattelu siihen etten tulis kipeeks. Tänä aamuna oli keuhko-osasto ihan tukossa ja kauhian voimaton olo. Yhdentoista aikaan sit köpöttelein lekurille ja ylläripylläri, alkava keuhkoputkentulehdus. Mutta kun menin näin hyvissä ajoin hakeen antibiootit niin eiköhän tää tästä. Saikulla olin sit loppupäivän ja maanantaina töihin jos vaan olo on ok. Toudellakin kannattaa kuunnella omaa olotilaa. Jos tässä oisin ootellu muutaman päivän niin tilanne ois aika todennäkösesti ollu paljon pahempi. Lekurin mukaan oltas sit hyvää vauhtia oltu menossa keuhkokuumetta kohti. Joten hyvä näin :)


Ei löytyny  1

Itiksen urheilukaupoista shortseja. Siis sellasia, jotka soveltuis thainyrkkeilyyn. Mä kun en jotenkin voi sietää niitä varsinaisia thainyrkkeily-shortseja niin yritin sit ettiä jotain vastaavia. Ja ei niin mitään. Miehille on jotain, mutta ei naisille. Ratkasin sit asian niin, että painelin Eurokankaaseen ja ostin kolmea eriväristä trikoo-kangasta. Niistä sit pitäs väkertää jonkinlaisia hortseja. Tosin oisko ollu Intersport jossa oli ihan vinkeet sellaset shortsit joihin oli ommeltu hame päälle. Sellaset vois toimia, jos vaan osaan itte tehdä. Ne kun kustansi 35 egee kipale. Ja mä sain 20 egellä vastaavaa kangasta kolmiin hortseihin ja vielä langat ja kuminauhan samaan hintaan. Tosin toi toteutus voi vähän ontua. Mutta yhtä kangasta on vähän enempi, eli sillä voin sit harjotella :)

Ja sen lisäks kävin piipahtamassa antikvariaatissa josta löyty kolme hyvältä vaikuttavaa pokkaria. Juu, tuota perinteistä chick-litiä, mutta niiiin mukavaa lukee tollasta hömppää. Ja hintaa tuli oikein 8,5 egee.. Sillä ei saa kaupasta edes yhtä tollasta opusta. Joten mulla oli näemmä hyvä shoppailupäivä. Enkä edes Shitymarketista ostanu mitään heräteostoksia enkä karkkia.

Niin, tästä voinemme päätellä, että en sit menny tänään uimaan. Ja ihan tyytyväinen siihen päätökseen.


Juu-u, tänään  1

on sellanen venytys-olo. Eli ei varsinaisesti kipiät piilolihakset, mutta venyttelyn tarpeessa. Jotenkin kasaan painunu olo. Uimaan lähden töiden jälkeen jos kaveri pääsee. Ja jos ei, niin pidän välipäivän urheilusta. Oisin ehkä mennykin yksin, mutta unohdin lipareen kotio. Eli pitäis sit käteisellä vielä maksaa.

Ehkä välipäivä vois olla ihan hyväkin idea... Mutta kattoo nyt mikä toi kaverin ohjelma on tälle illalle...


Eipä ole ihan  1

vähään aikaan ollu näin täydellisen voimat vievää reeniä. Eka riehuin tunnin ja 10 minuuttia salilla ja siihen päälle nyrkkeilyt. Tavalliseen keskiviikon tapaan (jo toisen kerran peräkkäin). Ja totta kai nyrkkeilyssä oli taas ihan järkkyjä tapposarjoja punnerruksia ja vatsoja jne. Joten raahauduin sit vimosilla voimilla kädet täristen vastaanottotiskille kysymään, että mitä mä voisin syödä tai juoda että olo vähän vahvistuis. Ja ostin sit jotain sellasta vinkeetä punasta mansikan(esanssin) makusta protskujuomaa. Ja kyllä se autto. Puoli litraa kun tempasin niin ei enää hetki sen jälkeen kädet tärissy. Ja jakso saunoakin ihan kunnolla. Tosin nyt taas vähän pelottaa et kuin kipiää sitä ollaan huomenna kun uimaan pitäs mennä... Ja perjantaina pitäs vetästä taas saliohjelma uusiksi. Reidet luultavasti ainakin on kipiät kun lisäsin vähän painoja kyykkäyksessä...

Eli jos ne Thaikkulan päivittäiset parin tunnin reenit on tätä luokkaa lisättynä sillä pirun hiostavalla ilmalla niin mä olen ehkä parin ekan päivän jälkeen kuallu...


Oi että mulle  3

taas yritää pukata lenssua. Viikonlopun kurkkukivusta on jääny sellanen jännä tunne kurkkuun. Ei varsinaisesti oo kipee, mutta jotenkin outo kuitenkin. Eilen kuitenkin uhmasin oloa ja kävin kipasemassa 40 minsan hölkkälenkin. Ja sen päälle sit saunaan. Eikä tää olo ainakaan pahentunu jos ei parantunukaan. Ja tänään ois taas treenit edessä ja huomenna pitäs mennä uimaan. Tää siis mitä todennäkösimminkin tarkottaa sitä, että oon sit viikonloppuna kipeenä...


Menipä taas  1

viikonloppu nopsaan. Vaikka oli vielä kaiken lisäks pitkä viikonloppu kun otin perjantain vapaaksi. Perjantaina ehdin käydä heti aamutuimaan uimassa kilsan ja sit kokkasin perheelle ruokaa. Sit piipahdin kattomassa kaverin kuukauden ikästä pikkuvauvelia ja kotio palattua pestiin pikkuveljen vaimon kanssa kotopuolen uus sauna ja pesuhuone. Saatiin remonttipölyt pois. Sit väsäsin vielä lettuja iltasella ja touhusin kummitytön kanssa. Kummityttö kysy tosi nätisti et saako hän jäädä yöksi. Totesin et no voithan sä jäädä. Ja siihen perään se sit hihku et joo, ja mummu ja pappa tuo hänelle lahjoja. Ne kun palasi kahden viikon Turkin reissusta perjantaina. Ja joo, olihan niillä lahjoja :)

Lauantai oli aika lötväys päivä. Kun onnistuin saamaan yhdeksi ajan kokovartalokidutukseen, eli hierontaan, niin eipä sen jälkeen sit enää jaksanu mitään riekkumisia. Lähinnä vaan palelsi ihan pirusti. Ja sit yöllä olikin kivasti kurkku kipee. Aattelin, että nonni, nyt pärähtää kunnon flunssa, mutta ei sit näköjään. Vaikka eilen vielä palelsi ihan kynpillä koko päivän. Mutta viime yönä ei enää ollu kurkku kipee, eikä mitään nuhaakaan tullu. Tosin vedin kyllä taas tehoannoksen D-vitamiinia heti kun toi kurkkukipuilu alko :)

Tänä aamuna oli sit taas herätys 10 yli 5 aamulla ja aamujunalla sit suhasin takas töihin. Eikä taas nappaa yhtään. Toi yks kun taas on jättäny tuurauksen ns. puolitiehen. Eli pöytä oli sit takas tullessa täynnä kaiken maailman lippulappusia jotka pitää hoitaa. Toisaalta päivä kuluu nopeemmin kun on tekemistä :)

Joo ja toi neropatti halus välttämättä viime viikolla väännellä tota mun viherkasvia kun yks oksa oli kellahtanu. Sillä seurauksella, että tänäaamuna ne molemmat pitkät oksat oli sit katkenneet. Joten nyt toi mun kasvini on ihan täys raasku. Yks tollanen kitukasvunen oksa enää. Siinä meillä taas on yks kaiken osaava hortonomi...


Täti ja setä  1

yllätti tänä aamuna. Tosin ei ehkä kauheen positiivisesti. Ne oli tällä kertaa päätyneet hyvinkin yhtenäiseen pukeutumiseen. Ei näkyny mieletöntä värien leiskuntaa, ei edes perinteistä vihreetä ja sinistä. Tänä aamuna bussiin nousi täti Musta ja setä Musta. Huoks...


Tässon nyt tasan  1

kaks vaihtoehtoo... Joko mä olen huomenna (tai viimestään ylihuomenna) niin kipiä, etten pääse sängystä ylös, tai sit ei tunnu missään. Ja tää siis johtuu siitä, että kävin vetäsemässä ihan kunnon salireenin kun aattelin, että ei nyrkkeilyssä kuitenkaan taas oo mitään ihmeellistä. Eli lisäsin vähän painoja sit askelkyykkyihin ja selkiin ja vähän muihinkin vääntöihin. Ja vielä loppuun pyöräilin kuntopyörällä vartin verran. Noh, tuon tunnin ja 20 minsan jälkeen suuntasin sit nyrkkeilysalin puolelle jossa ohjaaja alotti kysymällä et nonni, onkos kaikki nyt sit käyny treeneissä? Ja tuntuuko että on kunto kasvanu? Juu juu, tottakai on kunto kasvanu ja ahkeria on oltu.

Ois pitäny vastata ihan toisin. Toi nimittäin tarkotti, että sitten vedettiin kuntopiiriä puolet ajasta. Eli alkuverryttelyt ja sit kunnon rääkki. Eikä siellä voi löysäillä kun yks käy ärisemässä siinä vieressä et vauhtia vauhtia. Ja kun pareittain tehdään niin siinä vähän niiko kilpailee sen parin kanssa. Eli tuli sitten vedettyä aikas kynpillä treenit. Kolmannen ja vikan kierroksen jälkeen ei meinannu enää päästä kehästä pois. Mutta eihän se siihen vielä loppunu. Sit vielä vähän vatsalihasliikkeitä loppuun ettei nyt liian löysältä tunnu.

Joten pukuhuoneeseen köpöttelin sit hitusen tärisevin jaloin ja söin sen banaanin joka odotti mua hienossa banaaninkuljetus rasiassa.

Yllättävän nopsaan sitä sit kuitenkin palautu ja oli valmis suuntaamaan saunaan. Ai että teki hyvää!!! Tosin kyllä sitä toivos et ois oma sauna. Ei tarttis sit bussissa seistä ihan hiki päässä kun toi jähi pukkaa päälle...

Edellinen