Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2006.

Ylensyöntiä..  4

Mistähän se johtuu, että sopivin väliajoin (lue kerran kuussa) pitää syödä ittensä ihan ähkyks.. Jotenkin vaan kaikki mitä löytyy uppoo ja sit on ihan törkeen paha olo jälkeenpäin. Pahimmassa tapauksessa niin hillitön närästys ettei voi edes nukkua... Sit taas seuraavana päivänä ja kuukauden siitä eteenpäin voi elää hyvinkin pienellä määrällä evästä. Sitä on vaan kerran kuussa saatava ittensä räjähtämispisteeseen. Nyt kyllä asiaa pahentaa vielä toi makee-lakko. Ei varmaan pitäs kieltää itteltään yhtään mitään. Kaikkee kiellettyähän aina tekee mieli, eikö? Eli kun antaa itselleen luvan syödä karkkia niin ei sitä sit teekään mieli enää niin pahasti. Mutta kun kieltää niin sittenpä sitä tekee ihan hillittömästi mieli esim. salmiakkia. Toisaalta tää mun kerran kuussa-mässäilyni ei tarkota et söisin karkkia kaksin käsin. Syön vaan esim. ruokaa ihan liikaa. Siis vatsa vaan on pohjaton. Tai pojhaton siihen asti et lopettaa syömisen ja vartin päästä siitä on öklö olo :)
Ehkä meen huomenna spinnaamaan niin kuluu nää tään päivän ylensyömiset...
Hmm.. nyt tuli tääkin paljastettua, toivottavasti mun herkkuvahtini ei lue tätä... *khih*


Laiskaa elämää  1

Joskus on äärimmäisen kiva vaan laiskotella... Lauantaina sen huomas jälleen. Tarkotus oli mennä Nuuksioon kävelemään, mutta yllättäen ei taas päässy ajoissa sägystä ylös. Plan B oli sit piknik Tervasaaressa ja oli oikeestaan aika hyvä varasuunnitelma. Oli ihana vaan loikoilla viltillä auringon lämmössä. Nii no, siitä ei mainita mitään, että pikkulintu kakki sit kaulalle *hih*

Sunnuntaina sit piipahdettii Lintsillä. Kesän toinen lintsireissu enkä vieläkään saanu hattaraa.. Sen siitä saa kun tekee lupauksen ettei syö mitään turhia makeita. Vaikka eihän hattara mitään makeeta ole. Ihan vaan 100 prossasta sokeria :) Käytiin kattoon merimaailmassa fisuja ja satuttiin niin sopivasti paikalle, että nähtiin haiden ja pirajoiden syöttämiset. Aika hassunhauskaa... Et ihan vaan vähäsen lapsetti.. Siä oli sellanen pikkuvaavi isänsä sylissä ja jostain syystä se mukelo tuijotti vaan mua eikä niitä kaloja... heh.. mä olen parempi nähtävyys kun hait :) Mut oli aika söpö pyöreeposkinen muksu... Ja ei, mulla ei ole vauvakuumetta :) Lapset on söpöjä, jos ne ei ole omia :)


Melkein ohi  1

Kesä meinaan...
Aika kauheeta, että eletään jo elokuuta. Ja illat alkaa olla aika pimeitä... Toisaalta, syksyllähän on kaikkein mukavinta käpertyä viltin alle juomaan kuumaa kaakaota ja lueskelemaan.. tai jotain muuta... :)

Mutta toisaalta, mulla on vielä kesäloma edessä. Tai ne kaikki huimat 2 päivää :) Tämä neitokainen lähtee sitten Keski-Suomeen. Tervetuloa Ouninpohjan EK:lle muurinpohjaletuille :) (Tän äiti on aika Pro paistaan muurinpohjalettuja). Ihan törkeetä kyllä, et sielläkin EK suljetaan jo aamulla ennen kuutta. Eli helvetillisen pitkä päivä edessä. Pois sieltä pääsee sit kai joskus illalla kuuden aikaan. Huh, 12 tuntia saa huhkia duunia. Mutta toisaalta samalla pääsee mökille saunomaan ja pulahtamaan syksynkirpakkaan veteen.

Tänä vuonna aion kyllä käyttää oman palkkionikin tosta myyntiapuna olosta. Vaikka se tarkottaa sitä, että lähdetään mummojen ja pappojen kanssa jonnekin bussireissulle... Mutta sama se, mä olen sitten palkintoni ansainnu :)

Mä tässä pohdiskelin, että mitä jos lähtis syksyllä espanjan kurssille... Tai italiaa lukemaan... Saa nähdä... Kesäyliopistolla alkas syyskuussa...